رفتن به مطلب

سوال در مورد بازی GOD OF WAR

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود . دوستان این بازی چطوریه ؟ واینکه موقع کشتن افراد یه اعدادی داده میشه ؟ قدرت و ....چطور باید بدست آرود ؟ خلاصه میخاتسم بدونم چیه به چیه ؟ R ,, L  چیه موقع استارت زدن ؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 142
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

😂 داداش کدوم نسخه منظورته؟اخریش؟همشون عالین بازی تو سبک هک اند اسلشه که البته نسخه اخرش یکم متفاوت تر شده و مقداری تم ار پی جی هم داره.داستان و گرافیک و موسیقی که اصلا حرفی نداره اگر مشخص می کردی کدوم نسخه و یکم واضح تر سوالتو می پرسیدی بیشتر می تونستم کمکت کنم.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Rorschach گفته است :

1f602.png داداش کدوم نسخه منظورته؟اخریش؟همشون عالین بازی تو سبک هک اند اسلشه که البته نسخه اخرش یکم متفاوت تر شده و مقداری تم ار پی جی هم داره.داستان و گرافیک و موسیقی که اصلا حرفی نداره اگر مشخص می کردی کدوم نسخه و یکم واضح تر سوالتو می پرسیدی بیشتر می تونستم کمکت کنم.

God_of_War_Chains_of_Olympus . کدوم قدرت ارزش پر کردن داره ؟ تا مرحله دوم  رفتم که اسکلتا که برقیه . عکس گذاشتم  باید چی کنم تا بتونم بازش کنم گردونها ؟ البته اول راه اصلا جلو نرفتم یعنی پل رو رد نکردم  تا اینجا خوب امتیاز گرفتم یا چیزی رو جا گذاشتم ؟

2221144.JPG

98989898888.JPG

ویرایش شده توسط maysamsina
لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

God_of_War_Chains_of_Olympus . کدوم قدرت ارزش پر کردن داره ؟ تا مرحله دوم  رفتم که اسکلتا که برقیه . عکس گذاشتم  باید چی کنم تا بتونم بازش کنم گردونها ؟ البته اول راه اصلا جلو نرفتم یعنی پل رو رد نکردم  تا اینجا خوب امتیاز گرفتم یا چیزی رو جا گذاشتم ؟

2221144.JPG

98989898888.JPG

,والا من این نسخه رو زیاد بازی نکردم اما چیزی که طبق تجربه میدونم اگر دشمن ها و کوزه ها و جعبه ها(کلا هرچیزی که قابلیت نابود کردنو داشته باشه) از بین ببری  اون قرمزه پرتر و بیشتر میشه .تو بازی هم سه مدل جعبه باید باشه که قرمز ابی و سبزه. سبز برای نوار سلامتیه ابی برای نوار قدرت ویژه ست قرمزه هم برای orb.عکس اول که گذاشتی هرچی بیشتر  orb یا همون چیزای قرمزی که بهت گفتمو بدست بیاری بیشتر می تونی سلاح هاتو اپگرید کنی به نظر من همین شمشیرهایی که تو عکس blades of chaos هست رو بیشتر اپگرید کنی بهتره که الان لول 2 شده.اون LRبرای دستست که شما با شبیه ساز اجرا کردی بستگی داره به تنظیمات دسته یا کیبردت که چ طور ستشون کردی.درمورد رد کردن مراحلم چون زیاد بازی نکردم این نسخه رو و حضور ذهن ندارم بهتره از یوتیوب یا اپارت یا گوگل استفاده کنی

لینک به دیدگاه

اصلا بازی جالبی نیست! کلا بازی هایی مثل این که فقط برای کنسول می دن و توجهی به Master race یا نژاد برتر بازی یعنی همون PC ندارن، بی ارزش و بی خود هستن! گول ظاهر و تبلیغات رو نخورید، قانون اینه که اگه بازی برای PC نباشه، ارزش امتحان نداره!!

( بین خودمون هنوز جای عمل در آوردن کلیه دومم برای جور کردن پول کارت گرافیک درد می کنه ولی خب خیلی مهم نیست، مهم اینه که بازی رو در بهترین گرافیک و با  200+ فریم بازی کنی!!)

