رفتن به مطلب

فروش اسپیکر 5 کاناله گرین مدل GS6115-BT (کاهش قیمت)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

یک عدد اسپیکر 5 کانال گرین جهت فروش موجود هست.

اسپیکر آکبند نیست ولی کاملا نو هست و استفاده نشده با تمام متعلقات از جمله سیم ها ، جعبه و کارت گارانتی و حتی پوشش نایلونی اسپیکر ها

اسپیکر بسیار پر  قدرت  و دارای کیفیت عالی و بیس بی نظیر که میتونید نقد و بررسی هاش رو مطالعه کنید.

امکان فروش از طریق واسطه وجود دارد.

مسئولیت ارسال با فروشنده هست.

امکان خرید حضوری در تهران وجود دارد.

7125fd7c-a6a6-4130-947e-9f19dd2e664b.thumb.jpg.e24930db80445c4597c7747fd3b2f5a3.jpg097556d3-f3c5-48dd-bc86-1c098f417ebf.thumb.jpg.d77b55a6d31beb99194990f8728ecbed.jpg

قیمت  800 هزارتومن

700

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با اجازه استارتر

دوستانی ک از لحاظ کیفیتی شک دارن تو خرید این اسپیکر:

-بیس فوق العاده نرم و عمیق در ولوم بالا

- حالت پرو لاجیک : برای بازیهای کامپیوتری تا قبل اینکه تولیدکنندگان کامپیوتر شروع به ساخت کارتهای صدای ۵.۱ ،۶.۱ و ۷.۱ کردند  تجربه شنیدن صدای فراگیر حقیقی را برای کاربران امکان پذیر سازند.(بشخصه عاشق حالت پرولاجیک هستم

-جزییات عالی در ولوم بالا

-بلوتوٍث-مموری-فلش...

-ساب غافلگیر کننده!(به سابش نمیاد این حجم از بیس و پرتاب صدارو داشته باشه با این که 6.5 اینچه.ولی چون باکسش عالی بهینه شده صدایی فراتر از انتظار بهتون میده

-خروجی صدای 115 وات rms ک موقع استفاده بیشتر بهش میاد مثلا 250-300وات

خلاصه به پولی ک میدید خیلی بیشتر میارزه

از لحاظ زیبایی هم عالیه ال ای دی خود ساب و رنگ مشکی براق بودنش و هر نوع چیدمانی بخواهین اوکیه باهاش

مبارک خریدارش باشه

تجربه استفاده بنده بعد یکی دو ماه تقریبا(خودم بشدت موسیقی گوش میدم و دوی صدا حساسم

یا علی

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در 8 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

UP

سلام وقت بخیر چه مدت از گارانتیش باقیمونده؟

هنوزم وصل نشده؟

۷۵۰ تومن با پست رایگان مقدوره؟

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام. اقا داستانه این نویز چیه میگن وقتی خاموشه نویز داره و اذیت میکنه. من اینو میخوام ولی این رو مشخص میکنید واسم ؟

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، sisaco گفته است :

سلام. اقا داستانه این نویز چیه میگن وقتی خاموشه نویز داره و اذیت میکنه. من اینو میخوام ولی این رو مشخص میکنید واسم ؟

سلام عزیز

این مشکل به میزان بسیار خفیفی وجود داره (یعنی روز ها اصلا شنیده نمیشه صرفا شب ها که همه جا سکوت کامل هست و سیستم هم خاموش هست حس میکنید یه صدای ریزی وجود داره)

که دو تا راه حل داره :

یکی این هست که به وسیله دکمه روی کنترل از راه دور بعد خاموش کردن سیستم اسپیکر رو هم خاموش کنید

و راه حل دوم هم اینکه هر وقت سیستم رو خاموش کردید به وسیله کنترل از راه دور اسپیکر رو سایلنت کنید

این مشکل البته مختص این اسپیکر نیست و در تمام اسپیکر هایی که تا الان بنده استفاده کردم (لاجیتک ، کریتیو و گرین) وجود داشته حالا نمیدونم ذاتا همه این اسپیکر ها این مشکل رو دارن یا مشکل از مادربرد بنده هست

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...