رفتن به مطلب

معرفی کاربران غیرقابل اطمینان در مزایده های انجمن

Ali Alborz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

راستش منم موافق این لیست کاربران غیر قابل اطمینان نیستم !  یه وقتایی آدمی زاد پشیمون میشه ! یا پولش جور نمیشه ! یا اصلا با کسی مشورت میکنه و طرف میگه جنسو نخر و کلی دلیل دیگه

کسی هم ک فروشنده هست باید متوجه باشه  ک فروختن جنس این دردسر ها رو هم داره :) 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

سلام دوستان

راستش منم موافق این لیست کاربران غیر قابل اطمینان نیستم !  یه وقتایی آدمی زاد پشیمون میشه ! یا پولش جور نمیشه ! یا اصلا با کسی مشورت میکنه و طرف میگه جنسو نخر و کلی دلیل دیگه

کسی هم ک فروشنده هست باید متوجه باشه  ک فروختن جنس این دردسر ها رو هم داره :) 

میبخشید مگه خریدار قبل از اینکه اعلام پیشنهاد برای مزایده رو انجام بده وقت برای مشورت و نگاه کردن به جیب خودش رو نداره؟

من خودم پیش اومده هم تو مزایده هم تو خرید جنس پیشنهادم رو مطرح کردم اما کمی بعد پشیمان شدم، اما برای حرف خودم که ارزش خیلی بالایی داره حداقل ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن ارزش قائل شدم جنس رو n تومن خریدم و بعد حداقل n-100 یا n-200 تومن دوباره تاپیک کردم و فروختم، اما برای حرفی که زدم ارزش قائل شدم و ضرر تصمیم نادرستم رو دادم تا اعتبارم از بین نره..

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

میبخشید مگه خریدار قبل از اینکه اعلام پیشنهاد برای مزایده رو انجام بده وقت برای مشورت و نگاه کردن به جیب خودش رو نداره؟

من خودم پیش اومده هم تو مزایده هم تو خرید جنس پیشنهادم رو مطرح کردم اما کمی بعد پشیمان شدم، اما برای حرف خودم که ارزش خیلی بالایی داره حداقل ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن ارزش قائل شدم جنس رو n تومن خریدم و بعد حداقل n-100 یا n-200 تومن دوباره تاپیک کردم و فروختم، اما برای حرفی که زدم ارزش قائل شدم و ضرر تصمیم نادرستم رو دادم تا اعتبارم از بین نره..

خب علی جان همه ک مث شما نیستن ! منم مثال گفتم در مورد مشورت گرفتن طرف میخواد جنسو از دست نده میاد یه قیمت میزنه و بعدش میره مشورت و پشیمون میشه ! یا یه وقتایی طرف رو حقوقش حساب میکنه ک تو این اوضاع خیییلی وقتا میشه حقوق رو دیرتر واریز میکنن  ! خب به نظرم فروشنده چیزی رو از دست نمیده .تقریبا گام های مزایده چیزی حدود 15-20 تومنه !

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

خب علی جان همه ک مث شما نیستن ! منم مثال گفتم در مورد مشورت گرفتن طرف میخواد جنسو از دست نده میاد یه قیمت میزنه و بعدش میره مشورت و پشیمون میشه ! یا یه وقتایی طرف رو حقوقش حساب میکنه ک تو این اوضاع خیییلی وقتا میشه حقوق رو دیرتر واریز میکنن  ! خب به نظرم فروشنده چیزی رو از دست نمیده .تقریبا گام های مزایده چیزی حدود 15-20 تومنه !

این مورد رو کاملا" قبول دارم

من هم اوایل از این حرکت ها زدم و انصراف دادم فروشنده هم با سابقه بوده و چیزی نگفته ولی من انصرافم رو خیلی مانده به پایان اعلام کردم  ولی خب اوئل بود که به قوانین آشنا نبودم

مورد داشتم طرف پول هم واریز کرد برام بعد گفت نمیخوام من هم بلافاصله پس دادم

خودم رو نمیگم ولی بعضی کاربران که خب تجربه دارند و قاعدتا" پیشنهاد رو با منطق و فکر اعلام میکنند سرشون بره حرفشون نمیره حتی اگر پشیمان هم بشوند ادامه میدهند به خرید

این موارد رو میشه برای کاربران تازه وارد پیش بینی کرد و در مزائده اعلام کرد مثلا" از یک امتیازی به بعد حق شرکت دارند که یکسری عزیزان هم دیدم این کار رو میکنند

یا من خودم ذکر میکنم تا وقتی پول واریز نشده برای من حق کنسلی دارم و با کاربرانی هم احساس کنم پیشنهادشون سرکاری هست حق دارم معامله نکنم

