رفتن به مطلب

درخواست کمک در مورد تجربه استفاده از موتور برقی

mortezak87
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان

من قصد خرید یه موتور برقی 800 وات رو دارم منتها چون اولین باره میخوام اینکار رو انجام بدم از دوستانی که تجربه داشتن و یا دارن میخواستم کمک بگیرم که من رو راهنمایی کنن 

استفاده من داخل شهر هستش و با توجه به اینکه ساری سراشیبی  نداره فشار زیادی به موتور نمیاد و وزن من هم 80 کیلو هستش

موتوری که میخوام بگیرم با توجه به بودجم همین مدلی هستش که عکسش رو ضمیمه کردم و میخوام نو بگیرم

وسایل مصرفیش که از همه بیشتر تو چشم میاد باتریشه که میخوام من رو راهنمایی کنین اولا در مورد خود موتور و دوماً در مورد باتری و روش نگهداریش

با تشکر

A20170822140146991.jpg

ویرایش شده توسط mortezak87
لینک به دیدگاه

سلام.

دوست عزیز الزاما میخواید سوختش برق باشه یا به علت محدودیت بودجه میخواید برقی بگیرید؟

اگر اشتباه نکنم این موتور الان باید حدود 5 تومن قیمتش باشه.

با توجه به قیمت میتونید پاکشتی های اماراتی تهیه کنید که پلاک و گواهینامه هم نمیخواد.

برند های مطرح دنیا مثل سوزوکی هندا یاماها و... که قیمتشون از حدود 4.5 شروع میشه.

اکثرا 50 سی سی هستن و تا 60 کیلومتر هم سرعت میرن.

مصرفی خاصی ندارن و ساخت ژاپن هم هستن.

ضمنا هم دوزمانه دارن هم 4 زمانه.

Honda Scoopy 50cc

6fd2f83d3e3ffb553e2602320c5568c2.jpg.d5d0723a88fb63e7679aaa9222dce89e.jpg

ویرایش شده توسط Nezami
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Nezami گفته است :

سلام.

دوست عزیز الزاما میخواید سوختش برق باشه یا به علت محدودیت بودجه میخواید برقی بگیرید؟

اگر اشتباه نکنم این موتور الان باید حدود 5 تومن قیمتش باشه.

با توجه به قیمت میتونید پاکشتی های اماراتی تهیه کنید که پلاک و گواهینامه هم نمیخواد.

برند های مطرح دنیا مثل سوزوکی هندا یاماها و... که قیمتشون از حدود 4.5 شروع میشه.

اکثرا 50 سی سی هستن و تا 60 کیلومتر هم سرعت میرن.

مصرفی خاصی ندارن و ساخت ژاپن هم هستن.

ضمنا هم دوزمانه دارن هم 4 زمانه.

Honda Scoopy 50cc

6fd2f83d3e3ffb553e2602320c5568c2.jpg.d5d0723a88fb63e7679aaa9222dce89e.jpg

درود دوست من والا بیشتر به خاطر برقی بودنشه ولی از این پا کشتی ها تعریفش رو شنیدم منتها مسیله اصلی لوازمش هست که آیا پیدا میشه و اگر هست قیمت هاشون به چه صورته و کجا میشه پیدا کرد؟؟ 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mortezak87 گفته است :

درود دوست من والا بیشتر به خاطر برقی بودنشه ولی از این پا کشتی ها تعریفش رو شنیدم منتها مسیله اصلی لوازمش هست که آیا پیدا میشه و اگر هست قیمت هاشون به چه صورته و کجا میشه پیدا کرد؟؟ 

موتور های برقی هم مسائل خودشون رو دارن و خیلی نمیشه روشون حساب کرد.

البته من این مدل رو اصلا نمیشناسم. پس نمیتونم بگم بده یا خوب.

منظورتون از لوازم رو متوجه نمیشم. لوازم یدکی یا لوازم مصرفی؟

در هر صورت هم مصرفی هم یدکی پیدا میشه. مخصوصا تو تهران.

اما چون خودم نداشتم از قیمت ها خبر ندارم. با توجه به اینکه زیاد گرون قیمت نیستن احتمالا لوازمشون هم زیاد قیمتی نداشته باشه.

اگر احیانا قطعه ای هم لازم داشته باشه و پیدا نشه از همون طریق که این موتور ها وارد میشه لوازم هم میارن براتون.

اگر خواستید پی وی پیام بدید پیج یکی از وارد کننده هارو بفرستم براتون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...