رفتن به مطلب

قوز بالای قوز

Fix3r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باز هم سلام بردوستان لیون کامپیوتری . میبخشید که باز هم مزاحم شدم و صد البته ببخشید که بحث قبلی در مورد «مشکل عجیب کارت گرافیک» بی پاسخ و نیمه کاره باقی موند . اما فعلا این یه مسئله خیلی خیلی واجب تره .

همونطور که در تگ هایی که ایجاد کردم میتونید ببینید مشکل بنده مرتبط با « قابلیت مجازی سازی سی پی یو » هست که با نام های مختلفی خونده میشه و برای سی پی یو های AMD این قابلیت با نام AMD-V هست . من جدیدا با اون مشکل پیدا کردم . سی پی یو ی من که یک Athlon II X2 2.96GHz هست  ، مطابق همه سی پی یو های AMD از این قابلیت هم به صورت پیشفرض و هم به صورت خودکار پشتیبانی میکنه (یعنی در واقع میکرد) . بنده تا چند هفته پیش بدون مشکل با نرم افزار های شبیه ساز (LD player و MEMU player ) به راحتی کار میکردم و مشکلی نبود . اما جدیدا یه مشکلی باهاش پیدا کردم . جدیدا وقتی وارد LD player میشم ، موقع پیکره بندی با صفحه آبی مرگ با عنوان ERR_SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION رو به رو میشم . در mem,u هم مینویسه که CPU virtualization technology has been damaged رو به رو میشم که یک گزینه repair داره و وقتی اون گزینه رو میزنم ، دو مرتبه با همین صفحه آبی مرگ و با همین خطا رو به رو میشم .

برای همین یک سری به بایوس زدم و دیدم که قابلیت مجازی سازی کاملا فعاله . از apps and features هم hyper-V فعاله . اما نکته غیر قابل تصور اینه که وقتی با Leomoon CPU-V رفتم و نگاه کردم ، «بر خلاف همیشه»  اینبار بجای تیک سبز برای هر دو گزینه ، هر دو ضربدر  قرمز داشتن . یعنی نه پشتیبانی میکنه و نه فعاله . در ضمن ، معماری سی پی یو بنده هم ۶۴ بیتیه .

خواهشا کمک کنید . من هیچ جا چنین اتفاقی رو ندیدم و مشکلی مثل مال من وجود نداشته . این مشکل هم به قول معروف قوز بالای قوز شده رو مشکل کار گرافیکم . خواهشا کمک کنید که این مشکل حد اقل حل بشه .

پیشاپیش سپاسگزارم

لینک به دیدگاه

من فقط میتونم بپرسم توی تایمی که این اتفاقات افتاده جا به جایی حاصی داشتین یا کیس رو باز کردین و سی پی یو رو از اول بستین؟؟؟

معمولا اینطور مشکلات توی سیستم های ای ام دی بخاطر پین ها سی پی یو پیش میاد !

یه چک بکنید و اگر ممکنه و کسی در دسترستون هست سی پی یو خودتون رو روی سیستم دیگه تست کنید تا بدونید مشکل از سی پی یو هست یا برد

و مورد دیگه اینکه مدل مادربرد و پاور رو هم ذکر کنید

این مشکل ممکنه در اثر پاور خراب باشه 

یه مشکل دیگه هم مادربرد های ای ام دی دارن tdp پشتیبانی شده هست که اگر کم تر از سی پی یو باشه توی طولانی مدت ممکنه باعث صدمه خوردن به برد یا سی پی یو شده باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...