رفتن به مطلب

مشکل Blue screen ویندوز 7

miruz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام من تازه سیستم رو خریدم و متاسفانه با مشکل اعصاب خوردکن blue screen مواجه شدم فایل mini dump v v  رو هم آپلود می کنم خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.

051519-8642-01.dmp

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، miruz گفته است :

با سلام من تازه سیستم رو خریدم و متاسفانه با مشکل اعصاب خوردکن blue screen مواجه شدم فایل mini dump v v  رو هم آپلود می کنم خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.

051519-8642-01.dmp

درود

مشخصات دقیق سیستم رو بفرستین.

لینک به دیدگاه

در در 25 اردیبهشت 1398 در 14:21، Nsm1000 گفته است :

درود

مشخصات دقیق سیستم رو بفرستین.

سلام مشخصات سیستم:

CPU: AMD Rayzen 5 2400G with Radeon Vega Graphics 3.60 GHz

MotherBoard: ASUS Prime B360M-E

RAM: Crucial Ballistix Elite 8GB 3200Mhz CL16 DDR4

Power: Raidmax Scorpio RX-535ap-s 80 pulse bronze PSU

Hard: WD blue 1T

SSD: SP slim 55 SATA3 120 GB

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، miruz گفته است :

سلام مشخصات سیستم:

طبق تجربه ای که تو این سال ها به دست آوردم عموما ارورهای بلو اسکرین مربوط به رم یا هارد سیستم هستن، اگر سیستم میاد بالا به وسیله Windows Memory diagnostic چک کنین رم رو کافیه تو استارت ویندوزعبارت memory رو بنویسین میاد اگر مورد داشته باشه رم نشون میده.

ویرایش شده توسط Nsm1000
لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، Nsm1000 گفته است :

طبق تجربه ای که تو این سال ها به دست آوردم عموما ارورهای بلو اسکرین مربوط به رم یا هارد سیستم هستن، اگر سیستم میاد بالا به وسیله Windows Memory diagnostic چک کنین رم رو کافیه تو استارت ویندوزعبارت memory رو بنویسین میاد اگر مورد داشته باشه رم نشون میده.

در قدم اول همین رو تست کردم و رم مشکلی نداشت معمولا وقتی دارم از browser استفاده می کنم بلو اسکرین میده .

لینک به دیدگاه

درود

ی بار ویندوز عوض کنید به نسخه ۸ یا ۱۰ یا یک نسخه دیگه از ویندوز ۷ ممکنه ویندوز ب خوبی نصب نشده باشه (ی مشکلی داشته باشه)

من هفته پیش توی وین ۱۰ این مشکل داشتم ک با نصب مجدد ویندوز درست شد(البته الان ویندوز ۷ ریختم)

لینک به دیدگاه

در در 29 اردیبهشت 1398 در 13:23، miruz گفته است :

سلام مشخصات سیستم:

سلام فکر کنم این نسل ساپورت درستی نمی شه داخل ویندوز 7 ، به خاطر درایور ها و گرافیک داخلی و‌کوچ اجباری به ویندوز 10.

ویندوزی 10 رو تست کنید ، انشاالله که درست بشه

لینک به دیدگاه

احتمال زیاد مشکل از رم هست، ای ام دی ها با رم خیلی مشکل دارن، رمتون ممکنه سالم باشه اما باید حتما توی لیست ساپورت مادربوردتون باشه، پیشنهاد می دم بایوسو آپدیت کنین، شاید مدلهای جدید رمو بشناسونه

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما اساتید محترم

از اونجایی که سیستم بنده هم همین مشکل رو داره صلاح دونستم تو همین تایپیک مشکلم رو مطرح کنم و تایپیک دیگه ای نزنم

