رفتن به مطلب

دلیل گرانی بیش از حد مانیتورها چیست ؟

Logan2020
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام الان تو فروشگاه لیون میخواستم قیمت مانیتورهارو ببینم که در بخش نمودارها بشدت حالم گرفته شده که از سال گذشته تا به الان قیمت مانیتورها 10 برابر شده  میدونم که تمام قطعات قیمت شون بالاست اما  بیشترین گرانی در مورد قیمت مانیتورهاست و  چه دلیلی داره ؟

نمودار قیمت :

2ffb547d6.thumb.png.9c738aecb1fc57ad5583695aaeac0ceb.png185b1fb95c.thumb.png.e017dd488bdd139cb06368c69c54e081.png

لینک به دیدگاه

چه جالب سامسونگ591 یازده میلیون🤣

مانیتورها همون اول هم و قبل گرونی یکی از اقلامی بود که تفاوت قیمت  ریالی و دلاریش خیلی بیشتر از قطعات دیگه بود

مثلا مانیتور 200 دلاری وقتی دلار 3 تومن بود اینجا بالای یه تومنم فروخته میشد و خب این یعنی با دلار شش هفت تومنی وارد بازار میشد

الانم که دلار 15 تومنه ضربدر 3 کردن و فکر کنم با دلار سی چهل هزار تومنی حساب میکنن

به هر حال لابد مردم میخرن که اینام وارد میکنن

ملت همیشه در صحنه بیش از این حقش نیست

لینک به دیدگاه

سلام

والا مانیتور وحشتناک شده قیمت مثلا بنکیو 2270 برج 10 پارسال

قیمت 930 با ارسال رایگان ، الان تا 2500 رفته قیمتش .

اولم کم کم اینچ بالا ها گرون شد بعد اینچ پایین ها ، الان دیگه با این قیمت ها برای یکی مثل من تلویزیون 32 اینچ فول اچ دی به به صرفه ار هست تا مانیتور ، همین حدود سه تومن پیدا می شه  .

مانیتور مستر تک هم قیمت هاشون بعد نیست ولی تست نکردم خودم

لینک به دیدگاه

لامصب مانیتور الان ارزش طلا رو داره

سوال منم هست واقعا چه خبره تو بازار مانیتور!

یه مقدار افزایش به خاطر افزایش قیمت دلار منطقی هستش اما این دیگه دو سه برابر افزایش قیمت دلار زیاد شده!

لینک به دیدگاه

وارد کننده های سامسونگ و ال جی گند زدن به بازار دوستان الان viewsonic هست با قیمت دلاری برابر توی امازون نصف قیمت هست تو ایران!!!! جالبه من بهمن مانیتور 24 خمیده سامسونگ برای داداشم گرفتم 1500 با دلار 11  و خورده ای الان اونو میدن 3500 مگه چه قدر از اون موقع دلار رشد کرده؟

لینک به دیدگاه

درود

همین مانیتور 24MP59G-P  بخدا قبل گرونیا و دوران دلار 4 تومن، قیمتش 970 تومن بود. 

من نمیدونم که چند برابر شده قیمتا که به این قیمت رسیده... :

https://www.digikala.com/product/dkp-227060/مانیتور-ال-جی-مدل-24mp59g-سایز-24-اینچ

قشنگ یادمه نسخه 27 اینچ این مانیتور که ایشون میباشد:

https://www.digikala.com/product/dkp-227059/مانیتور-ال-جی-مدل-27mp59g-سایز-27-اینچ

اون زمان 1180 تومن بود

ویرایش شده توسط ShQringQn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کنم ال جی و سامسونگ دارن بازار ایرانو ترک میکنن یه دلیلش این میتونه باشه البته مطمئن نیستم دلیل اصلیشم که مملکت بی صاحب ... 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

درود

همین مانیتور 24MP59G-P  بخدا قبل گرونیا و دوران دلار 4 تومن، قیمتش 970 تومن بود. 

درد دلمون و تازه کردی...اون موقع من نخریدم و دیگه هم فکر نکنم بشه خرید...

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

فکر کنم ال جی و سامسونگ دارن بازار ایرانو ترک میکنن یه دلیلش این میتونه باشه البته مطمئن نیستم دلیل اصلیشم که مملکت بی صاحب ... 

سلام

به نظرم فقط به خاطر  این free sync  بود.

-----------------------------

چرا باید مانیتور "asus 4k tn 28 که قیمتش در زمان ارزونی 2880 تا 3500 بود بشه 17000.

مانیتور 34 اینچ asus تو سایت digikala بیش از24 میلیون قیمت خورده( از 26.500  امده روی 23.5) . در صورتی که  با واردات از سایت های خدماتی  و هزینه هایه عجیب  نهایتا ;کمتر از 15 میلیون در میومد. خیلی حرفه نزدیک به 10 و 9 میلیون اضافه! واقعا بابت چی؟!

