رفتن به مطلب

فروش پاور گرین GP585B نیمه ماژولار احتمالا مشکل دار

ST92
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام
پاور با تمام کابلهاش و بدون جعبه موجوده.
رو سیستم h81 خریداری شده و مشکلی نداشت رو اون سیستم و به ادعای فروشنده باهاش 970 و 1060 رو هم استفاده کرده.
اما سیستم amd دوستم که مشکل پیدا کرد و چراغ سی پی یوش روشن میشد، این پاورو تو استارت خاموش میکرد ولی پاور 700 وات کولرمستر خود سیستم چراغ سی پی یو رو روشن نگه میداشت.
دوست عزیزمون آقای محبی گفتن احتمال داره شاخه 5 ولتش مشکل داشته باشه تحت بار و در این صورت هزینه تعمیرش 105 تومن با گارانتی یک ماهه ست.
ضمنا بازش کردم و باد گرفتم و قطعات و زیر بردشو چک کردم مشکل ظاهری ای ندیدم که بگم قطعه ایش خرابه. شایدم مشکلی نداشته باشه و مشکل ازون برد بوده. با این تسترهای ساده ی پاور هم هیچ اروری مشاهده نشد. به هر حال
واقعیتش بعد اون من ترسیدم دوباره رو سیستم سوارش کنم برا تست و ترجیح میدم همینطوری اگه قیمت معقولانه ای بود بفروشمش.
به گفته دوستمون حدود 380 قیمت سالمش هست گفتن هزینه تعمیرو کم کنم بذارم برا فروش.  هرکس هم هر پیشنهادی داشت بگه. ممنون

فعلا قیمت طبق آخرین پیشنهادها 200، هزینه ارسالم نصف نصف

20190622_124352.jpg

20190622_124403.jpg

20190622_124439.jpg

20190622_002051.jpg

20190109_222255.jpg

ویرایش شده توسط ST92
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...