بنده حدودا شش سال پیش سیستمی با مشخصات:مادربرد asus H61me-سی پی یو intel 1620-کارت گرافیک asus 5950(2)-هارد دیسک 500gb-پاور 550watt-رام 2gb(DDR3) جمع کردم و ویندوز 7-32 بیتی نصب کردم از همون اول مشکل ریستارت شدن و صفحه آبی(صفحه مرگ)رو داشتم بعد از مدتی پیش تعمیرکار کامپیوتر بردم و گفت مشکل از رم کامپیوتر و رم خودم رو در آورد و یک رم با مارک zeppelin 4gbانداخت و ویندوز رو هم عوض کرد و همون ویندوز 7 - 32 بیت ultimate نصب کرد مشکل حل شد بعد از چند روز من برای تست رم خودم یعنی همان 2gb را روی مادربرد نصب کردم و مشکل ریستارت شدن ندیدم در واقع به تعمیرکار شک کردم که اگر رم من مشکل داشت پس چرا الان داره کار میکنه و شک بعدیم هم این بود که احتمالاً تنظیمات مربوط به سیستمم درست نبوده و تعمیرکار فقط با درست کردن تنظیمات سیستمم رو درست کرده و برای فروش قطعات خودش الکی به من گفته که مشکل از رم البته آدمی همه جوره فکر میکنه بگذریم همون موقع هر دوتا رم را روی سیستمم نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم یعنی 2و4-تا چند روز پیش که تصمیم گرفتم ویندوز 10 - 64 بیت نصب کنم سی دی رو داخل دستگاه گذاشتم و بوت کردم و درایو c رو فرمت کردم(میترسم تنظیمات رو بهم ریخته باشم) و شروع به نصب کردم که متأسفانه وسط نصب اخطار در صفحه آبی 0xC0000005 داد و ریستارت شد و اخطار 0xc000000f داد و دیگر نتوانستم ویندوز 7 و10 نصب کنم یعنی وسط نصب ریستارت میشه و اجازه کار نمیده اینم بگم تنظیم UFEI رو هم تغییر دادم حتی باتری رو هم از روی مادربرد در آوردم الان تنها ویندوزی که موفق به نصبش شدم ویندوز xp بوده که وقتی بهش نگاه میکنم انگار دارن شکنجم میدن تو رو خدا بهم کمک کنید دارم دیوونه میشم از بی کامپیوتری البته تعمیرکار گفته از رم ولی میترسم دوباره رم بخرم و بعد از نصب ویندوز مجدد به این مشکل بر بخورم ببخشید اگه پیامم طولانی شد ممنونم که وقتتون رو گذاشتین و پیامم رو خوندین

how-to-fix-the-blue-screen-of-death-on-windows.jpg

ویرایش شده توسط yasvahshi
اضافه کردن متن و تصحیح اشتباهات تایپی
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، yasvahshi گفته است :

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما اساتید محترم

از اونجایی که سیستم بنده هم همین مشکل رو داره صلاح دونستم تو همین تایپیک مشکلم رو مطرح کنم و تایپیک دیگه ای نزنم

بنده حدودا شش سال پیش سیستمی با مشخصات:مادربرد asus H61me-سی پی یو intel 1620-کارت گرافیک asus 5950(2)-هارد دیسک 500gb-پاور 550watt-رام 2gb(DDR3) جمع کردم و ویندوز 7-32 بیتی نصب کردم از همون اول مشکل ریستارت شدن و صفحه آبی(صفحه مرگ)رو داشتم بعد از مدتی پیش تعمیرکار کامپیوتر بردم و گفت مشکل از رم کامپیوتر و رم خودم رو در آورد و یک رم با مارک zeppelin 4gbانداخت و ویندوز رو هم عوض کرد و همون ویندوز 7 - 32 بیت ultimate نصب کرد مشکل حل شد بعد از چند روز من برای تست رم خودم یعنی همان 2gb را روی مادربرد نصب کردم و مشکل ریستارت شدن ندیدم در واقع به تعمیرکار شک کردم که اگر رم من مشکل داشت پس چرا الان داره کار میکنه و شک بعدیم هم این بود که احتمالاً تنظیمات مربوط به سیستمم درست نبوده و تعمیرکار فقط با درست کردن تنظیمات سیستمم رو درست کرده و برای فروش قطعات خودش الکی به من گفته که مشکل از رم البته آدمی همه جوره فکر میکنه بگذریم همون موقع هر دوتا رم را روی سیستمم نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم یعنی 2و4-تا چند روز پیش که تصمیم گرفتم ویندوز 10 - 64 بیت نصب کنم سی دی رو داخل دستگاه گذاشتم و بوت کردم و درایو c رو فرمت کردم(میترسم تنظیمات رو بهم ریخته باشم) و شروع به نصب کردم که متأسفانه وسط نصب اخطار در صفحه آبی 0xC0000005 داد و ریستارت شد و اخطار 0xc000000f داد و دیگر نتوانستم ویندوز 7 و10 نصب کنم یعنی وسط نصب ریستارت میشه و اجازه کار نمیده اینم بگم تنظیم UFEI رو هم تغییر دادم حتی باتری رو هم از روی مادربرد در آوردم الان تنها ویندوزی که موفق به نصبش شدم ویندوز xp بوده که وقتی بهش نگاه میکنم انگار دارن شکنجم میدن تو رو خدا بهم کمک کنید دارم دیوونه میشم از بی کامپیوتری البته تعمیرکار گفته از رم ولی میترسم دوباره رم بخرم و بعد از نصب ویندوز مجدد به این مشکل بر بخورم ببخشید اگه پیامم طولانی شد ممنونم که وقتتون رو گذاشتین و پیامم رو خوندین

