رفتن به مطلب

تنظیم سرعت فن گرافیک با مد بایوس کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بایوس کارت گرافیک Hd 6870  رو با برنامه Radeon Bios Editor مد کردم ، میخوام دور فن گرافیک تا دمای 50 درجه 10 درصد باشه ، وقتی دمای گرافیک از 50 رفت بالا شروع به بالا رفتن کنه ، بعداز از سیو بایوس و آپدیت بایوس با برنامه amd vs flash Win در حالی که پیغام میده موفقیت آمیزه و بایوس به درستی آپدیت میشه ، بازم دور فن پیش فرض 40 درصد هست چه دما بالای 50 باشه چه پایین 50 ، فکر میکنم یه جای کارم ایراد داره

cz7_02.jpg

tvon_03.jpg

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

سلام. من کارت amd نداشتم ولی پیشنهاد می دم به جای ریسک دستکاری در بایوس کارت گرافیک بیایی و هر پروفایلی رو که می خوای  برای فن ایجاد کنی و بعد اونو با هر برنامه ای مثل MSI Afterburner یا ASUS GPU TweakII تعریف کنی و بعدش برنامه رو بزاری روی اجرا در هر بار روشن شدن سیستم. 

این طوری هر بار که ویندوز رو روشن می کنی، برنامه باز می شه و تنظیم ها روی گرافیک اعمال می شه و بعدش می تونی اگه خواستی برنامه رو ببندی و تنظیم ها تا زمان خاموش شدن اعتبار داره.

با این روش دیگه به بایوس کارت هم دست نمی زنی و همه ریسک ها رو از بین می بری.

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

سلام

مدل کارتتون رو هم اگر میگفتین بد نبود ! 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، amir44 گفته است :

سلام. من کارت amd نداشتم ولی پیشنهاد می دم به جای ریسک دستکاری در بایوس کارت گرافیک بیایی و هر پروفایلی رو که می خوای  برای فن ایجاد کنی و بعد اونو با هر برنامه ای مثل MSI Afterburner یا ASUS GPU TweakII تعریف کنی و بعدش برنامه رو بزاری روی اجرا در هر بار روشن شدن سیستم. 

این طوری هر بار که ویندوز رو روشن می کنی، برنامه باز می شه و تنظیم ها روی گرافیک اعمال می شه و بعدش می تونی اگه خواستی برنامه رو ببندی و تنظیم ها تا زمان خاموش شدن اعتبار داره.

با این روش دیگه به بایوس کارت هم دست نمی زنی و همه ریسک ها رو از بین می بری.

MSI Afterburner سیستم رو کند میکنه ، سیستم قدیمی هست ، ریسک خاصی فکر نمیکنم داشته باشه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، The.13east گفته است :

سلام

مدل کارتتون رو هم اگر میگفتین بد نبود ! 

سلام ، Hd6870

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

MSI Afterburner سیستم رو کند میکنه ، سیستم قدیمی هست ، ریسک خاصی فکر نمیکنم داشته باشه

قبول دارم ولی بعد روشن شدن می تونی برنامه رو ببندی و  اون موقع دیگه سیستم رو کند نمی کنه. ASUS GPU TweakII رو هم تست کن. اون خودش موقع روشن شدن اجرا می شه و تنظیم ها رو اعمال می کنه و وقتی ببندیش سرویسش که در حال فعالیته شاید10-15 مگ از رم رو اشغال کنه.

والا من نظر شخصیم رو گفتم چون درسته معمولا مشکلی نیست ولی اگه موقع آپدیت کردن بایاس اشکالی پیش بیاد ( مثلا قطع برق یا هر اشکالی) کارت خراب می شه و حتی گاهی درست کردنش ممکن نیست و  باید بندازیش دور.

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

سلام ، Hd6870

تا جایی من اطلاع دارم سیستم فن استاپ از سری 900 انویدیا شروع شده و تمامی کارت های قبل از اون نمیتونن فن رو متوقف کنن ! شما بدون دستکاری بایوس هم توی افتربرنر نمیتونید فن رو متوقف کنید ! 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

تا جایی من اطلاع دارم سیستم فن استاپ از سری 900 انویدیا شروع شده و تمامی کارت های قبل از اون نمیتونن فن رو متوقف کنن ! شما بدون دستکاری بایوس هم توی افتربرنر نمیتونید فن رو متوقف کنید ! 

بله کاملا درست میگید ، روی 10 درصد هم میزارم باز دیفالتش روی 40 درصده

یکی از کاربرها تو تاپیک زیر توضیح داده ، عکساش نیست نمیدونم درست دارم انجام میدم یا نه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

یکی از کاربرها تو تاپیک زیر توضیح داده ، عکساش نیست نمیدونم درست دارم انجام میدم یا نه

سلام

کارت های سری قدیمی AMD و NVIDIA (سری 500 به قبل) حداقل سرعت فن 40% تنظیم شده و تقریبا هیچ راهی برای کاهش اون وجود نداره.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

دوست عزیز دارید درست انجام میدید ! 

مشکل اینه لزوما فن نباید مینیمم سرعت کاریش 10% باشه 

ممکنه که 40 درصد باشه کارت شما ! و این کمترین سرعتی هست که میچرخه !

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، The.13east گفته است :

دوست عزیز دارید درست انجام میدید ! 

مشکل اینه لزوما فن نباید مینیمم سرعت کاریش 10% باشه 

ممکنه که 40 درصد باشه کارت شما ! و این کمترین سرعتی هست که میچرخه !

در 10 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

کارت های سری قدیمی AMD و NVIDIA (سری 500 به قبل) حداقل سرعت فن 40% تنظیم شده و تقریبا هیچ راهی برای کاهش اون وجود نداره.

من نتونستم از طریق مد بایوس سرعت فن رو کم کنم ، ولی یه برنامه فوق العاده ی هست مخصوص کارت های گیگابایت ، که روی این کارتم کار کرد ، برخلاف  MSI Afterburner ، ASUS GPU TweakII خیلی سبکتر هست و سریع اجرا میشه و سرعت سیستم رو کند نمیکنه ، معرفیش کردم شاید بعدا به کارتون امد ، روی مد بایوسم کار میکنم اگر درست شد همینجا اعلام میکنم ، الان سرعت فن تا دمای 60 درجه روی 5 درصد هست و تو 80 درجه سرعت فن به 100 درصد میرسه الان دمای گرافیک روی 38 درجه هست

XTREME GAMING ENGINE

a4g9_001.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...