اینها با مرور زمان و آشنایی کاربران تازه وارد با قوانین حل میشه

لینک به دیدگاه

با همه این اوصاف به نظر من هر نوع قانون و محدودیت و امتیاز منفی ای در این مورد  باعث جر و بحث و دعوا و گیس و گیس کشی میشه😄

تو این چند ساله فهمیدم اینجا چه خبره و همین الانش سر خرید و فروش و خیلی موارد دیگه چه اتفاقاتی که نمیوفته

طرف کارتو میخواست از من پنج تومن بخره

دو سه نفر پیام دادن حاجی این کاربر مشکوکه ها چرا میخواد انقدر بالا بخره

نفروش(بیا به ما بفروش)

یبار خواستم یه قطعه بخرم طرف گفت چند میخوای گفتم فلان گفت باشه خبر میدم اگه تو مزایدم خواستم بفروشم اول شمارو خبر میکنم ولی روز بعد دیدم اوووف مزایده که هیچ کلا فروخته تموم شد رفت(البته مثلکه کارتم مشکل نویز غیر عادی داشته)

حالا قانونی بخوان اجرا کنن ببین چه شود همه بیوفتن به جون هم که اقا فلانی فلان کرد تقصیر من نبود اون بود این نبود اون یکی بود

یه دهتا ناظرم باید مخصوص اینا باشه برا قضاوت😄

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، memex گفته است :

گام افزایشی برای کالایی هست که در بازار نباشه مثلا یه ps4 که از طلا باشه

ولی هارد برو هر مغازه ای هست

یا حداقل مزایده میزارید قیمت فوری هم داشته باشه شاید کسی دلش خواست با قیمت خوب بخره

اینکه بعضیا میزنن پایه x گام y بعد میرن تا 24 ساعت دیگه اصلا منطقی نیست

درود دوست عزیز

از بیشتر توضیحاتتون مشخصه که شما کوچه بازاری معامله میکردید نه تو فروم .

هر کسی مختاره هر جور که دوست داره کالاش و بفروشه.

در 7 ساعت قبل، memex گفته است :

مزایده واقعی برای اجناسی هست که ارزششون اینقدر زیاده که قیمت نشه گذاشت و هرکی بیشتر پول داشت بخره یا تو بازار همچین جنسی تک باشه یا نباشه ولی اخه ناموسن هارد و مانیتور چیه که براش مزایده میزنن

دوست من نیازی نیست وقتی در رابطه با مزایده چیزی نمیدونید پست بزنید.

تو این پست و توضیحاتتون هم بیشتر مشخصه مخصوصا الفاظ ی که به کار میبرید.

در 7 ساعت قبل، memex گفته است :

شده دیگه مگه نشده؟ 

1دونه فقط سر مدیر  اینجا دعوا شد که یکی از مدیران بعد از تایید تایپک سریعا اقدام به خرید کردن بدون اعلام تو تایپک بعد یه بنده خدا پیشنهاد فوری دادی بود بعد از ایشون جناب مدیر زدن کالا از ایشون خریداری شد بعدم اشوب که من زودتر گفتم شما اعلام نکردید 

بعدم ناظم انجمن حامد به طرفداری از مدیر پرداختن و تمام چت ها پاک و تاپک قفل شد منتهی یادم نمیره که گفتن مدیر اینجا داره بدون منت و مفت کار میکنه و حق داره اینکارو بکنه و جای هیچ اعتراضی نیست

😅

قبلا در رابطه با این موضوع بحث شده . پس لطفا تاپیک و  به حاشیه نبرید.

در رابطه با خرید استارتر مختاره به هر کس که دوست داره کالاش و بفروشه .

بارها بنده حتی تو تاپیک اعلام خرید کردم . ولی استارتر به کس دیگه فروخته . پس جای ناراحتی نداره.

لینک به دیدگاه

به نظرم بهترین راه اینه که متمایز کنیم افراد معتبر رو از سایر افراد که همین موضوع با امتیازات بازارچه همین الان داره لحاظ میشه

ولی خوب به طور خاص در مورد مزایده به نظرم بد نیست اگر مدیران سایت یه تیکی علامتی چیزی برای افرادی که مثلا 5 بار در مزایده شرکت کردن و رو حرفشون موندن در کنار همون امتیازات بازارچه داده داده بشه که کاربر ها متمایز بشن در این حوزه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mrezaee گفته است :

درود دوست عزیز

از بیشتر توضیحاتتون مشخصه که شما کوچه بازاری معامله میکردید نه تو فروم

درود متقابل

صحبتی ندارم یوزر ها تماشاگر بهتری هستن

در ۱ ساعت قبل، mrezaee گفته است :

دوست من نیازی نیست وقتی در رابطه با مزایده چیزی نمیدونید پست بزنید.