حیف حیف که در ایران به سایت های بزرگی همچون amazon  و... به صورت مستقیم دسترسی نداریم. و الا قیمت یک مانیتور به جای 24 میلیون می گذاشتند 240 میلیون ...کی اهمیت میداد!!

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

درود

من نمیدونم که چند برابر شده قیمتا که به این قیمت رسیده... :

https://www.digikala.com/product/dkp-227060/مانیتور-ال-جی-مدل-24mp59g-سایز-24-اینچ

قشنگ یادمه نسخه 27 اینچ این مانیتور که ایشون میباشد:

https://www.digikala.com/product/dkp-227059/مانیتور-ال-جی-مدل-27mp59g-سایز-27-اینچ

اون زمان 1180 تومن بود

دیجی که قیمتاش پرته

http://taktazshop.com/monitor-lg/47-monitor-gaming-ips-lg-24mp59g-p.html

5600 هست که با توجه به قیمت 170 دلاری و دلار 15 تومنی میشه 2550

2.2 برابر قیمت جهانیش هست.

حالا یه قیاس گرافیکی

http://toprayan.com/product/8889/PH-RTX2060-6G-Graphics-Card

6.3 میلیون و 302 دلار

قیمت با دلار 15 تومن میشه 4500

که 1.4 برابر و با 40درصد سود عرضه میشه

3 برابر عرف الان دلالها ،تومانتوری که نمایندگی رسمی داره دلالی میشه.

راحت تر بگم هر چیزی که در اینجا قانونمند شد تا دسته وارد مینمایند.

بازم دلالهای جانبی معرفتشون بیشتره و به 40 درصد که اونم خیلی بالاست بسنده کردند.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، hosin گفته است :

واردات

سلام

همانطور که می دونید مانیتور قطعه حساسیه.

عدم دسترسی به خدمات پس از فروش در صورت وجود هر مشکلی ....و یا  طولانی بودن روند استفاده از  گارانتی کالا در صورت وجود خدمات پس از فروش ، وارد کردن مانیتور رو عملی پر از ریسک می کنه.

لینک به دیدگاه

مانیتور قیمتی نجومی پیدا کرده

تمامی قطعات کامپیوتر بیشتر از قیمت دلاری روزشون محاسبه میشن

گارانتی ها حتی پاسخگویی مسخره قبل رو هم ندارن

موج جدید گرانی به زودی به دلیل افزایش قیمت دلار خواهد امد

اونطور که بوش میاد کالاهای اساسی هم کلا میخواد با ارز نیمایی محاسبه بشه و این یعنی گران شدن بیش از صد در صد مواردی چون مرغ

تن ماهی کمیاب و گرون شده!ماکارونی جهش قیمتی داشته!شکر کمیاب و گرون شده!برنج در دو ماه بیش از صد درصد رشد قیمتی داشته!خرما به چهل هزار تومن هم رسیده و میگم همه اینها در صورت محاسبه نرخ کالاها و اقلام اساسی با ارز نیمایی به راحتی بیش از صد در صد هم افزایش قیمت خواهد داشت

متاسفانه باید بگم با سیاست هایی که در پیش گرفته شده و بخور بخور عده ای خاص که هممون میدونیم کی هستن بزودی یا شاهد قحطی و عدم توان خرید و تامین کالاهای ضروری و اساسی توسط قشر ضعیف و متوسط خواهیم بود و یا شاهد جنگی  که...

ویرایش شده توسط ahmad35
لینک به دیدگاه

الان باز اومدم سر بزنم ببینم دوستان چیا گفتن قیمتای اون دوستمون که گفتن مانیتور 27 حدودای 1200 بود منو برد رو قیمت مانیتور خودم و یک حساب کتاب ساده کردم دیدم قیمت نسبت به قبل 7.3 برابر شده در حالی که دلار هنوز 4 برابر نشده حقیقتش مانیتور تا پارسال قیمتش با دلار 8 تومنی بود حداقل تا بهمن من یادمه چون خودم خرید کردم مدل cf24f390  رو  قیمت امازون 180 دلار و قیمت ایرانش هم که 1500 الان می خوان تلافی اون چند ماهی که زیر قیمت دلار 11 تومنی اون موقع میدادن رو در بیارن لابد! عجیب ترین چیزی که دیدم و مخم سوت کشید اینه که مانیتور حرفه ای 10 بیت اونم 4k تو ایران از مدل fhd samsung ارزون تر هست خدایا این خوشیا رو از ما نگیر قیمت مانیتور 700 دلاری ارزون تر از مانیتور 300 دلاری هست اونم 2 میلیون خخخخخ

