رفتن به مطلب

راهنمای خرید بهترین میکروفون

Darksoul
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

قصد خرید میکروفون دارم برای خوانندگی و استریم . کیفیت صداش خیلی واسم مهمه نویز نداشته باشه صدا هم خوب و واضح به گوش برسونه . 

هزینه خیلی زیادی هم نمیخوام کنم . بودجه اختصاص داده شده ام 2 تومنه . اگه یه پایه هم براش معرفی کنید ممنون میشم 

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من blue snowball ice هستش که کیفیت صداش عالیه ، قیمتش نسبت به کیفیت خوبه و کارت صدا و وسایل اضافه نمی خواد و راحت با usb وصل می شه. تنها اشکالش  اینه که روی خود دستگاه دگمه قطع و وصل  نداره و باید از طریق ویندوز قطعش کنی یا اینکه کابلش رو جدا کنی.

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، amir44 گفته است :

پیشنهاد من blue snowball ice هستش که کیفیت صداش عالیه ، قیمتش نسبت به کیفیت خوبه و کارت صدا و وسایل اضافه نمی خواد و راحت با usb وصل می شه. تنها اشکالش  اینه که روی خود دستگاه دگمه قطع و وصل  نداره و باید از طریق ویندوز قطعش کنی یا اینکه کابلش رو جدا کنی.

https://www.amazon.com/Blue-Yeti-USB-Microphone-Platinum/dp/B008F4USMS

نظری راجب این میکروفون داری ؟

ویرایش شده توسط Darksoul
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

https://www.amazon.com/Blue-Yeti-USB-Microphone-Platinum/dp/B008F4USMS

نظری راجب این میکروفون داری ؟

خب شکی نیست که خود یتی از از snowball ice بهتره ولی خب قیمتش هم بالاتره. البته همه امکانت بیشتری که داره به کار نمیاد و فقط تنها برتریش نسبت به snowball ice  اینه که کلید قطع کردن داره.

اگه بوجه رو دارید که حتما بخرید و اما به نظر من snowball ice اقتصادی ترین انتخابه که کیفیت صدا رو داره ولی قیمتش هم مناسبه.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، CaeZer گفته است :

همین دیگه صحبت من هم روی همین چیزاس چون ممکنه هدفونی که واسه استریم خوب باشه شاید واسه خوانندگی خوب نباشه امیدوارم دوستان متخصص دیگه هم اینجا همکاری کنن راهنمایی کنن اون میکروفون سامسونه مثل اینکه امکانات خوبی داشته ولی خب نمیدونم تو ایران اصلا گیر میاد یا نه .  

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

خب شکی نیست که خود یتی از از snowball ice بهتره ولی خب قیمتش هم بالاتره. البته همه امکانت بیشتری که داره به کار نمیاد و فقط تنها برتریش نسبت به snowball ice  اینه که کلید قطع کردن داره.

اگه بوجه رو دارید که حتما بخرید و اما به نظر من snowball ice اقتصادی ترین انتخابه که کیفیت صدا رو داره ولی قیمتش هم مناسبه.

حالا قیمتش درصدی بالاتر باشه ایرادی نداره بحث کیفیت صداس و کیفیت محصول چیزی میخوام بخرم حداقل چند سال بتونه کار کنه بدون مشکل اون میکروفونی که پیشنهاد دادم خودم بررسیش رو دیدم حساسیت خیلی بالایی داشت صدای تایپ کیبورد هم حتی قابل شنیدن بود . ولی برای خوانندگی رو نمیدونم چی بردارم اصلا بدرد خوانندگی میخورن یا نه 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Darksoul گفته است :

همین دیگه صحبت من هم روی همین چیزاس چون ممکنه هدفونی که واسه استریم خوب باشه شاید واسه خوانندگی خوب نباشه امیدوارم دوستان متخصص دیگه هم اینجا همکاری کنن راهنمایی کنن اون میکروفون سامسونه مثل اینکه امکانات خوبی داشته ولی خب نمیدونم تو ایران اصلا گیر میاد یا نه .  