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

2221144.JPG

98989898888.JPG

من Very Hard اینو رفتم. بهترین روش اینه که اول اون قدرتی رو که از کشتن اولین Boss گرفتی ، اون رو آپگرید کنی. بعدش هم تا موقعی که سلاح زئوس رو بدست بیاری ، از این Orb های قرمز جمع کنی و مستقیم اونو آپگرید کنی. البته اگه دیدی نمی تونی ادامه بدی میتونی سلاح اصلیت رو آپگرید کنی.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، infernali گفته است :

من Very Hard اینو رفتم. بهترین روش اینه که اول اون قدرتی رو که از کشتن اولین Boss گرفتی ، اون رو آپگرید کنی. بعدش هم تا موقعی که سلاح زئوس رو بدست بیاری ، از این Orb های قرمز جمع کنی و مستقیم اونو آپگرید کنی. البته اگه دیدی نمی تونی ادامه بدی میتونی سلاح اصلیت رو آپگرید کنی.

برای بنده روی گزینه very hard داره ولی روش کلیک میکنم انتخاب نمکینه  فقط هارد مدیوم و آسان داره . منظورت از boss  غول اولشه مرد که مشت میکوبه زمین ؟ سلاح زئوس کدومه ؟ تو عکس میتونی نشون بدی ؟ یا هنوز بهش نرسیدم به زئوس ؟ مرحله که با 3 تا اسب آتیشن میره داخل ابرها اونجام .

12111.JPG

5454545454545.JPG

989889889888888.JPG

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

برای بنده روی گزینه very hard داره ولی روش کلیک میکنم انتخاب نمکینه  فقط هارد مدیوم و آسان داره . منظورت از boss  غول اولشه مرد که مشت میکوبه زمین ؟ سلاح زئوس کدومه ؟ تو عکس میتونی نشون بدی ؟ یا هنوز بهش نرسیدم به زئوس ؟ مرحله که با 3 تا اسب آتیشن میره داخل ابرها اونجام .

12111.JPG

5454545454545.JPG

989889889888888.JPG

آره همونیه که مشت میزنه زمین. اول یکبار باید بری تا آخرش تا Very Hard آزاد بشه. باید 2 ساعت بازی کنی تا به سلاح زئوس برسی.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، infernali گفته است :

آره همونیه که مشت میزنه زمین. اول یکبار باید بری تا آخرش تا Very Hard آزاد بشه. باید 2 ساعت بازی کنی تا به سلاح زئوس برسی.

Very Hard  آزاد بشه یعنی دوباره باید از اول رفت و تکراری ؟ چیزی ازادنمیشه و بهش اضافه میشه به مراحل با آزادشدن خیلی سخت ؟ یعنی هنوز مونده تا به زئوس برسم ؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

Very Hard  آزاد بشه یعنی دوباره باید از اول رفت و تکراری ؟ چیزی ازادنمیشه و بهش اضافه میشه به مراحل با آزادشدن خیلی سخت ؟ یعنی هنوز مونده تا به زئوس برسم ؟

اگه Very Hard بری واست چند تا Challenge آزاد میشه که اونا رو باید بری.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

اگه می خوای تمام تروفی های این بازی رو بگیری باید این کارا رو انجام بدی. اگه تمام تروفی ها رو بگیری ، ست لباس های جدید گیرت میاد.

یک بار باید Very Hard تا آخرش بری.

Challenge of Hades رو تموم کنی.

تمام چشم و پرهای بازی رو بگیری. (وقتی دیدی نمودار سبز و آبی به آخرش رسیده یعنی همش رو گرفتی)

تمام سلاح هات رو تا آخر آپگرید کنی.

همین

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، infernali گفته است :

اگه می خوای تمام تروفی های این بازی رو بگیری باید این کارا رو انجام بدی. اگه تمام تروفی ها رو بگیری ، ست لباس های جدید گیرت میاد.

