رفتن به مطلب

روشن نشدن صفحه نمایش لب تاب dell

Recommended Posts

درود

یکی از دوست هام یه لب تاب دل داشت که صفحه نمایش اون فقط وقتی کار می کرد که زاویه باز شدنش کمتر از 40 می بود و اگه بیشتر بازش می کرد فوق العاده کم نور میشد

من که حدس زدم یه کنتاکتی لحیم سردی یا لقی گرفته پنل صفحه نمایش رو باز کردم و دیدم از کابل منتهی به صفحه یه رشته سیم خوب عمل نمی کنه به گونه ایی که اگه با سیم مجاور یکی می شدند صفحه کاملا روشن میشد

اما یک باره دستم به دو سیم کناریش خورد و یهو مانیتور خاموش شد البته مانیتور نسوخته و عیبی بر نداشته اما خیلی ناراحتم

بگید چکار کنم

لینک به دیدگاه

با این تفاصیل که شما می گوید دوست عزیز، فلت رابط ال سی دی با مادر برد دستگاه باید عوض بشه. برای این هم که بشه تشخیص دارد مورد دوم باعث ایراد بیشتری روی مدار گرافیک یا ال سی دی شده، حتما باید تست انجام داد و به قطعیت نمی توان گفت. اول باید یک فلت نو و سالم روی دستگاه قرار بدید و ببینید که تصویر داره یا نه.؟ انشا االله که با تعویض فلت هم مشکلتون بر طرف میشه

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

تشکر از اینکه جواب دادید.

من فقط به رابط فلت ال سی دی و مادر برد مشکوکم و حرف شما رو تایید می کنم

حالا میشه بگید قیمت این فلت چنده؟؟؟

آیا این فلت برای لب تاب های مخلف متفاوتند یا برای مدل های مختلف لب تاب دل

من شهرستانم کجا می تونم اونو پیدا کنم

لینک به دیدگاه

والا اصلا ایده ای از قیمتش ندارم. ولی این فلت در لپ تاپ ها مختلف ، متفاوت هست. حالا ممنکنه یک مدل فلت به چند سری دستگاه بخوره .

تعمیرگاه در شهرستان را خودتون باید پرس و جو کنید ولی در تهران میتونید به بازار رضا، بازار ایران و پایتخت مراجعه کنید .

لینک به دیدگاه

آیا احتمال داره مادربرد یا قطعه ی دیگه صدمه دیده باشه

لینک به دیدگاه

به نظر من و به احتمال خیلی زیاد فقط خود فلت خراب شده.

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

ایراد کابل فلت است و به هیچ قسمتی صدمه نمیزند فقط شما روی صفحه نمایش no signalهستین قیمت کابل فلت از هفتاد هزار تومان به بالا.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...