رفتن به مطلب

مشکل با هارد یا کل سیستم ؟

Taghi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یه سیستمه هست، دو تا هارد داره، یه 160 قدیمی، یه 500 جدید ، خود سیستم هم قدیمیه، سوکت 775 ddr2

مشکل اینه که گاهی سیستم کلاً فریز میکنه ، طوری که فقط موس حرکت میکنه، کلیک هم نمیکنه.

تو این حالت سی پی یو و رم درگیر نیستن، یعنی مثلاً سی پی یو 3% و کمتر از نصف رم اشغال میشه. هنگ معمولاً وقتی میشه که یکی از درایوهای 160 رو باز میکنیم. (ویندوز رو 500 نصب شده)

هارد 160 رو که میزارم با hd tune ارور اسکن کنه، چند تا بلاک میخونه( سبز) و وسط هنگ میکنه شدید، (حتی تو حالت کوییک تست) که بعضی وقتا هنگ برطرف نمیشه و  ریست میکنم

نکته اینه که چند بار ریستارت میشه یا 160 رو نصب میکنم روی سیستم دیگه، دیگه کوچیکترین مشکلی نشون نمیده! یعنی هم نتیجه تست همش سبزه، هم سیستم درست کار میکنه

کابلهای sata رو عوض کردم، مشکل حل نشده، فکرم دیگه جای دیگه نمیره، دوستان راهنمایی کنید. (ضمناً هارد 160 40000 ساعت کارکرده.)

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Taghi گفته است :

سلام

یه سیستمه هست، دو تا هارد داره، یه 160 قدیمی، یه 500 جدید ، خود سیستم هم قدیمیه، سوکت 775 ddr2

مشکل اینه که گاهی سیستم کلاً فریز میکنه ، طوری که فقط موس حرکت میکنه، کلیک هم نمیکنه.

تو این حالت سی پی یو و رم درگیر نیستن، یعنی مثلاً سی پی یو 3% و کمتر از نصف رم اشغال میشه. هنگ معمولاً وقتی میشه که یکی از درایوهای 160 رو باز میکنیم. (ویندوز رو 500 نصب شده)

هارد 160 رو که میزارم با hd tune ارور اسکن کنه، چند تا بلاک میخونه( سبز) و وسط هنگ میکنه شدید، (حتی تو حالت کوییک تست) که بعضی وقتا هنگ برطرف نمیشه و  ریست میکنم

نکته اینه که چند بار ریستارت میشه یا 160 رو نصب میکنم روی سیستم دیگه، دیگه کوچیکترین مشکلی نشون نمیده! یعنی هم نتیجه تست همش سبزه، هم سیستم درست کار میکنه

کابلهای sata رو عوض کردم، مشکل حل نشده، فکرم دیگه جای دیگه نمیره، دوستان راهنمایی کنید. (ضمناً هارد 160 40000 ساعت کارکرده.)

سلام اون هارد ۱۶۰ رو جدا تا حالا ویندوز نصب کردینو کلا رو یه سیستم دیگه چک کردین به عنوان تنها هارد ،چطور بوده؟

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، silvermanhhh گفته است :

سلام اون هارد ۱۶۰ رو جدا تا حالا ویندوز نصب کردینو کلا رو یه سیستم دیگه چک کردین به عنوان تنها هارد ،چطور بوده؟

روش یه ویندوز آماده هست، یکی دو بار با اون ویندوز بالا آوردمش ، مشکلی نبوده.

اصل مشکل همینه که مثلاً دو دفعه ریستارت میکنی  مشکل حل میشه. همچین چیزی ندیده بودم تا حالا

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، Taghi گفته است :

روش یه ویندوز آماده هست، یکی دو بار با اون ویندوز بالا آوردمش ، مشکلی نبوده.

اصل مشکل همینه که مثلاً دو دفعه ریستارت میکنی  مشکل حل میشه. همچین چیزی ندیده بودم تا حالا

بنظرت مال کابل برقو ساتا و خوده پاور نیست؟کابلا رو عوض کن با اون جدیده 

لینک به دیدگاه

درود 

مشکل به احتمال خیلی قوی از پاور هستش ، قدیمی شده ، ظرفیتش اومده پایین ،نمیکشه . مدل و سال خریداری شده رو بفرمائید؟ و تا با پاور دیگری تست نکردید با سیستم کار نکنید که احتمال خراب شدن هارد توسط پاور خیلی زیاد هستش

ویرایش شده توسط Ratchet Wrench
لینک به دیدگاه

درسته ، پاورش متفرقه ست ، ضمناً تعداد زیادی دستگاه جانبی (4 تا پرینتر) همیشه بهش وصله.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Taghi گفته است :

درسته ، پاورش متفرقه ست ، ضمناً تعداد زیادی دستگاه جانبی (4 تا پرینتر) همیشه بهش وصله.

پرینتر خیلی در ولتاژ مصرفی تاثیر نداره  . شما میتونید برای پاور  از گرین سری ES ، EUD ,ESDاستفاده کنید که بدرد سیستم شما میخوره .

پ.ن : هر وقت خواستید پاسخ در پیام بدید برای اون پیام نقل قول اون گوشه رو کلیک کنید یا میتونید با انتخاب کردن بخش مشخصی از پیام اونو نقل قول کنید تا نوتیفکیشن برای اون شخص ارسال بشه و متوجه ی جوابتون بشه عزیز.

ویرایش شده توسط Ratchet Wrench
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...