رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید واتر کواینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من میخواهم یک واتر کولر برای core i5 6600 kبخرم شما تا 800 هزار تومان چه چیزی را پیشنهاد میدهید؟

ویرایش شده توسط amir950
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، amir950 گفته است :

نظرتون درباره ی deep cool captain 120 ex چیه؟

?

لینک به دیدگاه

گرین رو توصیه میکنم

کاملا برای سی پی یو شما پاسخگو خواهد بود 

هر چند سی پی یو شما ذاتا خنک نیست ولی گرین میتونه هندلش کنه

دیپ کول هم قدرت هنک کنندگیش خوبه ولی بر عکس گرین به خاطر اون لوله کوچیکی که بالاش هست امار نشتی به نسبت زیادی داره این در حالیه که تقریبا نشتی برای واتر کولر های گرین گزارش نشده

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، Alirezatha گفته است :

گرین رو توصیه میکنم

کاملا برای سی پی یو شما پاسخگو خواهد بود 

هر چند سی پی یو شما ذاتا خنک نیست ولی گرین میتونه هندلش کنه

دیپ کول هم قدرت هنک کنندگیش خوبه ولی بر عکس گرین به خاطر اون لوله کوچیکی که بالاش هست امار نشتی به نسبت زیادی داره این در حالیه که تقریبا نشتی برای واتر کولر های گرین گزارش نشده

گرین 120 جواب میده یا 240 اش رو بگیرم؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، amir950 گفته است :

گرین 120 جواب میده یا 240 اش رو بگیرم؟

120 جوابگو خواهد بود ولی 240 توصیه میشه

اگر بودجه اش رو دارید 240 بگیرید خیلی بهتره ولی اگر بودجه کافی ندارید مدل 120 هم جوابگو هست

لینک به دیدگاه

به نظر من که اصلا سمت واتر کولر نرید. کلا واتر کولر همیشه ریسک نشتی یا اشکال پمپ و... رو داره و اگه خراب بشه درست کردنش دردسره  اما کولرهای بادی کلا فقط یه بخش فن دارن که اگه خراب هم بشه به راحتی می تونید عوضش کنید.

بهترین گزینه اینه که یه کولر بادی خوب مثل گرین NOTOUS 400-PWM بگیرید که هم cpu  رو به خوبی خنک می کنه، ظاهرش خوب و قابل قبوله و اگه بخواید با یه هزینه حداقلی هم می تونید یه فن RGB روش بندازید. 

اگه واقعا می خواید سمت کولر مایع برید خرید مدل های 120 یا 140 خیلی به صرفه نیست چون همون دماهای مشابه همین کولر بادی که گفتم رو می دن و فقط ریسک خرابی بیشتری دارن. در اون صورت یه مدل حداقل 240 بخرید و قبلش هم حتما چک کنید که کیس شما برای نصب رادیاتور و کولر مایع مناسب باشه. 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

به نظر من که اصلا سمت واتر کولر نرید. کلا واتر کولر همیشه ریسک نشتی یا اشکال پمپ و... رو داره و اگه خراب بشه درست کردنش دردسره  اما کولرهای بادی کلا فقط یه بخش فن دارن که اگه خراب هم بشه به راحتی می تونید عوضش کنید.

بهترین گزینه اینه که یه کولر بادی خوب مثل گرین NOTOUS 400-PWM بگیرید که هم cpu  رو به خوبی خنک می کنه، ظاهرش خوب و قابل قبوله و اگه بخواید با یه هزینه حداقلی هم می تونید یه فن RGB روش بندازید. 

اگه واقعا می خواید سمت کولر مایع برید خرید مدل های 120 یا 140 خیلی به صرفه نیست چون همون دماهای مشابه همین کولر بادی که گفتم رو می دن و فقط ریسک خرابی بیشتری دارن. در اون صورت یه مدل حداقل 240 بخرید و قبلش هم حتما چک کنید که کیس شما برای نصب رادیاتور و کولر مایع مناسب باشه. 

کیسم جگوار گرینه فکر کنم بالاش بشه گذاشت نه؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، amir950 گفته است :

کیسم جگوار گرینه فکر کنم بالاش بشه گذاشت نه؟

من خودم این کیس رو نداشتم ولی فکر نکنم 240 به این کیس بخوره مگه توی قسمت جلو، اونم شاید.

به نظر من همون کولر بادی رو بگیرید یا با توجه به این کیس، همون 120 رو بگیرید ولی بازم می گم که انتظار دمای شاهکار رو نمی شه از کولر مایع 120 داشت. 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، amir950 گفته است :

بالاش دوتا جای فن 120 داره

خب فقط خود فن نیست. شما باید علاوه بر فن، رادیاتور رو هم آنجا بزاری که باعث می شه زخامتش زیاده بشه و اگه مثلا چیزی مانع اون بشه ممکنه نتونی به راحتی نصبش کنی. از دوستایی که کیس رو داشتن بپرس که تا حالا 240 رو بالا یا جلوش امتحان کردن یا نه. 

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

از ساپورت گرین پرسیدم منتظرم جواب بده

ویرایش شده توسط amir950
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام

دوستان میخوام برای i5 9400f کولینگ نصب کنم. چه مدلی پیشنهاد میشه؟ بادی یا آبی؟

باتشکر

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز ، پیشنهاد اول بنده استفاده از ایرکولر هست. مدلی مثل NOTOUS 400-PWM Green کاملا واسه شما کافیه و پاسخگوی این پردازنده هست.

اما اگر اصرار به استفاده از واترکولر دارید ، پیشنهادم خرید از برند کورسیر و انرمکس هست.

لینک به دیدگاه

در در 26 مهر 1398 در 13:36، Mu3tang گفته است :

سلام

دوستان میخوام برای i5 9400f کولینگ نصب کنم. چه مدلی پیشنهاد میشه؟ بادی یا آبی؟

باتشکر

دوستان تفاوت بین واتر کولینگ 120 evo گرین با نوتوس 200 ، جدا از قیمتش چقدره؟

بازدهی و خنک کنندگی واتر کولینگ از کولینگ بادی که نام بردم خیلی بیشتره یا در سطح هم هستند؟

همونطوری که گفتم میخوام برای 9400f کولینگ ببندم بین واتر کولینگ evo 120 و نوتوس 200 موندم.

باتشکر از دوستان

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

دوستان تفاوت بین واتر کولینگ 120 evo گرین با نوتوس 200 ، جدا از قیمتش چقدره؟

بازدهی و خنک کنندگی واتر کولینگ از کولینگ بادی که نام بردم خیلی بیشتره یا در سطح هم هستند؟

همونطوری که گفتم میخوام برای 9400f کولینگ ببندم بین واتر کولینگ evo 120 و نوتوس 200 موندم.

باتشکر از دوستان

دوست عزیز پیشنهادم ایرکولر هست و مدل Nutos-400 جذاب تره به نظرم. ولی خب نوتوس 200 هم فکر نکنم کم بیاره واسه این پردازنده ولی سری 400 آینده نگرانه تره و بازدهی جذاب تری داره.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام.

دوستان برای نصب واتر کولینگ ، مادربرد باید ساپورت کنه؟ چون دیدم بعضی مادربردها در کنار هد فن سی پی یو ،  هدر پمپ دارن.

مادربردهایی که هدر پمپ ندارن نمیشه روشون واتر کولینگ نصب کرد؟

یا روشی داره بشه نصب کرد؟

باتشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...