رفتن به مطلب

شناسایی کارت گرافیک سالم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من می خواستم کارت گرافیک دست دوم بگیرم می خواستم بدونم زمانی که می خوام تست بگیرم از کجا بفهمم کارت گرافیک پایدار هست ؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

اخرین درایور و نرم افزار msiab  رو نصب کن

بشین یه چند ساعت چند نوع بازی رو تو سبکای مختلف امتحان کن دمای کارتو زیر نظر داشته باش اگر مشکلی باشه تو بازی شروع میکنه به ارتیفکت دادن مثل مثلا نقاط یا خطهای رنگی یا حالت نویز مانند رو تصویر یا خطهای سیاه که لحظه ایی میان و میرن تو بدترین حالت بازی فریز میکنه یا از بازی میپره بیرون

اگر تو بازی مشکلی نبود حالا برو سراغ تستهای سنگین تر مثل 3dmark و اینها در نهایت اگر مشکلی نبود یعنی کارت در حال حاظر سالمه

در نهایت امتیازی که در این تستها به دست مییاری هم با امتیاز سایتها معتبر مقایسه کن

ویرایش شده توسط WAR
لینک به دیدگاه

همونطور که دوست عزیز هم گفتن بازی یکی از بهترین تستهاس ! به نظرمن هم تاحالا خیلی کارت گرافیک ماین شده و نشده امده دستم 2 تا بازی تا الان برای تست گرافیک عالی بوده برام 

1-COD WWII

2-DMC5 

کالاف که اصن معرکس تنظیمات رندرشو رو 4k بزارین قشنگ هرکارتی فشار می ده خوبیش هم اینه تا 10 گیگ وی رم رو پر میکنه که هم گرافیک تست می شه هم وی رم ! بازی بعدی هم خیلی خوبی واقعا گرافیک رو فشار می ده هم تست رندر هست هم بازی این دو بازی در بعضی مواقع دما 1 تا 2 درجه بیشتر از تست فورمارک رو نشون میدن دمای کارت هم تو هر مدلی متفاوت هست بسته به مدل کارتی که می خواین بخرین می تونین تو ریویو ها ببینین دما چند هست اما خب همیشه یه چند درجه ای از ریویو بیشتر هست اونم بعد از یه مدت بازی تقریبا حدود 15 دقیق دیگه باید ثابت شده باشه دماش و کاملا مشخص می شه مشکل دما داره یا خیر 

بعدش یه بنچمارک معتبر مثه 3d mark  بگیرین از کارت و با امتیاز های سایت ها مقایسه کنید البته حواستون باشه این امتیاز ها به خیلی چیزا دیگه جز گرافیک مربوط می شه و باعث تغییرش می شن اگر تو سیستم چیزی گلوگاه بشه مخصوصاسی پی یو امتیاز معتبری نخواهد بود در کل اینو گفتم که مثلا تو تست 3d mark firestrike  با کارت 1060 6 گیگ تو سایتها 14000 بود امتیاز گرافیک تستش اما تو سیستم من 13500 تازه رم 16 بود سی پی یو هم 4790 ! 

تست اخر ولی کاملا مهم هم سلامت فن هست ! فن ها باید تو حالت اتوماتیک و حالت لود کامل فن  تست بشن که اونم با نرم افزار msi afterburner می شه تست کرد

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

سلام 

با DMC 5کاملا موافقم به شدت کارت گرافیک رو میزاره سینه دیوار😂

فقط دوست عزیزم اولین و مهمترین اصل رو توی خرید قطعات دست دوم رعایت کن

*******از چه شخصی خریداری میکنی*******************

این راه رو درست بری 90 درصد خیالت راحت 

و فقط میمونه اون 10 درصد که اونم با خیال راحت تست میکنی اگرم خدایی نکرده مشکلی داشته باشه بدون بامبول و دبه ازت گرافیک برمی‌داره 

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

سلام دوستان من ی کارت از همین انجمن از یکی از بچه ها خریدم 

اومدم تست 3dmark که تا ی ذره داشت خوب پیش میرفت ولی بعد چند دقیقه صفحه سیاه شد و کلا تصویر رفت ، فن هاشم رو دور کامل داره میچرخه 

کارت مشکل داره؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Aydin گفته است :

اومدم تست 3dmark که تا ی ذره داشت خوب پیش میرفت ولی بعد چند دقیقه صفحه سیاه شد و کلا تصویر رفت ، فن هاشم رو دور کامل داره میچرخه 

کارت مشکل داره؟

سلام

از بخش stress test یه تست timespy extreme یا fire strike ultra بگیرید ببینید چه نمره ای میده. 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Aimbot گفته است :

سلام

از بخش stress test یه تست timespy extreme یا fire strike ultra بگیرید ببینید چه نمره ای میده. 

