رفتن به مطلب

آموزش شناساندن دیتا دانلود شده به استیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه دوستان عزیزم

دوستان لطفا اگه تجربه دارید کمک کنید 

میخام دیتا بازی pubg رو ب استیم شناسایی کنم هرکاری میکنم نمیشه

دیتا در قالب ۶ تا پوشه هست ک ب اسم های disk 1-disk2-...-disk 6

یدونه updating pubg میزنه حدود ۵ مین اون ک پر میشه یدونه دیگه میزنه ک حدود ۲۳ گیگ ک دیتا بازی هست میخاد بگیره

Steamworks common redistributables نمیدونم چی هست ولی قبل اپدیت اول بازی ک خدمتتون عرض کردم این نصب میشه

پیشاپیش ممنونم از راهنماییاتون

لینک به دیدگاه

سلام بازی رو از استیم uninstall کنید و از قسمت backup and restore بازی رو restore کنید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Ali98 گفته است :

سلام خدمت همه دوستان عزیزم

دوستان لطفا اگه تجربه دارید کمک کنید 

میخام دیتا بازی pubg رو ب استیم شناسایی کنم هرکاری میکنم نمیشه

دیتا در قالب ۶ تا پوشه هست ک ب اسم های disk 1-disk2-...-disk 6

یدونه updating pubg میزنه حدود ۵ مین اون ک پر میشه یدونه دیگه میزنه ک حدود ۲۳ گیگ ک دیتا بازی هست میخاد بگیره

Steamworks common redistributables نمیدونم چی هست ولی قبل اپدیت اول بازی ک خدمتتون عرض کردم این نصب میشه

پیشاپیش ممنونم از راهنماییاتون

درود

متوجه دقیق منظورتون نشدم ! اینکه میخواین جلو اپدیت الکی استیم رو بگیرین یا اینکه میخواین بازی PUBG رو کپی کنین ولی نمیدونین دیتا های اصلیش کدومه !

به هرحال من اینطور فهمیدم که میخواین کاری کنین که استیم فقط دیتا های اصلی بازی های که دارین رو فقط اپدیت کنه ... کاری نداره وارد این بخش بشین

البته من بجز دوتا 2 گیم دیگه ای ندارم مثلا واسه اینکه فقط و فقط دیتا های اصلی دوتا اپدیت بشه کافیه همه تیک هارو بردارین و فقط تیک Reborn Beta رو بذارین ! و فقط دیتا های اصلی دوتا 2 اپدیت میشه مال PUBG هم همینطوره ..

و اگه هم میخوایین دیتا اصلی گیم رو کپی کنین اگه اشتباه نکنم از طریق گزینه بک اپ گیری استیم راحت میتونین فایل های اصلی و فشرده شده بازی دلخواه رو بک اپ بگیرین و کپی کنین ...

dota.jpg

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، hesam_z گفته است :

سلام بازی رو از استیم uninstall کنید و از قسمت backup and restore بازی رو restore کنید

سپاس گزارم 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، invoker گفته است :

درود

متوجه دقیق منظورتون نشدم ! اینکه میخواین جلو اپدیت الکی استیم رو بگیرین یا اینکه میخواین بازی PUBG رو کپی کنین ولی نمیدونین دیتا های اصلیش کدومه !

به هرحال من اینطور فهمیدم که میخواین کاری کنین که استیم فقط دیتا های اصلی بازی های که دارین رو فقط اپدیت کنه ... کاری نداره وارد این بخش بشین

البته من بجز دوتا 2 گیم دیگه ای ندارم مثلا واسه اینکه فقط و فقط دیتا های اصلی دوتا اپدیت بشه کافیه همه تیک هارو بردارین و فقط تیک Reborn Beta رو بذارین ! و فقط دیتا های اصلی دوتا 2 اپدیت میشه مال PUBG هم همینطوره ..

و اگه هم میخوایین دیتا اصلی گیم رو کپی کنین اگه اشتباه نکنم از طریق گزینه بک اپ گیری استیم راحت میتونین فایل های اصلی و فشرده شده بازی دلخواه رو بک اپ بگیرین و کپی کنین ...

dota.jpg

خیلی ممنون 

نه منظور من همین بحث اخری بود ک فرمودین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...