رفتن به مطلب

بررسی هارد اکسترنال 4 ترابایت وسترن دیجیتال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان بنا به نیازم یه هارد اکسترنال 4 ترا از دیجیکالا خریدم. امروز دستم رسید. هارد رو تست کردم با نرم افزارایی که میشناختم. می خواستم بدونم این تستا برای اطمینان از سلامت هارد کافیه یا نیاز به تست با یه نرم افزار دیگه هم هستش. ممنون میشم راهنمایی کنید.

t122_001_thumb.jpg

l5of_002_thumb.jpg

fd97_003_thumb.jpg

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

درود

مبارک باشد.

کارخاصی نیاز نیست. برای افزایش دوام ،بهتر است جایی باشد که حین کار از ضربه و لرزش دور باشد.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

درود

همینا کافین

ممنون عزیز.

در 11 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

مبارک باشد.

کارخاصی نیاز نیست. برای افزایش دوام ،بهتر است جایی باشد که حین کار از ضربه و لرزش دور باشد.

ممنون پاسخ دادید. یه سوال دیگه داشتم. اس اس دی من سلامتیش رو 94 درصد هست. البته خیلی روشن بوده و خیلی استفاده کردم ازش آیا مشکلی داره؟

zl0v_004_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

ممنون عزیز.

ممنون پاسخ دادید. یه سوال دیگه داشتم. اس اس دی من سلامتیش رو 94 درصد هست. البته خیلی روشن بوده و خیلی استفاده کردم ازش آیا مشکلی داره؟

zl0v_004_thumb.jpg

خواهش می کنم. بعید می دانم درصد سلامتی مشکل ساز شود، مگر این که کاهش مدام داشته باشد. من درایو جامد توشیبا داشتم که سلامتیش یک باره نزدیک 50 درصد شد و الان پس از چهار سال هنوز روی رایانه ی دوستم کار می کند. در کل به دلیل تنوع موجود در قطعه ها ی درایوهای جامد برنامه ای که همه ی وجوه شان را بنماید هنوز عرضه نشده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...