رفتن به مطلب

دانلود

amirjj
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من  نیاز به یک سایت دارم که اخرین آپدیت ها و دیتا ی بازی های pc  رو داشته باشه تو گوگل گشتم بیشتر سایتا برای سال 96 بود اگه راهنمایی کنید ممنون می شم 

لینک به دیدگاه

خب سایت ایرانی زیاده و برای هر بازی ای که خواستی باید اسمش رو جستجو کنی، یه سایت داره و یکی نداره. کلا اگه نسخه های fitgirl بازی ها رو دانلود کنی، هم اینکه حجمش کمه و هم اینکه معمولا نسخه آپدیت شده و کامل بازی هاست. تنها اشکالش اینه که نصبش طول می کشه و توی اون مدت باید از کامپیوتر استفاده نکنی ولی خب آدم یه بار می خواد بازی رو نصب کنه دیگه. 

توی سایت خود fitgirl خیلی از بازی ها رو داره، البته به صورت تورنت و ممکنه سرعتش مثل سایت ایرانی نباشه. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، amirjj گفته است :

سلام دوستان من  نیاز به یک سایت دارم که اخرین آپدیت ها و دیتا ی بازی های pc  رو داشته باشه تو گوگل گشتم بیشتر سایتا برای سال 96 بود اگه راهنمایی کنید ممنون می شم 

downloadha.com

dlfox.com

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، amirjj گفته است :

سلام

Xtland.com

این سایت بازی‌ها و حتی آپدیت‌ها رو به صورت فشرده اختصاصی میذاره، بقیه سایت‌ها برای آپدیت نسخه فشرده قرار نمیدن، یا حداقل من ندیدم سایت دیگه‌ای همچین کاری انجام بده

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، amirjj گفته است :

درود

سایت dlfox به این خوبی . نمی‌دونم چطوری باهاش برخورد نکردید در صورتی که همیشه تو صفحه اول سرچ گوگل هستش . به هر حال 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام

Download.ir

Downloadha

Fileniko

Shatelland

Dlfox

Top2download

Yasdl

و...

لینک به دیدگاه

سلام.

بنده هم شدیداxtlandرو توصیه میکنم

یکی دوسالی هست آپدیتای سری بتلفیلدو از این سایت میگیرم.

لینک به دیدگاه

https://igg-games.com/

ایرانی نیست

ولی خیلی از سایتای دیگه و مخصوصا سایتای ایرانی کامل تره (سایتای ایرانی بعضی بازی ها مثل gta V یا the witcher 3 رو یا نمیذارن یا اگه بذارن لینک دانلودشونو برمیدارن . به دستور محتوای مصادیق مجرمانه! )

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، AlirezaBaghi گفته است :

https://igg-games.com/

ایرانی نیست

ولی خیلی از سایتای دیگه و مخصوصا سایتای ایرانی کامل تره (سایتای ایرانی بعضی بازی ها مثل gta V یا the witcher 3 رو یا نمیذارن یا اگه بذارن لینک دانلودشونو برمیدارن . به دستور محتوای مصادیق مجرمانه! )

درود .

این سایت هست:

dlbazi.xyz

بنده خودم battle 3 و ویچر 3 رو از این سایت دانلود کردم کاملا هم عالی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...