رفتن به مطلب

عملکرد عجیب GIGA 1070Ti (کسانی که با MSI Afterburner کار کردند بیا داخل)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

چند روزپیش از یکی شنیدم که کارت های گیگا بعد از مدتی افت FPS دارن تو گیم ها که برعکسش کارتهای MSI این رو ندارند

خواستم ببینم آیا چنین چیزی صحت داره یا نه که رفتم سراغ بنچمارک های مختلف و ... و تست خودمو با تست هایی که از این کارت با برندهای مختلف در کیم های مختلف زده بودند در یوتیوب مقایسه کردم

یه چیزی که متوجه شدم اینه که در سایت خود گیگا برای این کارت این مقادیر رو زده :

GIGA_1070TI.thumb.JPG.ea0a2122f27b163c804cb7910a215756.JPG

که در حالت Boost 1721 هست اما از من در حالت بوست در گیم تا 1835 میره

با اینکه کلا MSI Afterburner رو از طریق Safe mode کاملا پاکش کردم و بازم تست کردم دیدم باز بیشتر میده

قضیه چیه ؟ چرا بیشتر از چیزی که در سایت نشون میده داره از خودش نشون میده ؟

خود گیگا یه نرم افزار به نام Aorus Engine داره که 3 حالت مختلف داره برای اوورکلاک که استاندارد هست و نهایت حالت بوست هم همین 1721 هست با اینکه روی این هم گذاشتم باز بیشتر میره و خوب این باعث میشه دمای کارت بالا بره.

میشه دوستان راهنمایی کنند ایراد از چیه ؟

لینک به دیدگاه

درود
این GPU Boost

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/articles-guides/graphic-card/15435-graphics-card-gpu-base-clock-vs-boost-clock

تمام کارت های انویدیا این قابلیت دارن
1060
1464562127_Annotation2019-05-19013701.thumb.jpg.62b37004a6b391a430ac6b7b7c699236.jpg.757c09e62ed952599292592450d87600.jpgwitcher3_2019_05_19_01_59_42_163.thumb.jpg.b9f7a4b961202e7ef57614016b7f2454.jpg

حداکثر کلاک 1784 اما تو بازی تا 1950 می رفت در زیر فشار 1898 ثابت می شد

لینک به دیدگاه

جالبه در تست Valley Benchmark 1.0 فرکانس تا 1936 هم رفت.

با این احتساب پس چیزی که تو سایت گیگا زده واقعیت نداره.

لینک به دیدگاه

کارت های انویدیا برای تایین کردن فرکانس کاریشون از یه چیزی استفاده می کنن به اسم gpu boost 

gpu boost یه برنامه ای که فرکانس کار کارت گرافیک رو به صورت خودکار تایین می کنه. مقدار فرکانس رو هم بر اساس یه سری عوامل مشخص می کنه. مثلا اینکه دمای کارت چقدره، چقدر می تونه برق مصرف کنه و...

کلا یعنی اون با توجه به شرایط فرکانس رو تا جایی که مجازه بالا می بره و عملا خودش تا جایی که می شه کارت رو اورکلاک می کنه. توی کارتهای جدید این عددهایی که کارخونه معرفی می کنه خیلی به درد نمی خوره و شما باید توی عمل باید ببینی کارت شما با چه فرکانسی کار می کنه.

اگه مثلا کیست خنک باشه و محدودیت مصرف برق کارت رو کم کنی و ... کارت به صورت خودکار بهتر کار می کنه.

لینک به دیدگاه

جالب اینجاست که اورکلاک این کارت گرافیک حتی با افزایش کور کلاک و مموری کلاک هیچ تفاوتی درفریم در بازی Far Cry New dawn نمیکنه

بصورت پیش فرض 74-73 میده و با اورکلاک با اعداد مختلف که مثلا یکیش 170 و 500 هست طبق ویدئوی زیر :

که در یوتیوب اعدادی که گفتم رو قید کرده وارد کرده اما من در نتیجه در تست بازی فوق هیچ افزایش FPS رو ندیدم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...