رفتن به مطلب

شناخته نشدن رم کامپیوتر

Recommended Posts

با سلام و احترام خدمت دوستان:

چهار عدد رم یک گیگابایتی مدل زیر از برند ocz رو دارم مشکل من اینه وقتی هر چهار عدد رم رو با هم استفاده میکنم یا سیستم تصویر نمیده و یا  موقت تصویر میده و و بعد چند بار استفاده یا وسط ویندوز کامپیوتر هنگ میکنه و یا اکثرا در صفحه بوت کامپیوتر  هنگ میکنه و وقتی یکی از رمها رو برمیدارم مشکل حل میشه  , و اکثرا هم تصویر نمیده بزرگواری کنید راهنمایی فرمایید

نکته: هر چهار عدد رم مشابه هم هستند و در تک تک اسلات ها تست شدند و اسلات ها و رمها بنظر سالم هستند  و در مادربردهای دیگه هم تست کردم و متاسفانه این مشکل رو دارم

مادربردهای تست شده: ASUS P5Q DELUX- ASUS MAXIMUS FORMULA-ASUS P5KE-WIFI

عکس از مدل رمها براتون میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید

CPU استفاده شده Q9650 , Q9550 , XEON E5472

OCZ 2GB KIT PC2-8500/DDR2-1066 REAPER HPC EDITION MEMORY 

https://www.ocinside.de/review/ocz_2gb_pc2_8500_reaper/3/ocz_2gb_pc2_8500_reaper_3.thumb.jpg.936d528fbadf163f6d561304a1dd82e2.jpg

ocz_2gb_pc2_8500_reaper_4.jpg

ویرایش شده توسط zoodyak
اضافه کردن عکس بیشتر از موضوع
لینک به دیدگاه

مادربوردای استفاده شده توانایی ساپورت 4 تا رم 1 گیگ رو دارن؟ اینجوری باید از مادربورد و پردازنده ای استفاده بشه که قابلیت کواد چنل داشته باشه یا دو تا دوال چنل رو ساپورت کنه. من احتمال میدم مادربوردتون 4 تا رم رو نمیتونه ساپورت کنه. باز عزیزان با تجربه میان کمک میکنن ایشالا

لینک به دیدگاه

یه مدل رم CORSAIR دارم که اونم  چهارتاست  مشابه هم و هر رم یک گیگ هست و باس 800 و وقتی در مادربردهایی که گفتم  می اندازم براحتی ساپورت میکنه و تصویر میده و مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

شاید باس اینا بالاتره. بالاخره یه فرقی دارن میتونین با مقایسه بفهمین قضیه از چه قراره. به تایمینگ ها فرکانس و تاخیرشون دقت کنین.

لینک به دیدگاه

تو باس با هم فرق دارند ولی هر دو باس و حتی بالاتر رو مادربرد ساپورت میکنه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با نرم افزار passmark memtest رم رو هارو تست بگیرین نتیجه رو بگین

دونه دونه رم هارو تست کنین 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بایوس برد هم به آخرین ورژن آپدیت کنید 

به لیست qvl برد هم نگاه کنید تو قسمت ساپورت ، ببینید بردتون میتونه 4 تا رم همزمان از این برند کار کنه یا نه 

لینک به دیدگاه

هر کاری کردم نرم افزار passmark memtest   رو نتونستم تو فلش بریزم خطا میزنه و یا وقتی هم موفق شدم  در محیط بایوس بوت نمیشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...