رفتن به مطلب

مشکل بالا نیومدن تنظیمات درایور AMD در ویندوز 10

Recommended Posts

درود خدمت دوستان آخرین درایور AMD مربوط به RX580 رو برای ویندوز 10 نصب کردم که خود درایو نصب شد ( در گیم هیچ مشکلی ندارم بدون کوچیکترین افت فریم )ولی هر وقت روی آیکن تنظیمات در ویندوز  کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و نمیتونم به تنظیمات دسترسی داشته باشم روشهای مختلفی امتحان کردم مثل :

- آوردن برنامه با administrators

- پاک کردن درایور با DDU و نصب مجدد

- پاک کردن درایور INTEL

مشخصات سیستم :

i5 8400    16 ram    rx580 rog strix asus   win10 64 1803

ورژن درایور :آدرنالین 19.4.3

به غیر از موارد بالا اگر راه حلی دوستان دارن راهنمایی کنن ممنون میشم 

این هم بگم که اولین تجربم از AMD هستش که انصافا کارت هاش در مقایسه با قیمتش کارایی بالایی داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ویندوز یه ریستارت کنید بعد تسک منجیر بگیرید اگه داریور گرافیک بیخودی پردازنده اشغال کرده نیاز به تعویض ویندوزه برای بنده حدود 30 درصد بود که وقتی روی آیکون درایور کلیک میکردم مثل شما اتفاقی نمی افتاد ولی مصرف پردازنده به 70 درصد میرسید با وجود اینکه هیچ برنامه ای در حال اجرا نبود !

لینک به دیدگاه

سلام

من قبلا مشکلی تقریبا مشابه داشتم.

حتی زمانی که اقدام به کلیک کردن بر روی آیکن amd می کردم ، ناپدید می شد. در واقع بعد از درایو های ۲۰۱۹ و سری آدرنالین به این صورت شد.

مشکل  خاصی به غیر از عدم دسترسی به تنظیمات درایور ایجاد نمی کنه اما تنها راه حلش آپدیت ویندوز هست(نیازی به تعویض نیست).  به تازگی آپدیتی برای بیلد ۱۸۰۳ منتشر شده ....خب ، پس آپدیت کنید :)

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

اول  چک کن ک درایورهای اینتل و  بقیه درایورا  ، خود ویندوز و بایوس مادربرد آپدیت باشه و دوباره امتحان کن و  اگ نشد:

1) برو ب این مسیر ریجستری و ولیو درایور ورژن رو پاک کن

bvjnvjh.thumb.jpg.f41904b99449115f9392ef04e92f5476.jpg

2) تمام  نرمافزار های رادئون تو task manager ببند

و بعد رادئون رو اجرا کن 

اگ بازم نشد همونجور ک دوستمون گفتن ویندوز تعویض کن

ویرایش شده توسط arian97
لینک به دیدگاه

درود بر همه دوستان و ممنون بابت نظرات خوب شما من طبق نظرات شما اول ویندوز رو آپدیت کردم و بعد از طریق safe mode و DDU درایور رو کامل پاک کردم و بعد از ریستارت دوباره نصب کردم که در کمال ناباوری همه چی اوکی شد گفتم این روش رو بزارم تا اون دسته از دوستانی که مشکل مشابه دارند از این روش استفاده کنند باز هم سپاس از دوستان

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

درود خدمت دوستان

بعد از مدت ها بالاخره متوجه شدم مشکل کار از کجا بود و اون هم پاک نشدن کامل درایورهای انویدیا و اینتل از سیستم بود که با کمک ddu و رفتن به safe mode اول اون ها رو کامل پاک کردم و بعد از اومدن به ویندوز اقدام به نصب درایور amd کردم که همه مشکلات رفع شد

گفتم در جریان بزارم شاید بدرد یکی بخوره

بدرود

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، mortezak87 گفته است :

درود خدمت دوستان

بعد از مدت ها بالاخره متوجه شدم مشکل کار از کجا بود و اون هم پاک نشدن کامل درایورهای انویدیا و اینتل از سیستم بود که با کمک ddu و رفتن به safe mode اول اون ها رو کامل پاک کردم و بعد از اومدن به ویندوز اقدام به نصب درایور amd کردم که همه مشکلات رفع شد

بدرود

سلام دوست گرامی .

میتونید اینجا :

تجربه خودتون رو با سایر دوستان به اشتراک بگذارید .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

سلام دوست گرامی .

میتونید اینجا :

تجربه خودتون رو با سایر دوستان به اشتراک بگذارید .

حتما دوست عزیز چشم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

داداش مال من اصلا دما و ممرو کلاک اش نشون نمی داد ویندوز نسخه پرو بیلد 1903 نصب کردم الان عالی داره جواب میده مشکل گرافیک نیست سری مادربرد های 300 با اخرین ورژن ویندوز 10 بهترین عملکرد رو دارند در اخر نسخه proخالی نصب کنید

لینک به دیدگاه

اول درایور رو بر اساس خود cd نصب کن یکم کار کن باهاش بعد به نسخه اخر 19.8درایور amd اپدیت کن

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...
در در 18 مرداد 1398 در 11:47، mortezak87 گفته است :

درود خدمت دوستان

بدرود

سلام ممنون بابت راهنمایی تون من به این مشکل برخوردم نمیدونم چکار کنم بعد چون خیلی بلد نیستم چیزی از safemod .dduنمیدونم.اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین 

لینک به دیدگاه

در در 29 فروردین 1399 در 00:20، timsar گفته است :

سلام ممنون بابت راهنمایی تون من به این مشکل برخوردم نمیدونم چکار کنم بعد چون خیلی بلد نیستم چیزی از safemod .dduنمیدونم.اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین 

درود دوست من همونطوریکه گفتم با برنامه ddu که میتونین از گوگل سرچ کنین و حجم بسیار کمی داره درایور قبلی رو کامل پاک کنید البته خود برنامه گزینه safe mode داره که تو این حالت ویندوز یه بار ریستارت میشه و به هنگام بالا اومدن بدون استفاده از یه سری از درایورهای اصلی که تو حالت عادی از اونها استفاده می کنه ران میشه و تو این حالت ddu براحتی میتونه به کلیه فایل های نصب شده دسترسی داشته باشه و اقدام به پاک کردن اونها کنه البته ذکر دو نکته مهم هستش که برای من کاربرد داشت یکی ورژن ویندوز هستش که چون برای من 10 ورژن 1803 بود پر از باگ بود و اذیت می کرد و یه بار ویندوز رو ارتقا دادم به 1809 و بعدش 1909 که همه چی درست شد و مورد بعدی حجم کمی بود که به درایور ویندوز اختصاص داده بودم که باعث می شد برنامه ها و از جمله خود ویندوز به درستی کار نکنن و مورد مهم تر از همه اینکه سعی کنین محل پیش فرض نصب درایور گرافیک همون درایو ویندوز باشه و در هنگام نصب به سازگار بودن درایور با ورژن ویندوز دقت کنین 

ویرایش شده توسط mortezak87
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام من گرافیک rx 580 8g msi دارم و وقتی قیمت درایورش رو باز میکنم تو بخش گیمینگش نمیتونم برم وقتی بخش گیمینگ رو میزنم درایور بسته میشه مشکل چیه؟spacer.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...