تمام چشم و پرهای بازی رو بگیری. (وقتی دیدی نمودار سبز و آبی به آخرش رسیده یعنی همش رو گرفتی)

همین

اینا رو چطور باید نابود کنم ؟ تونل که ازش تیغه بیرون میاد  . بعدش این غوله رو چطوری بکشم هرکار یمکینم خونش پر میشه ؟ رفیق تو عکس ببین  آبی و سبز پر شده یا باز باید بگیرم ؟

5555222.JPG

8888888888.JPG

989898989.JPG

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، infernali گفته است :

همین

اینو تااخر رفتم که آخرش میوفته و یه زن مرد زره و سلاح زئوس رو  بر میدارن .  تمام  سبز و ابی رو گرفتم . سلاحها همشون آپگریت شدن یعنی حتی orb  اضافه اوردم . Challenge of Hades دیگه چیه ؟

تروف چی هس ؟ ارزش داره دوباره با خیلی سخت برم ؟ تروف فقط لباس میده ؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

اینو تااخر رفتم که آخرش میوفته و یه زن مرد زره و سلاح زئوس رو  بر میدارن .  تمام  سبز و ابی رو گرفتم . سلاحها همشون آپگریت شدن یعنی حتی orb  اضافه اوردم . Challenge of Hades دیگه چیه ؟

تروف چی هس ؟ ارزش داره دوباره با خیلی سخت برم ؟ تروف فقط لباس میده ؟

واسه Challenge of Hades برو توی قسمت Treasures

لباس های جدید ، هرکدوم یک قابلیتی دارند.

پس الان 2 تا تروفی مونده. اگه با شبیه ساز ppsspp داری بازی می کنی ، وقتی تمومش کردی یک کپی از سیو بازیت بردار. میتونی یک پوشه به اسم God of War Chain of Olympus 100% Save Data درست کنی و متیجه زحمتت رو اونجا نگه داری. من که خودم این کار رو می کنم. بعد از این هم میتونی God of War Ghost of Sparta رو بازی کنی که برای psp هست.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، infernali گفته است :

پس الان 2 تا تروفی مونده. اگه با شبیه ساز ppsspp داری بازی می کنی ، وقتی تمومش کردی یک کپی از سیو بازیت بردار. میتونی یک پوشه به اسم God of War Chain of Olympus 100% Save Data درست کنی و متیجه زحمتت رو اونجا نگه داری. من که خودم این کار رو می کنم. بعد از این هم میتونی God of War Ghost of Sparta رو بازی کنی که برای psp هست.

تو قسمتی که کفتی رفتم ولی تو عکس ملاحظه بفرما فقط یکیش باز شده ؟ چلنج 1 رو میرم وقتی ضربه میزنم گیم اور میشه ؟

254156456464.JPG

لینک به دیدگاه

تو قسمتی که کفتی رفتم ولی تو عکس ملاحظه بفرما فقط یکیش باز شده ؟ چلنج 1 رو میرم وقتی ضربه میزنم گیم اور میشه ؟

254156456464.JPG

چالش اول :  اون قدرتی که از boss اول گرفتی. همونی که گفتم تا آخر آپگرید کن. باید سربازها رو از این طریق بکشی. اگه غول اومد میتونی اونو هرطوری که دوست داشتی بکشی ولی سربازها رو باید بسوزونی.

چالش دوم : باید بدون اینکه ضربه ای بخوری 20 نفر رو بکشی

چالش سوم : خونت خود به خود  کم میشه. باید قبل از اینکه خونت تموم بشه همه رو بکشی

چالش چهارم : تمام اشیاء رو بشکن

چالش پنجم : همه رو  بکش

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، infernali گفته است :

چالش اول :  اون قدرتی که از boss اول گرفتی. همونی که گفتم تا آخر آپگرید کن. باید سربازها رو از این طریق بکشی. اگه غول اومد میتونی اونو هرطوری که دوست داشتی بکشی ولی سربازها رو باید بسوزونی.

چالش دوم : باید بدون اینکه ضربه ای بخوری 20 نفر رو بکشی

چالش سوم : خونت خود به خود  کم میشه. باید قبل از اینکه خونت تموم بشه همه رو بکشی

چالش چهارم : تمام اشیاء رو بشکن

چالش پنجم : همه رو  بکش

موفق باشی

\پس دیگه  very hard  بیخیال بشم . تمامه درسته ؟ همه چی آزاد شده .