باشه پس نقل قول میکنم از تعریف مزایده:

"مزایده زمانی شکل می‌گیرد که تقاضا برای کالا یا کالاها بیشتر از مقدار موجود است و پیشنهاددهندگان برای بدست آوردن کالا با یکدیگر رقابت می‌کنند. در هر مزایده، مزایده‌گذار تلاش می‌کند تا کالای خود را به بیشترین قیمت ممکن به فروش بگذارد و در مقابل، پیشنهاددهندگان در پی تصاحب کالا با کمترین قیمت می‌باشند. انواع مختلف مزایده، هر کدام در پی یافتن روشی هستند که از یک طرف این حس را در پیشنهاددهندگان به وجود آورد که کالا را به قیمت قابل قبولی خریده‌اند و از سوی دیگر افراد را ترغیب کند تا نزدیک‌ترین مبلغ به آنچه که حاضر به پرداخت آن برای کالای مورد نظر هستند را پیشنهاد دهند."

تعریف دیگر:

" در هر مزایده باید سه عنصر مزایده‌ گذار، کالا و پیشنهاد دهندگان وجود داشته باشد و مزایده زمانی شکل می ‌گیرد که تقاضا برای کالا یا کالاها بیشتر از مقدار موجود است و پیشنهاد دهندگان برای بدست آوردن کالا با یکدیگر رقابت می ‌کنند"

از دید شما الان تقاضا تو بازار بیشتر از کالاهای موجود هست؟ هارد 1ترابایت تو بازار نیست؟ یا گرافیک نیست؟ یا الان تو مغازه ها جنگ سر خرید قطعات دست دوم هست؟ 

در 1 ساعت قبل، mrezaee گفته است :

در رابطه با خرید استارتر مختاره به هر کس که دوست داره کالاش و بفروشه .

بارها بنده حتی تو تاپیک اعلام خرید کردم . ولی استارتر به کس دیگه فروخته . پس جای ناراحتی نداره.

بند اولتون یعنی هرکی کار دوست داره بکنه در رابطه با فروش؛ خوب این نشد که اگه شخصی کسیو مدنظر داره چرا تایپک عمومی بزنه و به شخص خصوصی دیگه بفروشه؟ بیشتر شبیه افرادی هستن که از جامعه به دورن وقتی مثلا شما یه شخص سالم و قابل اطمینان باشید من چه دلیل داره به شما نفروشم؟ 

بله اگه زمانی شخص دلال باشه طرف میتونه با دلیل و مدرک بگه با ایشون معامله نمیکنم 

بند دوم هم احساس میکنم شما باید اقدام میکردید به اعتراض چون از لحاظ قانون حق با شما بوده وقتی اولین پیشنهاد دهنده هستید

چون برای شما پیش اومده ناراحت نشدید یعنی دیگرانم باید مثل شما باشن؟ 

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، memex گفته است :

درود متقابل

صحبتی ندارم یوزر ها تماشاگر بهتری هستن

باشه پس نقل قول میکنم از تعریف مزایده:

"مزایده زمانی شکل می‌گیرد که تقاضا برای کالا یا کالاها بیشتر از مقدار موجود است و پیشنهاددهندگان برای بدست آوردن کالا با یکدیگر رقابت می‌کنند. در هر مزایده، مزایده‌گذار تلاش می‌کند تا کالای خود را به بیشترین قیمت ممکن به فروش بگذارد و در مقابل، پیشنهاددهندگان در پی تصاحب کالا با کمترین قیمت می‌باشند. انواع مختلف مزایده، هر کدام در پی یافتن روشی هستند که از یک طرف این حس را در پیشنهاددهندگان به وجود آورد که کالا را به قیمت قابل قبولی خریده‌اند و از سوی دیگر افراد را ترغیب کند تا نزدیک‌ترین مبلغ به آنچه که حاضر به پرداخت آن برای کالای مورد نظر هستند را پیشنهاد دهند."

