رفتن به مطلب

بهترین نرم افزار برای دانلود Lyric

infernali
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من می خواهم Lyric دانلود کنم. توی اینترنت تعداد زیادی نرم افزار میاد. نمی دونم کدومش بهتره.

یکی برای ویندوز

یکی هم برای اندروید

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام برای اندروید میتونید Musixmatch رو امتحان کنید :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musixmatch.android.lyrify

لینک به دیدگاه

در در 20 اردیبهشت 1398 در 12:38، mohammad abdollahi گفته است :

سلام برای اندروید میتونید Musixmatch رو امتحان کنید :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musixmatch.android.lyrify

خیلی ممنون

من می خواستم این نرم افزار رو دانلود کنم ولی انگار مشکلاتی داره.

این رو یک سایتی نوشته بود

" دوستان قبل از این که دانلود کنید باید بدونین که این برنامه تحریمه و باید شبکه شخصی انتقال داده استفاده کنید و درضمن باید همیشه بایه آیپی(ip)وارد برنامه شید منظور با هر آیپیی فقط برای یه کشور یعنی با آیپی یه کشور وارد شوید و بعد از ورود و دفعات بعدی ایپی تون رو تغییر ندید تا برنامه متوجه نشه که دارین از filtershekanاستفاده میکنید و از برنامه میندازه شمارو بیرون و حسابتون رو میبنده پیشنهاد میکنم نسخه اصلی رو دانلود کنید چون نسخه پرمیوم به هیچ روشی به جیملتون وصل نمیشه و همچنین نسخه پرمیوم ویژگی های خواصی نداره از ویژگی های خواص این برنامه?? این برنامه اشعار هر آهنگی رو داره به جز نوحه ها? اگه اشعارتون رو نشون نمیده ممکنه مربوط به این باشه که فیلترشکنتون قطع شده یا اینترنتتون کنده یا اطلاعات آهنگ درست نیست و باید از داخل خود برنامه درستش کند(خودبرنامه درست میکنه فقط برید داخل اطلاعات برنامه از داخل خود برنامه) و کلی چیزه دیگه . "

گوشی من Huawei Y221 هست. با 512 مگ رم. هر نرم افزاری که نصب می کنم ، کندیش رو حس می کنم. بعدش انگار خیلی دردسر داره. میشه یک نرم افزار واسه ویندوز معرفی کنید؟ کلاً من توی گوشیم 6 تا نرم افزار بیشتر نصب نکردم.

لینک به دیدگاه

سلام

بیشتر سایتها برای دانلود فیلتر هستند فکر کنم

از Genuis هم میتونید استفاده کنید ولی فیلتره خب

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...