لینک به دیدگاه

\پس دیگه  very hard  بیخیال بشم . تمامه درسته ؟ همه چی آزاد شده .

اگه 5 تا چالش رو رفتی ، باید Very Hard رو هم بری. بهترین لباس مال تموم کردن اینه. البته باید very hard رو با لباس اصلیه بری. چون بقیه لباس ها قدرت بیشتری دارند.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، infernali گفته است :

اگه 5 تا چالش رو رفتی ، باید Very Hard رو هم بری. بهترین لباس مال تموم کردن اینه. البته باید very hard رو با لباس اصلیه بری. چون بقیه لباس ها قدرت بیشتری دارند.

اشتباه رفتم . بنده اول دارم Very Hard رو میرم  بعدش چالش ها رو ؟ اشکال نداره ؟

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، maysamsina گفته است :

اشتباه رفتم . بنده اول دارم Very Hard رو میرم  بعدش چالش ها رو ؟ اشکال نداره ؟

فرقی نمی کنه

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، infernali گفته است :

خب رفیق بریم سر God_of_War_-_Ghost_of_Sparta . چه قدرتهاش بهتره و قویتر ؟ چه موقعی میشه گرفتشون ؟ میخام اربیتا حروم نشه . یه خلاصه ......

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، maysamsina گفته است :

خب رفیق بریم سر God_of_War_-_Ghost_of_Sparta . چه قدرتهاش بهتره و قویتر ؟ چه موقعی میشه گرفتشون ؟ میخام اربیتا حروم نشه . یه خلاصه ......

اگه می خوای تمام لباس ها رو به دست بیاری باید این کار ها رو انجام بدی:

تمام چشم و پر ها رو بگیری.

تمام قدرت هات رو تا آخر آپگرید کنی.

یک بار very hard تا آخر بری.

تمام 6 تا Godly Possessions رو بگیری.(5 تاش توی بازیه یکیش هم توی معبد زئوسه)

challenge of gods

challenge of athena

همین

کلاً 2 تا سلاح داری. یکی تبر که از همون اول داری یکی هم نیزه که خیلی قویه و وسطای بازی میگیریش.

4 تا قدرت هم میگیری. .eye of atlantis که قوی نیست.thera's bane تبر اصلیت رو آتیشی می کنه.  scourge of erinys ;که خونت رو هم پر می کنه(به نظرم این ارزش آپگرید کردن رو داره).horn of boreas که یک ناحیه رو یخ می کنه و اگه تو حالت انجماد بکشیشون بهت orb بیشتری میده. به ترتیب بهت گفتم.

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، infernali گفته است :

اگه می خوای تمام لباس ها رو به دست بیاری باید این کار ها رو انجام بدی:

تمام چشم و پر ها رو بگیری.

تمام قدرت هات رو تا آخر آپگرید کنی.

یک بار very hard تا آخر بری.

تمام 6 تا Godly Possessions رو بگیری.(5 تاش توی بازیه یکیش هم توی معبد زئوسه)

challenge of gods

challenge of athena

همین

کلاً 2 تا سلاح داری. یکی تبر که از همون اول داری یکی هم نیزه که خیلی قویه و وسطای بازی میگیریش.

4 تا قدرت هم میگیری. .eye of atlantis که قوی نیست.thera's bane تبر اصلیت رو آتیشی می کنه.  scourge of erinys ;که خونت رو هم پر می کنه(به نظرم این ارزش آپگرید کردن رو داره).horn of boreas که یک ناحیه رو یخ می کنه و اگه تو حالت انجماد بکشیشون بهت orb بیشتری میده. به ترتیب بهت گفتم.

منظور از Godly Possessions دستبند  مادرش و جغد و .. درسته ؟  یکی از قدرتها رو جا نزاشتی اخه 6 تاس ؟ 

لینک به دیدگاه

منظور از Godly Possessions دستبند  مادرش و جغد و .. درسته ؟  بله

یکی از قدرتها رو جا نزاشتی اخه 6 تاس ؟ درست گفتم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...