Capture.PNG

لینک به دیدگاه

جنگه داداش جنگه،ناو اوردن ،بمب افکن اوردن،وضع خرابه خلاصه

ماموندیمو چندتا جت و موشک خسته،صدتا قایق موتوری و یه ملت گرسنه و ملخ های دست آموز دشمن

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

جنگه داداش جنگه،ناو اوردن ،بمب افکن اوردن،وضع خرابه خلاصه

ماموندیمو چندتا جت و موشک خسته،صدتا قایق موتوری و یه ملت گرسنه و ملخ های دست آموز دشمن

ملخارو اورانیوم غنی شده بزنن بفرستن عربستان درست میشه😂

به زودی هرکی به جایی بنده بارشو جمع میکنه و میره و میمونیم ما و یک کشور...

هرچند خیلیاشون همین الانم رفتن

اماده باشید برای باز شدن مرزها برای صادرات و جهش قیمتی وحشتناک  تمام اقلام مصرفی و خوراکی

ویرایش شده توسط ahmad35
لینک به دیدگاه

علت گرونی مانیتور اینه که اینجا ایران هست این دیگه تاپیک نمی خواست.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، zen گفته است :

علت گرونی مانیتور اینه که اینجا ایران هست این دیگه تاپیک نمی خواست.

داداش حرف تون قبول ولی ما تا کی باید این وضع رو قبول کنیم ؟ والا اگه تمام  مردم ایران بجز چند درصد ثروتمنت از گشنگی بمیرن بازم اینا وضعیت رو درست نمیکنن . یا باید بمیریم یا باید تغییر ایجاد کنیم .

همین مانیتور 27 اینچی 1450 بود پارسال میخوایتم از لیون بخرم ولی پشیمون شدم اون موقع الان که شدید یه مانیتور 27 اینچی لازم دارم باید 12 میلیون خرج کنم ؟؟در خالیکه درامد ماهانه من 1800 هست !!!  و باید بگم اینجا ایرانه مجبورم با این قیمت بخرمش !!!!!!!!!!

چرا تو این کشور همه دنیال ارزان شدن تخیلی هستیم در حالی که هر روز بدتر میشه و گندتر باید زد تو دهن اینایی که فقط موعظه بلدن و تقصیر رو کشورهای دیگه بدونن در حایکه خودشون این همه بلا و گرانی رو تو این کشور رایج کردن .  چرا باید هر سال قیمت ها 10 برابر بشه مگه ما چند سال دیگه  عمر میکنیم  ؟؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Humanity گفته است :

چرا باید هر سال قیمت ها 10 برابر بشه مگه ما چند سال دیگه  عمر میکنیم  ؟؟

میدونی دلیل سکوت چیه؟چون دلالا از خرده فروش بگیر تا اون بالا بالاها از وضعیت موجود  راضی هستن 

الان یه مثال فقط گوشت که کیلو 20 وارد میشه سودش کجا میره؟هم خرده فروش هم عمده فروش هم تاجر

همین مانیتور رو فکر کردی فقط شرکت وارد کننده سودشو میبره

نخیر همون خرده فروشم کلی سودش بیشتر شده

اگه تهران باشی باید یادت باشه که همین یه سال پیش بعضیا تو همین بازار رضا میرفتی یه سی پی یو بخری میگفتن سودش کمه باید مادربورد رو هم ببری و حتی هزار تومن تخفیف هم نبود ولی الان میری یه چیزی قیمت کنی میگه 5 میلیون و چونه میزنی حتی تا دویست سیصد هزار تومن و بیشتر هم تخفیف میدن

چند وقت پیش دنبال 1070tiبودم یه جا گفت 5200 گفتم لیون میده 5100 راحت گفت بیا من میدم 5080 ببر🤣

اونوقت دو سال پیش من قطعه خریدم 3450 حتی 10 تومن نتونستم تخفیف بگیرم

نگا نکن همه دلالا و بازاریا شاکی هستن!شکماشون بدجور پره

ولی صبر کن شیش ماه دیگه میفهمن چه خبره

صبر کن تحریما اثرکنه ذخایر ارزی تموم بشه اونوقت ببین همین بازاریا چطور از سر و کولشون بالا میرن

اندکی صبر

لینک به دیدگاه

درود

متاسفانه با وجود تعداد زیاد اخطار های قبلی مبنی بر اینکه پست های س ی ا س ی و بدون ربط به موضوع تاپیک،  ممکنه برای فروم و سایت مشکل ایجاد کنه بازم بعضی کاربران بدون توجه تاپیک رو به حاشیه میکشونند وایجاد مشکل میکنند. از این به بعد هر گونه پست  خارج از موضوع تاپیک که محتوای س ی ا س ی داشته باشه بدون هیچ گونه اخطاری موجب اخراج کاربر خاطی برای همیشه از فروم لیون میشه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...