رفتن به مطلب

بهترین نرم افزار برای کاهش حجم فایل ویدیویی

infernali
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

می خواستم در اینستاگرام ویدیو آپلود کنم. حجم ویدیویی که دارم برای 1 دقیقه خیلی زیاده. چطوری حجمش رو کم کنم؟

آپلود ویدیو در اینستاگرام ، شرایط خاصی داره؟

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

بهترین نرم افزار به نظرم Advanced.Video.Compressor برای دانلود کلیک کنید

توی نرم افزار به هیچ چی دست نزنین فقط video bitrate رو به نظرم رو 3500 تنظیم کنید که خیلی عالی هست هم کیفیت کم نمی شه هم حجم ویدیو رو مناسب می کنه

image.thumb.png.7935b550d121456875cd913f3c8ecba6.png

لینک به دیدگاه

سلام

برای کاهش  فایل تصویری توجه به نکات زیر مهمه .

1. رزولیشن تصویر .

هرچه رزولیشن تصویر پایینتر باشه کیفیت هم کمتر میشه و حجم هم کاهش پیدا می کنه ( تمام این موراد در شرایط یکسان اتفاق می افته ) مثلا رزولیشن HD که برابر با 1280 در 720 هستش عموما به عنوان یه رزولیشن مناسب برای آپلود در نظر گرفته میشه . شما باید قبل از هر چیزی رزولیشن رو بر طبق نیازتون تنظیم کنید .

2. فرمت و نحوه کد گذاری .

در بعضی از کد گذاری ها حجم کاهش پیدا می کنه بدون این که کیفیت فیلم تغییر چندانی کنه . مثلا با مهاجرت از H264 به H265 حجم فایل کاهش پیدا می کنه ( توجه کنید که فایل های H265 فشرده تر هستند و برای اجرای اونها به سخت افزار قویتری نیاز هست )

3. بیت ریت .

این مورد بسیار تاثیر داره و دوستان هم اشاره کردند .

4. تعداد فریم و ....

موارد دیگه ای مثل تعداد فریم در حجم نهایی تاثیر داره . عموما فریم فیلم رو روی24 الی 25  یا 29 الی 30 تنظیم می کنند اگر فریم روی 60 یا بیشتر باشه حجم فیلم زیاد میشه .

................................

اما نرم افزار خوب برای ویرایش زیاده ( تحت سیستم عامل ویندوز ) . برای شما که فقط قصد یه کانورت ساده رو دارید برنامه هایی که دوستان معرفی کردند کاملا مناسب هستند ( بنده برای این کارها از برنامه Bigasoft Total Video Converter 6 استفاده می کنم که محیط ساده ای داره ) برای ویرایش های حرفه ای تر هم برنامه هایی مثل Corel VideoStudio 22 هستند که قابلیت های بسیار بیشتری دارن . ( به نسخه برنامه ها اشاره کردم تا بتونید به روزترینشون رو دانلود کنید ! ) توجه کنید که برنامه Bigasoft Total Video Converter  از کارت گرافیک های ساخت انویدیا برای کانورت بعضی از فرمت ها پشتیبانی می کنه ( گزینه Nvidia GPU Acceleration ) که این تکنولوژی میتونه موجب کاهش زمان تبدیل بشه ولی کیفیت فیلم افت می کنه اگر کیفیت برایتون مهمه و کارت گرافیکتون انویدیا هست حتما این گزینه رو خاموش کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...