رفتن به مطلب

راهنمایی و کمک برای اورکلاک سوکت LGA-2066 اینتل

Naser.Morsali
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و احترام

بنده سیستم با مشخصات زیر رو دارم و قصد اورکلاک دارم ولی خودم  زیاد در زمینه اوورکلاک تخصص و تجربه ندارم از این  رو خواستم سیستم رو با کمک دوستان با تجربه یه اوور منطقی و درست کنم 

که هم به قطعاتم فشار نیاد و هم بتونم از قدرت سیستم توی رندر هام بیشتر استفاده کنم ... زمینه استفاده سیستم توی کارهای محاسباتی و رندر های معماری هست به هیچ عنوان اهل گیم نیستم 

مشخصات سیستم :

intel 7820x

MB== Asus Rog Strix X299-E

Ram==G.Skill 3200 Cl16 

Cooler== corsair H115I pro

Case== Cooler master maker 5 pro

فقط الان تو بایوس پروفایل XMP رو فعال کردم و یه تست رندر براتون گرفتم 

فقط یه سوال تو ذهنم هست که کلاک پایه سی پی یو 3.6gz هست ولی الان تو تست رندر روی 4GZ هست کسی دلیلشو میدونه !؟ الان این سیستم بنده اوور شده یا نه ؟

دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم 

overclock.jpg

لینک به دیدگاه

خیر در حال حاضر فقط بوست شده

شما لطف کن با استفاده از برنامه prime95 پردازنده رو ببرید زیر لو د بعد از تست اولیه وقتی رفت زیر تست 70000 دما رو اسکرین بگیرید تا بهتر بشه را هنمایی کرد 

ویرایش شده توسط Erfan Ahmadi
لینک به دیدگاه

دوست عزیز برنامه رو دانلود کردم

ولی متاسفانه بلد  نیستم باهاش کار کنم

ممنون میشم راهنمایی استفاده اش رو لطف کنید 

image.png

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

دوست عزیز برنامه رو دانلود کردم

ولی متاسفانه بلد  نیستم باهاش کار کنم

ممنون میشم راهنمایی استفاده اش رو لطف کنید 

image.png

روی اوکی کلیک کنید تا تست شروع بشه

Screenshot (30).png

لینک به دیدگاه

بعد وقتی به تست 7000000 رسید شات بگیرید

در 1 دقیقه قبل، Erfan Ahmadi گفته است :

روی اوکی کلیک کنید تا تست شروع بشه

Screenshot (30).png

Screenshot (33).png

ویرایش شده توسط Erfan Ahmadi
لینک به دیدگاه

تا الان نتیجه تست بازم داره میره 

ولی از 6000000 رد شد به 7000000 نرسید 

داره بازم تست میره و انجام میشه 

image.png

لینک به دیدگاه

خوب حالا ضریبو ببرید روی 44 قفل کنید برای تمام هسته ها و ولتاژ  هسته رو بزارید روی حدود 1.15 بعد تست بگیرید ببنید پایداره اگه بود ولتاژ رو کم کم بیارید پایین و تست بگید تا جایی که ناپایدار بشه و بعد برگردید به ولتاژ پایدار قبلی درصورت پایدار نبودن در حالت اولیه ولتاژ دو صدم بالاتر ببرید تست بگرید و همین طور ادامه بدید ولی حواستون به دما و ولتاژ باشه خیلی بالا نرید دمای حداکثر 90 درجه و ولتاژ مکس 1.25 در غیر این صورت ضریب رو پایین بیارید و دوباره تمامی مراحل رو تکرار کنید

در کل حد فشار آوردن دست خودتونه و همینطور مسئولیتش و اگر وارد نیستید بیخیال شید چون قطعاتتون خیلی گرونه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Erfan Ahmadi گفته است :

خوب حالا ضریبو ببرید روی 44 قفل کنید برای تمام هسته ها و ولتاژ  هسته رو بزارید روی حدود 1.15 بعد تست بگیرید ببنید پایداره اگه بود ولتاژ رو کم کم بیارید پایین و تست بگید تا جایی که ناپایدار بشه و بعد برگردید به ولتاژ پایدار قبلی درصورت پایدار نبودن در حالت اولیه ولتاژ دو صدم بالاتر ببرید تست بگرید و همین طور ادامه بدید ولی حواستون به دما و ولتاژ باشه خیلی بالا نرید دمای حداکثر 90 درجه و ولتاژ مکس 1.25 در غیر این صورت ضریب رو پایین بیارید و دوباره تمامی مراحل رو تکرار کنید

در کل حد فشار آوردن دست خودتونه و همینطور مسئولیتش و اگر وارد نیستید بیخیال شید چون قطعاتتون خیلی گرونه

این 44 رو کجای prime 95 وارد کنم و همچنین ولتاز رو باید کجا وارد کنم ....!؟ 

بله میدون گرونن بخاطر همین زیر نظر یه ادم باتجربه انجام  میدم  ...

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

این 44 رو کجای prime 95 وارد کنم و همچنین ولتاز رو باید کجا وارد کنم ....!؟ 

بله میدون گرونن بخاطر همین زیر نظر یه ادم باتجربه انجام  میدم  ...

آقا شما بیخیال اورکلاک شو

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ، اگه تجربه اورکلاک نداری، بهت توصیه می کنم برنامه ASUS AI Suite رو دانلود کن، خودش اتوماتیک بر اساس فن سی پی یو و سایر موارد پردازندتو اورکلاک می کنه

https://www.asus.com/Motherboards/ROG-STRIX-X299-E-GAMING/HelpDesk_Download/

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، (WarCraft) گفته است :

آقا شما بیخیال اورکلاک شو

اگر اوورکلاک نیاز به سواد وتجربه بالای سخت افزاری  داشته باشه و 

نتونم انجام بدم یا انجام بدم به قطعات صدمه بزنه حتما بیخیال میشم 

ممنون از راهنمایی 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، satchboogy گفته است :

دوست عزیز ، اگه تجربه اورکلاک نداری، بهت توصیه می کنم برنامه ASUS AI Suite رو دانلود کن، خودش اتوماتیک بر اساس فن سی پی یو و سایر موارد پردازندتو اورکلاک می کنه

https://www.asus.com/Motherboards/ROG-STRIX-X299-E-GAMING/HelpDesk_Download/

ممنون ولی ترجیح میدم از طریق بایوس باشه 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Erfan Ahmadi گفته است :

شاید من بد متوجه شدم  فکرکردم اول باید در نرم افزار prime 95 این ضریب ها رو وارد کنیم  و تست پایداری بگیرید بعد که استیبل شد

همون اعداد رو توی بایوس وارد کرد ولی منظور شما این بود که این اعداد مستقیما توی بایوس باید وارد بشه 

که بنده ام اصلا توی محیط بایوس نمیدونم این اعداد کجا هست 

بازم ممنون از راهنمایی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...