رفتن به مطلب

مشکل کارت هفتم در مین Z 97 delux

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر همه

دوستان من با یک مشکل اعصاب خورد کن مواجه شدم  و اونم اینه که تعداد هفت عدد کارت xfx gts rx 580 8 g   رو دارم به همراه این مین z 97 delux و پردازنده 4790 و 16 گیگ رم و پاور 1600  گررین با 16 عدد خروجی 8 پین  مشکل اینکه گرافیکها رو با رایز 008  برد قرمز  به مین وصل میکنم  تا 6 عدد مشکلی نداره اما همینکه هفتمی رو وصل میکنم سیستم بالا نمیاد و یا اگرم شانسی بالا اومد  توی ویندوز کارت هفتم شناسایی نمیشه مهم نیست گرافیک هفتم به کدوم اسلت وصل میشه  وقتی گزینه a bove for 4 gig  هم در بایاس  وقتی فعال میکنم داخل ویندوز میشه اما سه کارت از هفت کارت علامت زرد تعجب روشه و کد 12 زده  و میگه

This device cannot find enough free resources that it can use (Code 12)

از سلامت گرافیکها و رایزرها مطمئنم چون تک تک تست کردم  و ویندروز هم 10 نسخه پرو هست اخرین نسخه  حتی تعویض ویندوز هم انجام دادم و فقط درایو گرافیک نسخه 19.4.1  اصلی  رو نصب کردم و هیچ دریوا دیگری نصب نکردم  اما بازم سه کارت از 7 تا کارت در دیوایس منیجر کد 12 میزنه به محض حذف یکی 6 تا کارت کاملا شناسایی و بدون مشکل کار میکنند اگه کسی تجربه ای داره خواهشا کمک کنه اگه از این تبدیلهای 1 به 4  pci e   بگیرم امیدی هست مشکل حل بشه ی یا  کلا قید گرافیک هفتم رو بزنم     با تشکر       https://digik.ir/فروش-تجهیزات-ماینینگ/تبدیل-PCIe-به-4-پورت-16x-گرافیک      

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

درود.

احتمالا به دلیل زیر باشه

The PCIe x16_3, USB3_E56 and SATAExpress_E1 connectors share the same bandwidth. The PCIe x16_3's default setting is in Auto mode that automically optimizes the system bandwidth. If you use two of these connectors, the system automatically disables the unused connector.

ولی پیشنهاد میکنم از یه همچین مادربرد نازی به عنوان مادربرد ماین استفاده نکنید چون احتمال سوختن گرافیک و یا مادربرد هست پیشنهاد میکنم از مادربرد مخصوص ماین استفاده کنید چون این مادربرد ها علاوه بر محافظت بیشتر یه مولکس اضافه برای برق رسانی به گرافیک و رایزر ها دارن که جلو گیری کنه از اسیب دیدن مانند مدل زیر:

https://www.asrock.com/mb/intel/h81 pro btc/

امیدوارم موفق باشید.

لینک به دیدگاه

درو د مجدد

خودم هم فکر میکردم از اون باشه اما اینجا نوشته اون اسلت اخری پهنای باندشو با ساتا اکسپرس و ام 2 شر میکنه پس من وقتی ساتا اکسپرس و ام 2 رو توی بایاس دیزیبل میکنم باید پهنای باندش ازاد بشه ولی بازم فرقی نمیکنه  ثانیا مگه رایزرهای 08  برد قرمز وقتی خودشش یک شش پین برق میخوره مگه تمام توان 75 وات اسلت رو به گرافیک منتقل نمیکنه بازم نظر دوستان مهمه   این تبدیل PCIe به 4 پورت 16x گرافیک  کسی از دوستان تست کرده  یا تبدیل m2 to pci e چی

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ali2424 گفته است :

درو د مجدد

خودم هم فکر میکردم از اون باشه اما اینجا نوشته اون اسلت اخری پهنای باندشو با ساتا اکسپرس و ام 2 شر میکنه پس من وقتی ساتا اکسپرس و ام 2 رو توی بایاس دیزیبل میکنم باید پهنای باندش ازاد بشه ولی بازم فرقی نمیکنه  ثانیا مگه رایزرهای 08  برد قرمز وقتی خودشش یک شش پین برق میخوره مگه تمام توان 75 وات اسلت رو به گرافیک منتقل نمیکنه بازم نظر دوستان مهمه   این تبدیل PCIe به 4 پورت 16x گرافیک  کسی از دوستان تست کرده  یا تبدیل m2 to pci e چی

با usb 3 هم زده شر میکنه . از usb 3 هم استفاده میکنید؟

درسته که خود رایزر شش پین داره ولی خود مادربرد هم برق رسانی میکنه مواردی اعم از خورده شدن سوکت پاور و سوکت pci e دیده شده در مادربرد های معمولی و سوختن چیپست برق رسانی. استفاده از مادربرد حرفه ای و گیم برای ماین به هیچ وجه توصیه نمیشه با یه سرچ ساده معایب و خرابی های ناشی از این کار براتون میاد . بهرحال دوستان دیگه هم هستن جناب @TechBaMohsen رو دعوت میکنم که بتونن بهتر راهنماییتون کنن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...