how-to-fix-the-blue-screen-of-death-on-windows.jpg

سلام ، با رم چهار جدا نصب کنید ، یا با دو جدا . یه هارد جدا  تست کنید ، با فلش ویندوز بزنید

لینک به دیدگاه

درود. برای تست رم شدیدا توصیه  میشه از memtest استفاده کنین. تستر خود ویندوز اکثر مشکلای رمو تشخیص نمیده. ممتست رو دانلود کن بریز رو فلش به صورت بوت بزن برات تست کنه. حدود 4 ساعت طول میکشه ولی ارزششو داره خیالت کلا راحت میشه. حتی اگه یه ارور داشته باشه یعنی رمت مشکل داره باید بفرستیش گارانتی. 2400 با ویندوز 7 سازگاره؟

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام فکر کنم این نسل ساپورت درستی نمی شه داخل ویندوز 7 ، به خاطر درایور ها و گرافیک داخلی و‌کوچ اجباری به ویندوز 10.

ویندوزی 10 رو تست کنید ، انشاالله که درست بشه

سلام نکته جالب اینجاست که فقط وقتی از کروم استفاده میکنم سریع بلو اسکرین میاد ولی با IE مشکلی نداره!!

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درود. برای تست رم شدیدا توصیه  میشه از memtest استفاده کنین. تستر خود ویندوز اکثر مشکلای رمو تشخیص نمیده. ممتست رو دانلود کن بریز رو فلش به صورت بوت بزن برات تست کنه. حدود 4 ساعت طول میکشه ولی ارزششو داره خیالت کلا راحت میشه. حتی اگه یه ارور داشته باشه یعنی رمت مشکل داره باید بفرستیش گارانتی. 2400 با ویندوز 7 سازگاره؟

الان سرچ کردم به نظر میاد که سازگار نیست با ویندوز ۷

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، satchboogy گفته است :

احتمال زیاد مشکل از رم هست، ای ام دی ها با رم خیلی مشکل دارن، رمتون ممکنه سالم باشه اما باید حتما توی لیست ساپورت مادربوردتون باشه، پیشنهاد می دم بایوسو آپدیت کنین، شاید مدلهای جدید رمو بشناسونه

یک مشکلی که هست اینه که سیستم مال شرکته و کلا دست من بسته

لینک به دیدگاه

در در 29 اردیبهشت 1398 در 14:23، miruz گفته است :

سلام مشخصات سیستم:

مطمئن هستید مدل مادربورد همینه؟ اینکه سی پی یو اینتل ساپرت می کنه که؟؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، miruz گفته است :

سلام نکته جالب اینجاست که فقط وقتی از کروم استفاده میکنم سریع بلو اسکرین میاد ولی با IE مشکلی نداره!!

چون رمتو بیشتر استفاده میکنه. ربطی به ویندوز نداره تو حالت بوت باید بالا بیاریش.

لینک به دیدگاه

در در 5 خرداد 1398 در 13:22، satchboogy گفته است :

مطمئن هستید مدل مادربورد همینه؟ اینکه سی پی یو اینتل ساپرت می کنه که؟؟

B350M-E اشتباه تایپی بود

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، miruz گفته است :

B350M-E اشتباه تایپی بود

حتما حتما حتما بایوسو آپدیت کن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...