Annotation 2019-10-03 211522.png

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Aydin گفته است :

کارت مشکل داره؟

اگر اینطوری بوده کارت مشکل داره 

اما اینکه چطوری تونستین باز استرس تست بگیرین جای سواله ! 

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Divine گفته است :

اگر اینطوری بوده کارت مشکل داره 

اما اینکه چطوری تونستین باز استرس تست بگیرین جای سواله ! 

همون 

من خودمم تعجب میکنم !!!!!

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Aydin گفته است :

همون 

من خودمم تعجب میکنم !!!!!

شما لطف کنین اول بنچمارک 

unigine super position 

رو نصب کنید

بعد درایورگرافیک رو با نرم افزار ddu به صورت کامل پاک کنین 

جدیدترین درایور رو نصب کرده و از کارت با نرم افزاری که گفتم تست بگیرین و نتیجه رو اعلام کنین

تنظیمات هم مطابق عکس باشه

Untitled.thumb.jpg.693032b524d74a87dd7d869e337557f0.jpg

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Divine گفته است :

شما لطف کنین اول بنچمارک 

unigine super position 

رو نصب کنید

جدیدترین درایور رو نصب کرده و از کارت با نرم افزاری که گفتم تست بگیرین و نتیجه رو اعلام کنین

فقط درایورای amd رو پاک کنم یا برا اینتل هم پاک کنم؟

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، Divine گفته است :

شما لطف کنین اول بنچمارک 

unigine super position 

رو نصب کنید

Annotation 2019-10-03 211522.png

لینک به دیدگاه

اگر روی extreme می زاشتین بهتر بود. اما خب این تست رو پاس کرده کرده کارت یعنی 90 درصد سالمه ! بقیش تست بازیه اما واقعا جای تعجبه چون اون قضیه که گفتین کارت تصویرش می رفته و فن رو 100 درصد کار می کرده عیب کارت هست یه چیز دیگه که محتمله و تجربش رو دارم اینه که بعضی کارت های ای ام دی عیب خیلی جزیی می زنن و کاملا شانسی بروز می دن !نمونش هم یه 480 بود که فک کنم حتما تاپیکش رو دیدینHassan.SK  اما به هرحال تو 24 ساعت مهلت تست یک بار این اتفاق می افته مخصوصا دفعه اول که کارت رو می زاری روی سیستم 

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Divine گفته است :

اگر روی extreme می زاشتین بهتر بود. اما خب این تست رو پاس کرده کرده کارت یعنی 90 درصد سالمه ! بقیش تست بازیه اما واقعا جای تعجبه چون اون قضیه که گفتین کارت تصویرش می رفته و فن رو 100 درصد کار می کرده عیب کارت هست یه چیز دیگه که محتمله و تجربش رو دارم اینه که بعضی کارت های ای ام دی عیب خیلی جزیی می زنن و کاملا شانسی بروز می دن !نمونش هم یه 480 بود که فک کنم حتما تاپیکش رو دیدینHassan.SK  اما به هرحال تو 24 ساعت مهلت تست یک بار این اتفاق می افته مخصوصا دفعه اول که کارت رو می زاری روی سیستم 

تنظیماتشو که نمیشد که دست زد 

بازم با 3dmark و furmark که تست گرفتم اوکی بود همه چی ولی نمیدونم چرا دفعه اپل که کارت رو سیستم بستم اون طوری شد

لینک به دیدگاه

بازی هم دو ساعتی تست کردم و مشکلی پیش نیومد

لینک به دیدگاه

59 minutes ago, Aydin said:

بازی هم دو ساعتی تست کردم و مشکلی پیش نیومد

درود دوست عزیز برا من هم این مشکل  چند باری به وجود اومد و از یکی از اشنا ها راهکارو گرفتم

احتمالا تنظیمات  گرافیک رو اتوماتیک هست و موقع سویچ از یا به  گرافیک دچار مشکل میشه 

اگر درایو گرافیک cpu  نصب هست پاک کنید

یه بار درایو کارت گرافیک رو کلا پاک و از نو نصب کنید

بعد از تنظیمات physx رو فقط رو کارت گرافیک بزارین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...