رفتن به مطلب

دوتا 5640 یا یدونه i7 4790

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان برای گیم دوتا xeon 5640 بهتر جواب میده یا یدونه  i7 4790 ؟

سایتی مطلبی چیزی داشتین ممنون میشم به اشتراک بزارید

لینک به دیدگاه

سلام

یدونه 4790

فرق این دوتا دقیقا مثل سری fx ای ام دی و همین پردازنده اینتل i7 هست،هسته ها بیشترن رشته ها بیشترن،اما کارایی اخر کار کمتر،مصرف بالاتر داغ تر

لینک به دیدگاه

کاربرد پردازنده های Xeon با پردازنده های معمولی متفاوت هستش .

در گیم عموما پردازنده های سری Core i بهتر جواب میدن . پردازنده 4790 هم یکی از بهترین و قویترین پردازنده های گیمینگ هستش ( حداقل با رم DDR3 !!! )

عموما فرکانس پردازنده های Xeon  نسبت به رقیبهاشون کمتر هستش و این موجب پرفورمنس تک هسته کمتر هم میشه . چیزی که در بازی اهمیت نسبتا زیادی داره .

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، real fc گفته است :

سلام

دوستان برای گیم دوتا xeon 5640 بهتر جواب میده یا یدونه  i7 4790 ؟

سایتی مطلبی چیزی داشتین ممنون میشم به اشتراک بزارید

سوکت 1366 ،بعد رفتی سراغ سری e ، برو سراغ سری x

همون یدونش با اورکلاک از 4790 رد میکنه.

اورکلاک تا 4.2 کردن بچه ها تو یوتیوب ویدیوش با i7 8700 گذاشتن 5650 اش رو

تو یکسری از بازیها بهش میرسه تو یکسری 10 درصد کم میاره.

خودم بدون اور کردنش تو ac اودیسه خودشو کشت 60 درصد سی پی یو مصرف شد.

سری e میری چرا.الان تو ایسام گذاشتنش 500 ،بگردی تو لیون و اینا زیر 400 هم گیرت میاد.

خودم یدونه دیگه داشتم 330 دادم رفت.

پردازنده های زئون فرکانس بازند.خنک کنیشون راحت اور میشن. فقط اورت پایدار باشه.

فقط  خنک کننده اینتل ،خنکش نمیکنه .باید خنک کننده خوب بگیری ،اگر اور میخوای بکنی برو بالا ،ولی با یه اور تا 3.2 من یه گرین نوتوس 400 دارم ،دماشو 66 -70 نگه میداره. برا بالاترش برو خنک کننده بهتر بادی یا آبی.

مطلبم خواستی ،

بیا این مطلب. سراغ اون e فقط نرو. یا برو xeon های x یا برو کلا core i

https://www.youtube.com/watch?v=Viq1bSJHyAM

ویرایش شده توسط rahyarpaul
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، rahyarpaul گفته است :

سوکت 1366 ،بعد رفتی سراغ سری e ، برو سراغ سری x

همون یدونش با اورکلاک از 4790 رد میکنه.

اورکلاک تا 4.2 کردن بچه ها تو یوتیوب ویدیوش با i7 8700 گذاشتن 5650 اش رو

تو یکسری از بازیها بهش میرسه تو یکسری 10 درصد کم میاره.

خودم بدون اور کردنش تو ac اودیسه خودشو کشت 60 درصد سی پی یو مصرف شد.

سری e میری چرا.الان تو ایسام گذاشتنش 500 ،بگردی تو لیون و اینا زیر 400 هم گیرت میاد.

خودم یدونه دیگه داشتم 330 دادم رفت.

پردازنده های زئون فرکانس بازند.خنک کنیشون راحت اور میشن. فقط اورت پایدار باشه.

فقط  خنک کننده اینتل ،خنکش نمیکنه .باید خنک کننده خوب بگیری ،اگر اور میخوای بکنی برو بالا ،ولی با یه اور تا 3.2 من یه گرین نوتوس 400 دارم ،دماشو 66 -70 نگه میداره. برا بالاترش برو خنک کننده بهتر بادی یا آبی.

مطلبم خواستی ،

بیا این مطلب. سراغ اون e فقط نرو. یا برو xeon های x یا برو کلا core i

https://www.youtube.com/watch?v=Viq1bSJHyAM

قرار نیست اوور کنن قراره 7 8 تا بگیرن برا گیم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، real fc گفته است :

قرار نیست اوور کنن قراره 7 8 تا بگیرن برا گیم

اگه مادربردشو دارند که بگیرن ،جوابه.زئونهای سری x xeon خیلی خوبن ،ازشون راضضیم.

قبل از اینم زئون 5430 داشتم برا سوکت 771 کهه روی مادربوردهای 775 انداخته بودم،فقط:

1. مهم مادربورده ،چون مادربوردش بد گیر میاد.،قبلش چک کن تو اینترنت از لحاظ ساپورت:

حتما بایوسش رو آپدیت کن ،من خودم دو روز یه ایراد داشت اذیتم کرد،کیس رو میزدم روشن میشد 3 ثانیه بعد خاموش میشد . فکرم به همه جا رفت از پاور گرفته تا تک تک قطعات.یه موقع راحت روشن میشد ،اصلا فکرم به بایوس نمیرفت ،چون وقتی روشن میشد کارشو درست میکرد. یه بار دیدم 3 ثانیه نگهش میدارم دکمه روشن کیسو ،روشن میمونه.گفتم این سخت افزاری دیگه نیست،رفتم بایوس رو آپدیت کردم درست شد.