تو ایران دنبالش نباش ، از خود آمازون بخرمیارن واست ، از این واسطه های خرید آمازون ،

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، CaeZer گفته است :

تو ایران دنبالش نباش ، از خود آمازون بخرمیارن واست ، از این واسطه های خرید آمازون ،

تو ایران دیدم که داشتن بعضی ها حتما گیر میاد چون نمایندگی هم داره فک کنم 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Darksoul گفته است :

تو ایران دیدم که داشتن بعضی ها حتما گیر میاد چون نمایندگی هم داره فک کنم 

این هارو بررسی کن تجهیزات استودیو هستن https://guitariran.com/product-category/studio-recording/microphones/

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

حالا قیمتش درصدی بالاتر باشه ایرادی نداره بحث کیفیت صداس و کیفیت محصول چیزی میخوام بخرم حداقل چند سال بتونه کار کنه بدون مشکل اون میکروفونی که پیشنهاد دادم خودم بررسیش رو دیدم حساسیت خیلی بالایی داشت صدای تایپ کیبورد هم حتی قابل شنیدن بود . ولی برای خوانندگی رو نمیدونم چی بردارم اصلا بدرد خوانندگی میخورن یا نه 

من شخصا snowball رو استفاده کردم  و برای همین اینو پیشنهاد دادم. البته شما می تونی همون یتی رو بگیری. نا سلامتی معروف ترین میکروفون برای کارهای استریمه. دیگه باز خودت می دونی.

لینک به دیدگاه

در در 30 خرداد 1398 در 22:54، amir44 گفته است :

من شخصا snowball رو استفاده کردم  و برای همین اینو پیشنهاد دادم. البته شما می تونی همون یتی رو بگیری. نا سلامتی معروف ترین میکروفون برای کارهای استریمه. دیگه باز خودت می دونی.

برای استریمه . برای خوانندگی چی ؟ 

لینک به دیدگاه

در در 30 خرداد 1398 در 20:15، CaeZer گفته است :

این هارو بررسی کن تجهیزات استودیو هستن https://guitariran.com/product-category/studio-recording/microphones/

انتخابشون سخته اصلا مزایا و معایب و یا بررسیشون رو قرار ندادن

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

برای استریمه . برای خوانندگی چی ؟ 

والا من خوانندگی رو دقیق اطلاع ندارم ولی شما ببین اصلا کارت برای استریم و خوانندگی می گیره یا نه!  اگه موفق بودی اون موقع می تونی هزینه بیشتر بکنی و یه میکروفون کاملا حرفه ای بگیری. 

به نظر من فعلا با همین ها شروع کن و یادت هم باشه که داشتن بهترین و گرون ترین امکانات تضمینی برای موفقیت نیست. خیلی وقت آدم بعد یه مدت متوجه می شه که کاری براش مناسب نیست، آینده جالبی نداره یا زود براش خسته کننده می شه و برای همین فکر کنم هزینه زیاد در اول کار خیلی منطقی نیست. 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

والا من خوانندگی رو دقیق اطلاع ندارم ولی شما ببین اصلا کارت برای استریم و خوانندگی می گیره یا نه!  اگه موفق بودی اون موقع می تونی هزینه بیشتر بکنی و یه میکروفون کاملا حرفه ای بگیری. 

به نظر من فعلا با همین ها شروع کن و یادت هم باشه که داشتن بهترین و گرون ترین امکانات تضمینی برای موفقیت نیست. خیلی وقت آدم بعد یه مدت متوجه می شه که کاری براش مناسب نیست، آینده جالبی نداره یا زود براش خسته کننده می شه و برای همین فکر کنم هزینه زیاد در اول کار خیلی منطقی نیست. 

حرفتون رو قبول دارم . پس تا اینجای کار نظرم توی همون یتی هستش 

لینک به دیدگاه

سلام من rode nt1a دارم برای ضبط وکال خوبه ولی برای ساز nt2  خوبه قیمتش دست 2 تقریبا بین 2 تا 2.5

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 2 تیر 1398 در 18:14، mk0_0music گفته است :

سلام من rode nt1a دارم برای ضبط وکال خوبه ولی برای ساز nt2  خوبه قیمتش دست 2 تقریبا بین 2 تا 2.5

من خودم اینو انتخاب کردم MXL 770 

از دوستان کسی نظری نداره ؟

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...