تعریف دیگر:

" در هر مزایده باید سه عنصر مزایده‌ گذار، کالا و پیشنهاد دهندگان وجود داشته باشد و مزایده زمانی شکل می ‌گیرد که تقاضا برای کالا یا کالاها بیشتر از مقدار موجود است و پیشنهاد دهندگان برای بدست آوردن کالا با یکدیگر رقابت می ‌کنند"

از دید شما الان تقاضا تو بازار بیشتر از کالاهای موجود هست؟ هارد 1ترابایت تو بازار نیست؟ یا گرافیک نیست؟ یا الان تو مغازه ها جنگ سر خرید قطعات دست دوم هست؟ 

بند اولتون یعنی هرکی کار دوست داره بکنه در رابطه با فروش؛ خوب این نشد که اگه شخصی کسیو مدنظر داره چرا تایپک عمومی بزنه و به شخص خصوصی دیگه بفروشه؟ بیشتر شبیه افرادی هستن که از جامعه به دورن وقتی مثلا شما یه شخص سالم و قابل اطمینان باشید من چه دلیل داره به شما نفروشم؟ 

بله اگه زمانی شخص دلال باشه طرف میتونه با دلیل و مدرک بگه با ایشون معامله نمیکنم 

بند دوم هم احساس میکنم شما باید اقدام میکردید به اعتراض چون از لحاظ قانون حق با شما بوده وقتی اولین پیشنهاد دهنده هستید

چون برای شما پیش اومده ناراحت نشدید یعنی دیگرانم باید مثل شما باشن؟ 

در رابطه با اینکه در باب پست اول بنده نظری ندارید چون توضیح و جوابی ندارید بهتره جوابی ندید . چون پست اول شما و مخصوصا توضیحاتی که مشخص کردم دقیقا کوچه بازاری هست تا فروم.

در رابطه با تعریف مزایده دقیقا مشخصه که تو گوگل سرچ زدید و مطلب و کپی کردید .قانون این فروم فرق میکنه دوست عزیز

در مورد پست آخر هم بنده دلیلی نمیبینم که بخوام وقت خودم و الکی هدر بدم برای اینکه من اولین نفر بودم یا آخرین نفر .

هر کسی هر کاری دوست داشت نمیتونه انجام بده و قطعا مطابق با قوانین برخورد میشه . ولی فروشنده وقتی دلیلی نمیبینه که کالاش و به شما بفروشه زور که نیست هست ؟ دلیل بر این نیست که شما کاربر خوب یا بد یا هر چی هستید .

مثال شما هم مشخصه و نیازی به توضیح نداره .

ضمن اینکه مورد بوده که حتی کاربر تو خصوصی بالاتر از قیمت فوری خریده و بنده متوجه شدم و عملا نمیشه کاری کرد ( زمانی میشه برخورد کرد که قبلش با کاربر دیگه به نتیجه مثبت رسیده باشن و در حال معامله باشن و استارتر معامله رو به هم زده باشه . ضمنا در اینجور موارد فیدبک منفی میتونید ثبت کنید ) خود فروشنده باید این موارد و در نظر بگیره .

توضیحات آرمین جان هم مشخصه بهتره کامل تر بخونید تا متوجه بشید .

در 7 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

در این مورد بخصوص شما (معرفی کاربران غیرقابل اطمینان در مزایده) قانونی نمیشه وضع کرد که هر شخص رو مسئول حرفهاش کنه. یا کسی رو به خاطر عدم پایبندی به حرفش محکوم کنه. شما مشکلی که بیان می کنی مشکل هست  ولی سازوکاری برای حلش وجود نداره. دلیلش هم در گزینه 4 توضیح دادم خدمت شما.

مگر ما تونستیم پدرانمون رو به خاطر قول هایی که به ما دادند و عمل نکردند محکوم کنیم که شما انتظار دارید غریبه ها رو به خاطر حرفی که در مزایده شما می زنند و عمل نمی کنند با درست کردن لیستی از اونها تنبیه کنیم یا مانع فعالیتشون بشیم.

عادت کنید، همونطور که ما از بچگی به قول هایی که دادند و عمل نکردند عادت کردیم.

اگر هم نمیتوانید عادت کنید راه حلش اینه که "ضمانت" شرکت در مزایده بگیرید، یعنی بگید کاربرانی که میخواهند در مزایده شرکت کننده به اندازه یک سوم یا یک پنجم مبلغ کل رو خدمت شما به ضمانت بگذارند و بعد پیشنهاداتشون رو در مزایده ترتیب اثر بدید. پس از پایان مزایده، برنده مزایده مابقیه پول رو پرداخت می کنه و خرید انجام میشه، و در صورتی که برنده از خرید کالا خودداری کنه یا پولش نرسه، ضمانتش رو به عنوان جریمه ضبط کنید و به سراغ نفر دوم که برنده شده و بیشترین پیشنهاد رو داده بروید.

ضمانت مابقی کاربرانی که شرکت کردند و برنده نشدند هم بهشون برگردونید. یه همچین قانونی بگذارید تا افرادی که در مزایده شما شرکت می کنند پایبند صحبتشون بمونند. البته هیچ کسی  پیدا نخواهد شد این شکلی از شما خرید کنه. برای همین میگم، نشدنیه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...