رفتن به مطلب

چطور میشه با AMD panel آندرکلاک صحیح انجام داد؟ Rx570

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

همه چی خوب پیش میرفت تا وقتی که نویز خیلی کم فن های سایلنت گرافیک ها هم مهم شد!

مشکل اول بنده با تنظیمات کارخانه گرافیک: داغ کارکردن گرافیک در ازای یکم صدای فن!

بنده واقعا در تعجبم چرا شرکت های گرافیک، کارت هاشون رو دارن اینجوری تنظیمات دیفالت میذارن که کارت بنده وقتی به دمای 75 درجه میرسه تازه فنش باید روی 20 درصد کار کنه که مبادا گوش های بنده اذیت بشن

این در صورتیه که حتی وقتی فن 40 درصد هم کار میکنه بنده عملا هیچی ازگرافیک نمیشنوم یعنی حداقل صدای کولر گرین یا فن های التراسایلنت دیگه ازون بیشترن که باعث میشن صدای فن گرافیک اصلا شنیده نشه!

اگه این فن حتی روی 40 کار کنه دمای کارت راحت روی 55-60 خواهد بود، اما کارخونه ترجیهح داده روی 20 کار کنه و تازه از 80 درجه سرعت فن بیشتر از 20 درصد بشه! واقعا این تصمیم درستیه یا من حساسم؟

دمای ممتد روی 70-75 به کارت توی بلند مدت هیچ صدمه ای نمیزنه که کارخونه ها دارن اون میزان نویز کم فن رو هدف مهم تری قرار میدن؟

بنده شخصا توی زندگیم تاحالا هیچوقت دست به دیفالت های هیچ گرافیکی نزدم اما الان مجبورم.

مشکل دوم بنده با تنظیمات کارخانه گرافیک: آورکلاک بیهوده کارخانه ای که هم مصرف و هم دما و هم سرعت فن رو برای 1 فریم بیشتر 2برابر بیشتر درگیر کرده!

گرافیک RX570 یه مشکل کوچولو داره که توی همه ی سایت های نقد و بررسی هم ازش همین ایراد رو گرفتن که وقتی روی ماکسیمم خودش فول لود میمونه بعد از مدتی مصرفش حتی به 240 وات هم میرسه! یعنی بیشتر از gtx 1080 ! و دماش هم به همین صورت. در صورتی که RX470 اینگونه نبوده!

حالا این مورد توی گرافیک بنده که مدل pulse از سافایر هست شدید تر هم هست، چون نه تنها کولینگ بهتری نسبت به بقیه مدل ها نداره، بلکه کلاکش از بقیه مدل ها بالا تر هم هست!

بنده به هیچ وجه اکثر تنظیمات گرافیکی توی بازی برام اولویتی ندارن و بیشتر کار بنده هم برنامه نویسیه و در نوت پد به سر میبرم!

به این خاطر نیاز به همیاری دوستان دارم که چطور 5 الی 10 درصد از قدرت گرافیک رو کم کنم تا گرافیک در نهایت سلامت و بیشترین طول عمر خودش و راحت ترین حالت کار کنه و هیچ فشاری بهش نیاد

خودم اول کلاک رو محدود کردم و 10 درصد آوردم پایین اما به نظرم تغییری ایجاد نشد و کلا ترسیدم که نکنه هنگام کم کردن کلاک باید تغییری در ولتاژ بدم یا نه

ترجیحم اینه که از نرم افزار اضافه ای استفاده نکنم و از خود AMD adrenalin استفاده کنم، داخل خود درایور AMD wattman هست که تقریبا تنظیمات کامل داره

حال برای رفع مشکل حقیر نیاز به کمک شما دوستان دارم تا به بنده راهنمایی کنید چطور میشه گرافیک رو تنظیم کرد تا سالم ترین زندگی خودش رو داشته باشه، کمترین فشار روش باشه و بیشترین بازدهی رو بده

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

شما میری وارد پنل میشی قسمت gaming و wattman ضوابط رو میپذیری و بعد تو قسمت gpu نمودار کلاک رو 20تا30 درصد بکش سمت چپ

