رفتن به مطلب

سوال در مورد فرمت ReFS

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یک مسئله ی که ذهنمو درگیر کرده

من چند سالی به خاطر استفاده از ویندورز Windows 10 Pro for Workstations از فرمت ReFS استفاده می کنم (برای HDD)

آیا هنوزم از این فرمت استفاده میشه؟

چون من مثلا سیستم که رو استراحت باشه خواستم باشم وارد درایورها مربوط به HDD بشم یک مکث کوتاهی می کنه و بعد فایل ها رو نمایش میده البته همون ابتدا ( این مورد برای موقعی که فرمت NFTS هم داشتم اتفاق می افتاد )

و گاهی اوقات که دارم  فیلم و یا سریالی نگاه می کنم یهو وسطش یک مکث کوتاهی است

و یا مثلا وقتی میخوام فایل ZIP رو حذف کنم به این شکله که وقتی داخل پوشه سریال است و سریال تموم شد و برنامه رو بستم حالا بخوام فایل ZIP زیرنویس رو حذف کنم و وقتی با SHIFT+DELETE انجام بدم یک مکث کوتاهی میکنه و حذف می کنه

آیا HDD من مشکل داره؟داخل HD.Tune که مشکلی نیست و نمایش نمیده

Untitled01014.thumb.jpg.94278c08311bd4c71b2f4eaf951e3128.jpg

و این متن ذهن منو درگیر کرد

این فرمتی که گفتید کلا برای سرور هاست و میاد مشکلات هارد رو ندیدمیگیره/خودش حل میکنه و به همین خاطره که مشکل ندارید(البته ایرادات سخت افزاری رو نمیشه کاری کرد )

آیا واقعا مشکل داره HDD نمایش نمیده؟

یا واقعا چون HDD سرعت بالای داره این مشکلات هم داره

Western Digital Black WD4004FZWX Internal Hard Drive 4TB

https://www.digikala.com/product/dkp-197392/هارددیسک-اینترنال-وسترن-دیجیتال-مدل-black-wd4004fzwx-ظرفیت-4-ترابایت#/tab-params

ممنون میشم راهنمایم کنید

موفق باشین

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

یک  روش مطمئن بگید دوستان من بدون تعویض فرمت بفهمم HDD سالمه و فرمت Refs مشکلی نداره

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

فکر می کنم توی قسمت power options باید هارد دیسکو روی 0 بذاری، احتمالا به صورت دیفالت روی 20 هست، که یعنی بعد از یه مدت که هارد استفاده ای نمیشه برای صرفه جویی مصرف برق ازش استفاده نمی کنه و وقتی بخوای دوباره ازش استفاده کنی یه مکث کوتاهی می کنه و به کار میندازتش

control panel, power options, change plan settings, change advanced power settings, turn off hard disk after ke bayad beshe 0

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، satchboogy گفته است :

فکر می کنم توی قسمت power options باید هارد دیسکو روی 0 بذاری، احتمالا به صورت دیفالت روی 20 هست، که یعنی بعد از یه مدت که هارد استفاده ای نمیشه برای صرفه جویی مصرف برق ازش استفاده نمی کنه و وقتی بخوای دوباره ازش استفاده کنی یه مکث کوتاهی می کنه و به کار میندازتش

control panel, power options, change plan settings, change advanced power settings, turn off hard disk after ke bayad beshe 0 

سلام

این مورد باید غیرفعال باشه یا فعال باشه بهتره؟

یعنی hdd مشکلی نداره حتی  با وجود این جمله؟

این فرمتی که گفتید کلا برای سرور هاست و میاد مشکلات هارد رو ندیدمیگیره/خودش حل میکنه و به همین خاطره که مشکل ندارید(البته ایرادات سخت افزاری رو نمیشه کاری کرد ) 

Refs مشکلی نداره؟

موفق باشی

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با برنامه Hd tune تب error scan  تیک  quick scan بردارید بزارید سکتورها رو اسکن کنه برای هارد 4 ترا 10 ساعت شایدم بیشتر طول بکشه اگر بدسکتوری پیدا نکرد هاردتون اوکی هست

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

با برنامه Hd tune تب error scan  تیک  quick scan بردارید بزارید سکتورها رو اسکن کنه برای هارد 4 ترا 10 ساعت شایدم بیشتر طول بکشه اگر بدسکتوری پیدا نکرد هاردتون اوکی هست

سلام

تشکر بابت راهنمایتون

1818392625_HDD4T.thumb.jpg.39d3f8d67607cb4ffc1ae9255b79d86c.jpg

مثل این که مشکلی نداره و سالمه

موفق باشی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...