رفتن به مطلب

خریدار مینبورد AM3+ هستم

ST92
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام
خریدار مینبورد AM3+ هستم برا FX8350. مینبورد دوستم سوخته و چون رو قطعه حساسه ترجیحا نو باشه، نو هم نبود تمیز و دست یوزر و با متعلقات کامل.
با تشکر

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، ST92 گفته است :
در 17 ساعت قبل، ST92 گفته است :

با سلام
خریدار مینبورد AM3+ هستم برا FX8350. مینبورد دوستم سوخته و چون رو قطعه حساسه ترجیحا نو باشه، نو هم نبود تمیز و دست یوزر و با متعلقات کامل.
با تشکر

از من میشنوی چیپ ست ۹۹۰ بگیر که خیالت راحت باشه چون خودم پردازندم همینه مینمم 970a-g46 عه ولی اصلا روشنش نکردم چون میگن احتمال سوختن جفتشون هست

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، torkian گفته است :

سلام. والا الان پیدا کردنش سخته. اتفاقا از فروم همسایه همین مینو گرفتم که حالا فردا ارسال کنن بیاد ببینم چطور میشه.

سیستم دوستمه و چندین سال بود استفاده میکرد و ایسوس چیپ 970 داشت، اونم فک کنم کنسولش ایراد در آورده زده مینبوردو سوزونده چون همزمان با هم خراب شدن و با لَن به هم وصل کرده بوده!

اولشم فنوم 1100 داشت، حدود یه سال و نیم پیش من از تهران براش 8350 گرفتم آوردم. والا الان سیستمای دست دوم معلوم نیست از کجا اومده و چطور استفاده شده رو به چه قیمتایی میفروشن، همین که این درست شه و براش چن سال دیگه هم کار کنه غنیمته. خودشم واترکولر و پاور درست و حسابی داره و تهویه کیسشم بهتر از خوبه!

شما هم جسارتا روشن نمیکنی بعدا به چه درد میخوره؟ حداقل استفاده کن و بسوزه بذارش کنار تا اینکه نو بمونه ولی دیگه به هیچ دردیت نخوره!

ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 21 اردیبهشت 1398 در 23:17، ST92 گفته است :

با سلام
با تشکر

سلام دوست عزیز این بکارتون میاد

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/102602-باندل-asus-m5-970-amd-fx-8320/&do=edit

لینک به دیدگاه

در در 8 خرداد 1398 در 14:52، opirus54 گفته است :

سلام دوست عزیز این بکارتون میاد

سلام. خیلی ممنون. از فروم همسایه خریداری شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...