نکته بعدی تو رمهاست ،اون نسل تریپل چنله ،که یه سرطان بود . این موردم من بهش برخوردم ،مادربوردم تریپل نمیخوند رو بایوس ،نرم افزارها قبول میکردند ،اون نمیکرد. راههای زیادی دیدم تست کردم جواب نگرفتم ،دو تا دوال کردم و یکی تکی ،سه تا رو خود بایوس شناخت و شد 12 تا.

2.دماشون از دسکتاپ بالاتره،6 هسته و 12 ترد. اونم با معماری نسل اول.پس فن استوک ابدا جواب نمیده یه فن خوب باید بگیری.

با فرکانس پایه هم جواب میده

،رو ac  مترو تو اولترا به  65-70 تو فرکانس پایه مصرف cpu ام نرسیده.

یه ایرادم داره که هنوز برخورد نکردن بازیها باش که بگم اگه تو آینده بهش خوردی ،نیای به من چیزی بگی

از فناوری avx پشتیبانی نمیکنه این نسل ، از نسل سه یا چهارم زئون بود که همراه cpu های core i3 چون اونها هم پشتیبانی نمیکردند و همینطور نسل اول cpu هلای دسکتاپ بهشون اضافه شد.

تا حالا فقط تو اساسین اودیسه استفاده شده که اونم بعد اعتراضات به یوبی ،ازش حذف کردولی از sse 4،4.1،4.2 پشتیبانی میکنه.

در نظر هم بگیر با پول این سی پی یو بهت core i3 هم نمیدن ،ولی داری یه چیزی داری میگی که تو اور با i7 8700 قیاس میشه و با اور ساده تا 3.2 بدون دستکااری ولتاژ از 4790 گذشت بدون اور هم توی cpu z

امتیازشو میزنه 2018 برای 4790 رو میزنه 2301

بدون اور هم14 درصد از 4790 ضعیفتره.

قیمتها رو قیاس کن ،سه تا مشکل بالا که گفتم رو هم مد نظر قرار بده.بعد تصمیم بگیر. فکر کنم کامل بود توضیحات همشهری .

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی همگی

دوستان اگه 8 تا اکانت همزمان وارکرافت انلاین بازی کنن بازم 4790 بهتره؟

من وارکرافت بازی نکردم اصلا نمیدونم قضیش چجوریه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تا حالا زئون استفاده نکردم ولی به نظرم 4790 بهتر جواب میده چون مخصوص بازی ساخته شدن 

لینک به دیدگاه

xeon به درد بازی نمیخوره ، اینها مخصوص سرور هستن ، تو بازی درحد یه i3 کارایی دارن ، کلی هم هزینه خنک کنندگی این سی پی یو هاست ، اگر دماشون بالا بره ، خیلی راحت میسوزن 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

xeon به درد بازی نمیخوره ، اینها مخصوص سرور هستن ، تو بازی درحد یه i3 کارایی دارن ، کلی هم هزینه خنک کنندگی این سی پی یو هاست ، اگر دماشون بالا بره ، خیلی راحت میسوزن 

یه سری از دوستان xeon رو core i3 دونستن ،حالا نمیدونم cpu های چند ده هسته ای چجوری core i3 میشن رو نمیدونم و اینکه تفاوت عمده cpu زئون تنها نداشتن چند instruction و کاهش فرکانسه ،چون باهاش تا حدی دما کنترل بشه و اینکه بخاطر هززینه بسیار بالا ،هیچ موقع تو گیمینگ ازشون استفاده نمیشه ولی بخاطر افت وحشتناک قیمتشون بعد از بیگاری کشیدن در عرصه سرور وارد گیمینگ هم میشن ،با عذرخواهی از دوستان ،ولی به خاطر این نوع قیاس، بد نندیدم چندتا بنچمارک بدم ماله همین یک ساعت پیش،تا ببینم کدوم core i3 ای با این cpu  که 9 سال قبله و فرکانس پایه هست برابری میکنه

نکته:گرافیک من 1060 سه گیگ هست و دلیل کاهش فریم تو اودیسه همونه.و اینکه عکسها متعلق به آتنه و کسانی که بازی کردن میدونن تو آتن فریم تا 20 تا کم میشه.

کیفیت عکسها رو کم کردم تا کاهش حجم داده بشه و همین طور اندازه رو

هر بازیه دیگه ای هم که دوستان بخوان ،اسکرین میگیرم میفرستم

عکسهای مترو رو با آنسل گرفتم.

عکسهای اساسین هم با snagit

2019-06-14_20-27-29.jpg

2019-06-14_20-36-00.jpg

2019-06-14_20-55-06.jpg

Metro  Exodus Screenshot 2019.06.14 - 18.53.10.84.jpg

Metro  Exodus Screenshot 2019.06.14 - 19.43.21.12.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...