رفتن به مطلب

پیشنهاد برای قطعات این سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

این سیستم از لحاظ کانفینگی و کیفیت قطعات اوکی هست؟

چیز بهتر اگه بود در همین حد قیمت پیشنهاد بدید ممنون میشم

راستی اونایی که چندتا مدل هستن بینشون گیر کردم اگه پیشنهاد بدید کدوم بهتر هست متشکر میشم

2061410008_Screenshot(30).thumb.png.5ec5e3b9a830fa77723d75e0e98e8723.png

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

خرج اصافی بعضی جاها وجود داره مثلا رم های تریدنت زد هیچ صرفه اقتصادی نداره و برای اینتل هم ذره ای سرعت رم مهم نیست 

میتونید یه رم ار جی بی 2400 بگیرید و بقیه بودجه رو به گرافیک.اختصاص بدید 

اس اس دی هم m.2 تاثیر بسیار ناچیزی توی بازی تون خواهد داشت و میتونید با قیمت خیلی بهتر ساتا تهیه کنید

مادربرد رو هم پرایم p تهیه کنید و در مورد مانیتور هم اگر مورد ارزونتر رو انتخاب کنید فکر کنم توانتون به 2080 برسه

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

خرج اصافی بعضی جاها وجود داره مثلا رم های تریدنت زد هیچ صرفه اقتصادی نداره و برای اینتل هم ذره ای سرعت رم مهم نیست 

میتونید یه رم ار جی بی 2400 بگیرید و بقیه بودجه رو به گرافیک.اختصاص بدید 

اس اس دی هم m.2 تاثیر بسیار ناچیزی توی بازی تون خواهد داشت و میتونید با قیمت خیلی بهتر ساتا تهیه کنید

مادربرد رو هم پرایم p تهیه کنید و در مورد مانیتور هم اگر مورد ارزونتر رو انتخاب کنید فکر کنم توانتون به 2080 برسه

سلام ممنونم ازتون

صرفاً برای گیم نیست این سیستم؛درحقیقت گیم و مالتی مدیا و شبکه هست و رید و رایت بالای  ssd توش اهمیت داره

رم هم یعنی فرکانس بالاتر کلا تاثیری نمیزاره برای اینتل؟روی  پهنای باند چی ؟

مابقی قطعات چی؟ برای گرافیک خودم نظرم رو وگا64 هست ولی توی کیس و خنک کنندگی موندم اینقد تنوع محصول زیاده

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، memex گفته است :

سلام ممنونم ازتون

صرفاً برای گیم نیست این سیستم؛درحقیقت گیم و مالتی مدیا و شبکه هست و رید و رایت بالای  ssd توش اهمیت داره

رم هم یعنی فرکانس بالاتر کلا تاثیری نمیزاره برای اینتل؟روی  پهنای باند چی ؟

مابقی قطعات چی؟ برای گرافیک خودم نظرم رو وگا64 هست ولی توی کیس و خنک کنندگی موندم اینقد تنوع محصول زیاده

رم تاثیر داره ولی نه به اندازه ای که شما بتونید با پولش گرافیک رو ارتقا بدید به 2080 

در مورد انتخاب بین 2070 و وگا هم باید بگم که وگا 100% بهتره و شاید مصرف بیشتری داشته که مهم نیست توی ایران با این هزینه برق ! 

توی کیس ها هم کولر مستری ها به دلیل اسم برند بی دلیل کیس گرون قیمت هست مثل گرافیک ها و مادربرد های ایسوس ! من پیشنهاد میکنم واترکولر رو از گرین بردارید یه 240 و برای زیبایی یه کیس مثل استرایکر از خود گرین که قضیه rgb هم منتفی شه ولی اگر قصد نگه داشتن تم rgb رو دارید کیس دیپ کول dukase یا earlkase بگیرید و اگر قصد هزینه برای کیس بزرگ رو دارید t500 مسترتک گزینه شاهکاری هست 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، The.13east گفته است :

رم تاثیر داره ولی نه به اندازه ای که شما بتونید با پولش گرافیک رو ارتقا بدید به 2080 

در مورد انتخاب بین 2070 و وگا هم باید بگم که وگا 100% بهتره و شاید مصرف بیشتری داشته که مهم نیست توی ایران با این هزینه برق ! 

توی کیس ها هم کولر مستری ها به دلیل اسم برند بی دلیل کیس گرون قیمت هست مثل گرافیک ها و مادربرد های ایسوس ! من پیشنهاد میکنم واترکولر رو از گرین بردارید یه 240 و برای زیبایی یه کیس مثل استرایکر از خود گرین که قضیه rgb هم منتفی شه ولی اگر قصد نگه داشتن تم rgb رو دارید کیس دیپ کول dukase یا earlkase بگیرید و اگر قصد هزینه برای کیس بزرگ رو دارید t500 مسترتک گزینه شاهکاری هست 

مرسی متشکرم

نگاهی به t500 میندازم فن همراهش هست یا جدا باید تهیه بشه؟

وگا رو تهیه میکنم

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

سلام . فقط بهتون پیشنهاد میدم کیس استریکر نخرید . فقط زیبایی داره و بس . نه جلوی گرد و خاک رو میگیره . نه خنکی داره . نه عمق مناسبی داره . من الان همین کیس رو فروختم و سیستم رو میز پهن هست راضیم تا اینکه این کیس رو داشته باشم  قبلش antec 1200 داشتم بی نهایت عالی بود فقط به خاطر به روز نبودنش فروختم و اشتباه بزرگی کردم 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، babak_11 گفته است :

سلام . فقط بهتون پیشنهاد میدم کیس استریکر نخرید . فقط زیبایی داره و بس . نه جلوی گرد و خاک رو میگیره . نه خنکی داره . نه عمق مناسبی داره . من الان همین کیس رو فروختم و سیستم رو میز پهن هست راضیم تا اینکه این کیس رو داشته باشم  قبلش antec 1200 داشتم بی نهایت عالی بود فقط به خاطر به روز نبودنش فروختم و اشتباه بزرگی کردم 

سلام متشکر

کیس مستر تک t500 شد به پیشنهاد دوستان و سیستم خریداری شد

ممنون از همه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...