رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک Zotac amp! GTX 1060 6gb در حد نو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان لیونی عزیز

خب همونطور در عنوان تاپیک مشاهده میکنید یک عدد کارت گرافیک  GeForce GTX 1060 AMP! Edition 6GB برای فروش قرار دادم

دوستانی که با بنده آشنا هستن و معامله کردن میدونن که چقدر بنده به قطعاتم حساس هستم و در چه شرایطی ازشون استفاده و نگهداری میکنم

کارت از لحاظ فنی و ظاهری با کارت نو هیچگونه تفاوتی نداره بطوری که هم بنده میتونستم و هم شما میتونین به عنوان کارت نو بفروشینش(حتی استیکر روی فن ها برای نصب دوباره در جعبه موجود هست)

کارت به هیچ عنوان ماینینگ نشده و فقط برای گیم استفاده شده

لازم به ذکر هست که کارت از لیون کامپیوتر خریداری شده که رسید خرید هم موجود هست و به دوست عزیز خریدار تحویل داده میشه

عزیزانی که در تهران هستن میتونن مثل همیشه حضوری کارت رو از بنده تحویل بگیرن و عزیزان شهرستان براشون با بسته بندی مناسب پست میشه(هزینه پست نصف بنده و نصف خریدار عزیز)

قیمت کارت گرافیک : 3.200 (سه میلیون و دویست هزار تومان)

c1835e66-2977-48ff-a21d-a741847f12fc.thumb.jpg.7999f52145cea5c903de7580dc48c45e.jpg

333848a3-fb40-470a-8c60-9fe94e204512.thumb.jpg.51fe98bebd29b58917beacd694d06c35.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ring گفته است :

سلام. گارانتیش تا چه تاریخی هست؟

سلام، متاسفانه لیون کارت گارانتی به من تحویل نداده ولی تماس گرفتم گفتن با رسید خریدی که موجود هست قابل دریافت هست، باید ۱ سال و نیم گارانتیش مونده باشه، لازم به ذکره خریدار عزیز محلت تست هر چقدر بخواد تقدیم میشه کارت در وظعیت خیلی خوبی هست

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز پیشنهاداتون رو حتما پخ کنید هر نوع کارشناسی یا نظر برخلاف مابقی دوستان اینجا پذیرفته میشه

لینک به دیدگاه

با کمک و راهنمایی دوستان عزیز قیمت جدید بصورت زیر هست عزیزان

قیمت پایه : 2800

قیمت فوری : 2990

ویرایش شده توسط blackviking094
لینک به دیدگاه

فروم همسایه  به قیمت ۲۹۵۰ فروخته شد

قابل توجه دلالان لیون که ارزش و قیمت کالای مردم رو زیر سوال میبرن و خودشون به قیمت نو روز میفروشن

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...