دراخر سیو کن و تمام

یا اینکه این تنظیمات که برات میدم رو بزار load کن از همون قسمتwattman

best profile.xml

بالایی تنظیمات روی کلاک 1200 و مموری 1650هست  با ولتاژ امن

low profile.xml

بالایی با کلاک هسته 1000 و مموری 1650 هست با ولتاژ امن

البته فن رو دست نزدم خودتون میتونید تنظیم کنید

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، amir.coder گفته است :

مشکل اول بنده با تنظیمات کارخانه گرافیک: داغ کارکردن گرافیک در ازای یکم صدای فن!

اما توضیح:

ببینید علت گرمای کارت amd فرقی نداره چه برندی باشه

مصرف برق زیاد هست یعنی توان مصرفی بالایی دارن حتی بیشتر از 1080

درنتیجه این افزایش با مقاومت و  گرما همراهه پس شما چه دور فن 100 باشه چه 30 دمات بالاست فقط باید خنک کنندگی خوبی داشته باشه کارتت(از لحاظ لوله های مسی و نوع خمیر و پدگرمایی و فن)که بتونه کمتر کنه دمارو ولی نه اندازه کارت های پاسکال خنک نیست

در 6 ساعت قبل، amir.coder گفته است :

مشکل دوم بنده با تنظیمات کارخانه گرافیک: آورکلاک بیهوده کارخانه ای که هم مصرف و هم دما و هم سرعت فن رو برای 1 فریم بیشتر 2برابر بیشتر درگیر کرده!

اورکلاک بیهوده بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و هرکارتی رو شما میتونی دستی اورکلاک کنی منتهی باید کولینگ هم خوب باشه

به نظرم شما با همون 2تا پروفایل بالا یه بنچمارک بگیر ببین پایدار هست و دماش چطوره

لینک به دیدگاه

تنظیمات کارخونه فقط  بدرد کار با نوت پد میخوره.

واس گرفتن بهترین نتیجه بعد از  هر تغییر( مخصوصا تو  ولتاژ) بنچ 3DMARK بگیر و استیبل بودن کارت رو چک کن

واس RX570 فرکانس CORE رو از حداقل  دلخواه (مثلا 700) در  استیج 1  تا  1400  در استیج 7 تنظیم کن 

ولتاژ رو خیلی ریز کم میکنی مثلا از 1050 میاری رو 1020  و بنچ میگیری و اگ استیبل بود دوباره ولتاژ رو میاری پایین( 990 ولتاژ خوبی واس RX570 هس ولی حتما خودت بنچ بگیر تا ب کمترین ولتاژ برسی )

اما میرسیم ب  مموری

کلا بهتره ب مموری دس نزنی چون تایمینگ تغییر میکنه و ممکنه تاثیر منفی تو گیمینگ بزاره پس اگ میخای مموری اور کنی مثل ولتاژ تو هر مرحله بنچ بگیر

دور فن رو در حالت بیکاری تا دمای 35 درجه روی حداقل و بعد از اون بین 45 تا 55 درصد تنظیم کن

و در اخر از دمای زیر 60 تو گیمینگ لذت ببر

ن1961982442_cvxd.thumb.jpg.896997c4ac560969e21f0008e56bffbc.jpg

ویرایش شده توسط arian97
لینک به دیدگاه

دوستان من هرتغییری توی واتمن میدم وقتی یه سر ویندوز ریست بشه یا خاموش بشه و روشن بشه یه پیام میاد که تنظیماتش ریست شدن و همه چی برمیگرده به حالت اول!

با تنظیمات استرس تست هم میگیرم و کاملا پایداره

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، amir.coder گفته است :

دوستان من هرتغییری توی واتمن میدم وقتی یه سر ویندوز ریست بشه یا خاموش بشه و روشن بشه یه پیام میاد که تنظیماتش ریست شدن و همه چی برمیگرده به حالت اول!

با تنظیمات استرس تست هم میگیرم و کاملا پایداره

بله این مشکل تقریبا همگانیه و راهی بجز استفاده از نرم افزار مجزا نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...