رفتن به مطلب

معاوضه سی پی یو i5 4460 با سی پی یو i7 4790 k

reza666
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با اجازه از استارتر محترم دوستمون آقا رضا 😁

داداش پیشنهاد میکنم همون ضریب باز بدون K رو از دوستمون بگیری در هر صورت تو بازی زیاد تفاوتی بینشون نیست شاید چند فریم فقط.بعلاوه برای شما که فقط یک Need For Speed مهمه.هنوز هم میشه چند سالی رو 4790 حساب باز کرد البته الان به لحاظ قدرتی دیگه Core i3 های نسل هشت و نه  طبیعتاً باید به قدرتمندی این پردازنده باشند حداقل تو بازی.باز هم میتونی یوتیوب بنچمارک ها رو ببینی.راه بهترهم اینه که مین و رم و پردازنده رو عوض کنی کارکرده نسل هشت بگیری بهتره.یک Core i3 8100 همه بازی‌ها رو میخوره.چون برای تو فقط بازی مهمه بهتره نسل جدید بگیری.پردازنده برای فروش ندارم ولی اگه کیبورد گیمینگ میخوای دارم چون دوست من هستی تخفیف ویژه بهت میدم.😁

لینک به دیدگاه

• ارسال 66
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 28 دقیقه قبل، AladarNewGuitarist گفته است :

داداش پیشنهاد میکنم همون ضریب باز بدون K رو از دوستمون بگیری در هر صورت تو بازی زیاد تفاوتی بینشون نیست شاید چند فریم فقط.بعلاوه برای شما که فقط یک Need For Speed مهمه.هنوز هم میشه چند سالی رو 4790 حساب باز کرد البته الان به لحاظ قدرتی دیگه Core i3 های نسل هشت و نه  طبیعتاً باید به قدرتمندی این پردازنده باشند حداقل تو بازی.باز هم میتونی یوتیوب بنچمارک ها رو ببینی.راه بهترهم اینه که مین و رم و پردازنده رو عوض کنی کارکرده نسل هشت بگیری بهتره.یک Core i3 8100 همه بازی‌ها رو میخوره.چون برای تو فقط بازی مهمه بهتره نسل جدید بگیری.پردازنده برای فروش ندارم ولی اگه کیبورد گیمینگ میخوای دارم چون دوست من هستی تخفیف ویژه بهت میدم.😁

قدرت 4790 رو نمیشه با سری k مقایسه کرد .فرکانسش تا 4.4 هست

4790 با قیمت 2600 منطقی نیست

لینک به دیدگاه

در در 20 تیر 1398 در 15:41، AladarNewGuitarist گفته است :

با اجازه از استارتر محترم دوستمون آقا رضا 1f601.png

داداش پیشنهاد میکنم همون ضریب باز بدون K رو از دوستمون بگیری در هر صورت تو بازی زیاد تفاوتی بینشون نیست شاید چند فریم فقط.بعلاوه برای شما که فقط یک Need For Speed مهمه.هنوز هم میشه چند سالی رو 4790 حساب باز کرد البته الان به لحاظ قدرتی دیگه Core i3 های نسل هشت و نه  طبیعتاً باید به قدرتمندی این پردازنده باشند حداقل تو بازی.باز هم میتونی یوتیوب بنچمارک ها رو ببینی.راه بهترهم اینه که مین و رم و پردازنده رو عوض کنی کارکرده نسل هشت بگیری بهتره.یک Core i3 8100 همه بازی‌ها رو میخوره.چون برای تو فقط بازی مهمه بهتره نسل جدید بگیری.پردازنده برای فروش ندارم ولی اگه کیبورد گیمینگ میخوای دارم چون دوست من هستی تخفیف ویژه بهت میدم.1f601.png

بله حرف شما درست ولی داخل پروفایلم نگاه میکردی بد نبود.

حیفم میاد 16 گیگ رمم از دست بره بخاطر ddr3 بودنش.

مادربورد فعلا بدک نیست 16 گیگ رم دارم اگه این سی پی یو i7 4790 k بخرم عالی میشه.

بعث کارشناسی نشه که خودم سیستم میبندم برا دوستان که این سی پی یو رو این مادربورد اورکلاک تعطیل چون سریع z نیست اینارو خودم میدونم.

منظورم یه چیز دیگه اس که دوستان یجور دیگه میفهمند.

در اینده شاید گرافیک1060 و 6 گیگ خریدم

پس بخوام کول سیستمم ارتقا بدم بیشتر میفته برام.

اگه بخوام برم رو ddr4  مادربورد. رم. سی پی یو و بعدش گرافیکی که نوشتم جمع میشه 4 قطعه ولی اگه همون سیستم قبلی ارتقا بدم الویت اول که سی پی یو شاید بعدا گرافیک خریدم بازم جمع تو این گرونی میشه 2 قطعه که اوکی برای بازی های جدید و حتی اینده.

وقتی طرف نمیدونه چی تو ذهنمه بهتره نیست نظر کارشناسی داده نشه.

بهت برنخوره من کلی دارم میگم و درکل تشکر بابت پیام.

پیام نوشتم که دوستان دیگه بفهمند منظور بنده رو.

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

در در 20 تیر 1398 در 16:12، mk0_0music گفته است :

قدرت 4790 رو نمیشه با سری k مقایسه کرد .فرکانسش تا 4.4 هست

4790 با قیمت 2600 منطقی نیست

بله حق با شماست

لینک به دیدگاه

کسی سی پی یو i7 4790 k نداره برای فروش؟

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

در در 20 تیر 1398 در 15:41، Aladar Gitarist گفته است :

-داداش ضریب بسته میشه Non K--ضریب باز میشه K

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، ♥ AGENT47 ♥ گفته است :

-داداش ضریب بسته میشه Non K--ضریب باز میشه K

👍

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، omidvar777 گفته است :

۴۷۹۰ معمولی موجوده ۲۱۰۰

نه ممنون دنبال 4790 k هستم

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، hosein me گفته است :

درود 4570 خوش قیمت دارم

نه ممنون فقط دنبال i7 4790 k هستم

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

قطعات هم گرونه.

شیطونه میگه برو به ddr4 و بی خیال این نوع سی پی یو شو.

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

ایا اصلا سی پی یو 4790 خالی یعنی بدون مدل کا (k) نوع هست من بخرم؟

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...