رفتن به مطلب

مشاوره خرید case تا حداکثر 10 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یه case خالی (بدون مانتیور و کیبورد و ماوس و اسپیکر و.. ) می خواهم سرهم کنم

محدودیت مالی  تا 10 ملیون .. موارد استفاده کارهای روزمره + گیم نیمه حرفه ای

آیا دست دوم با گارانتی بگیرم منطقی تر نیست ؟  خصوصا کالاهایی که امکان استفاده تجاری ازشون نبوده ....

مواردی مثل سی پی یو آیا سی پی یو های نسل قدیم تر اینتل یا amd می شه بسنده کرد ؟ به سی پی یو های try می شه اعتماد کرد >؟  منظورم فرضا سی پی یو core i 7 نسل سندی بریج یا کافی لیک و ....

حقیقتا من کار تبلیغات کاذب شرکت ها ندارم و می خواهم واقعا بسته به ارزش استفاده ای که از کالا می شه پول بدم

برای مثال آیا SSD های M2 nvme آیا واقعا ارزش هزینه بیشتر نسبت به SSD های ساده دارند و سرعتشون چند برابر است ؟

آیا فرضا گرافیک rx580 ارزش هزینه دو برابری نسبت به 1050 ti رو دارد ؟

من حقیقتا آدم سخت گیری نیستم و تو طول این 15 سال گذشته بارها شده بود یه بازی خاصی فرضا می خریدم یا دانلود می کردم و به هر دلیل اون بازی اجرا نمی شد خیلی راحت سطح گرافیکی رو از حالت high روی نورمال می زاشتم ولی دوست دارم فرضا حالا که قرار 10 تومن پول بدم بهترین انتخاب ممکن رو بکنم

لینک به دیدگاه

سلام بنده الان هیچ گونه قطعه ایی رو بهتون پیشنهاد نمیدم(نظر شخصی) 

اگر مثل من عجول نیستی

حداقل یکم صبر کن که سری 3000 سی پی یو ای ام دی و گرافیک های جدیدش بیاد

که یه کمی قیمت ها معقول بشه 

اونوقت تهیه کن

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام بنده الان هیچ گونه قطعه ایی رو بهتون پیشنهاد نمیدم(نظر شخصی) 

اگر مثل من عجول نیستی

حداقل یکم صبر کن که سری 3000 سی پی یو ای ام دی و گرافیک های جدیدش بیاد

که یه کمی قیمت ها معقول بشه 

اونوقت تهیه کن

مثلا چند ماه مد نظرته ؟ خودم هم وسوسه شدم که بگذارم ببینم ترامپ برای دور دوم رای خواهد آورد یا خیر ولی حداقل باید 1 سال صبر کرد و احتمال پایین آمدن قیمت ها رو کم می دونم چون ارزش پول ما به این سادگی ها زیاد نخواهد شد

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، yebordi گفته است :

مثلا چند ماه مد نظرته ؟ خودم هم وسوسه شدم که بگذارم ببینم ترامپ برای دور دوم رای خواهد آورد یا خیر ولی حداقل باید 1 سال صبر کرد و احتمال پایین آمدن قیمت ها رو کم می دونم چون ارزش پول ما به این سادگی ها زیاد نخواهد شد

خرید کنید ...واقعا فکر میکنید قراره خبری بشه؟ شدیم لولو تو منطقه! هر چقدر بیکاری و ورشکستگی و فقر اینجا بیشتر شده بلعکس اقتصاد یانکی ها از فروش اسلحه به همسایگان ما بهتر و بیشتر شده..خواب جنگ یا سازش رو حالا حالاها! ببینیم😑

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...