رفتن به مطلب

با گرافیک amd چطورمانیتورم رو بزارم روی 75 هرتز(درســـت شـــد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان یک عدد مانیتور 24 اینچ سامسونگ BX2485 دارم روی 1080p با 75 هرتز کار میکنه با هر گرافیک انویدیا توسط برنامه انویدیا اینکارو انجام میدم ..تو خود ویندوز بطور پیشفرض با رزولوشن 1080 روی 60 کار میکنه که من توسط برنامه خود انویدیا 75 هرتز رو براش فعال میکنم ...حالا من گرافیک خودم رو عوض کردم و یه گرافیک 6450 amd انداختم نمیدونم از کجا 75 هرتز رو روی مانیتورم فعال کنم

vklb_1.jpg

1wvw_2.jpg

ks01_3.jpg

4my_4.jpg

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ute_5.jpg

لینک به دیدگاه

تو نرم افزار  radeon settings 

تب display

create custom resolutions

DH032-04.png

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، bighero7 گفته است :

تو نرم افزار  radeon settings 

تب display

create custom resolutions

DH032-04.png

تشکر دوست عزیز.. میشه لینک دانلود این برنامه رو بزارید ..از داخل سایت amd لینک دانلودش رو پیدا نمیکنم!

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

تشکر دوست عزیز.. میشه لینک دانلود این برنامه رو بزارید ..از داخل سایت amd لینک دانلودش رو پیدا نمیکنم!

مطمئن نیستم ولی این ستینگ برای درایور های amd  هست منتها رو سری 6000 به قبل نصب نمیشن.

از 7000 به بعد تا vega 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، violent1992 گفته است :

سلام فک کنم  بتونید با custom resolution utility  کارتون انجام بدید

با  برنامه custom resolution utility مشکلم حل شدتشکر.. دوست داشتم radeon settings  تست کنم که ظاهرا این برنامه برای 6450 وجود نداره

lvl5_20.jpg

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

درود. این برنامه به صورت دیفالت نصب میشه نیازی به نصب جداگونه نداره.

در 6 ساعت قبل، MEHR_1993 گفته است :

مطمئن نیستم ولی این ستینگ برای درایور های amd  هست منتها رو سری 6000 به قبل نصب نمیشن.

از 7000 به بعد تا vega 

درود. با احترام برای همه نصب میشه. کارت من rx 580 هست و برای بنده نصب شده.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

درود. این برنامه به صورت دیفالت نصب میشه نیازی به نصب جداگونه نداره.

درود. با احترام برای همه نصب میشه. کارت من rx 580 هست و برای بنده نصب شده.

سلام برادر خب کارت شما هم بین  7000  تا vega  هست دیگه . کارت های 6000 برای سال 2010 هستن! کارت شما برای 1/2 سال پیش😉

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، MEHR_1993 گفته است :

سلام برادر خب کارت شما هم بین  7000  تا vega  هست دیگه . کارت های 6000 برای سال 2010 هستن! کارت شما برای 1/2 سال پیش1f609.png

سری درایور قبلا اسمش کاتالیست بود الان شده amd radeon. فک کنم در حد اسم تغییر داده شده باشه وگرنه منطقی نیست که این امکاناتو نداشته باشه.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

سری درایور قبلا اسمش کاتالیست بود الان شده amd radeon. فک کنم در حد اسم تغییر داده شده باشه وگرنه منطقی نیست که این امکاناتو نداشته باشه.

بله کاتالیست بود ولی برای این که شخصی سازیش کنه این اسم و گذاشته بود روش و الا همون درایور بودن.

نه سری 7000 به یه قابلیت به کارت های  amd  اضافه شد به اسم  (GCN)  مخفف  graphic next core اما کارت های  6000  به قبل ندارن این رو.

amd  دیگه از کارت های 6000 به قبل پشتیبانی و درایور جدید نمیده.

حتی سری 6000 اسما هم از  dx12  پشتیبانی نمیکنه. مثل سری 500 به قبل nvidia  که دیگه درایور و ساپورت نمیشن.

حق هم دارن اگر قرار باشه کارتی که 10 سال پیش فروخته هنوز هم پشتیبانی که کسی دیگه کارت جدید نمیخره و برشکسته میشن. چون هم که کاربریشون گیم  نیست و خیلی ها به خاطر قابلیت های دیگه کارت میخرن. مثل تدوین و....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...