رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک MSI GTX 580 Lightning

pclord
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

مشتری داشتم که گرافیک MSI GTX 580 Lightning Xtreme Edition سفارش داده بود و به علت اشتباه خودم در ارسال مدل برای شرکتی که ازش خرید میکنم کارت گرافیک MSI GTX 580 Lightning خریده شد که مشتری نخواست شرکت مورد نظر هم به صورتی هست که کارت گرافیک که از کارتونش باز بشه سالم بودنش تایید بشه دیگه پس نمیگیره، حالا میخوام بفروشمش. کارت با 2 سال گارانتی معتبر ماتریس هست ، این کارت فقط موقع خرید برای مطمئن شدن از سالم بودن باز شده و هیچ استفاده دیگه ای نداشته.

کارت به مبلغ 840 تومان خریداری شد که فاکتور خریدش موجود هست کسی خواست قرار میدم.(840 قیمت همکار هست که خریداری شده و تو بازار فروشش بیشتره، میتونید از نمایندگی قیمت بگیرید)

لطفا قیمت های پیشنهادی خودتون رو بفرمایید. تا فردا آخر شب به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود.

قیمت پایه = 800 تومان.

مشخصات MSI GTX 580 Lightning :

MSI Global – Graphics Card - N580GTX Lightning

توسعه و تجارت ماتریس - بررسی فنی کارت گرافیک MSI GTX580 Lightning

خنک کننده این مدل Twin Frozr III میباشد.

تصویر محصول از سایت سازنده:

http://www.msi.com/pic/product/five_pictures1_2336_20110225105814.jpg

تصاویر:

از کاربران و مدیران عذر خواهی میکنم تصویری از خود کارت با کاغذ نام کاربری،تاریخ و... در حال حاضر ندارم کارت تو مغازه هست و فردا صبح تصاویر اضافه میشوند. چون عجله داشتم امشب تایپیکش رو زدم.

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

80 سر میگیرم با 5970 خودم تعویض میکنم

اینم لینکش

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=10187&st=0&p=104352entry104352

لینک به دیدگاه

سلام

80 سر میگیرم با 5970 خودم تعویض میکنم

اینم لینکش

http://lioncomputer....52

متاسفانه قصد تعویض ندارم عزیز ، به پولش نیاز هست.

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر میکنم 840 قیمت مدل XTREME باشه که 3 گیگ هستش. اشتباه نمی کنید؟

لینک به دیدگاه

فکر میکنم 840 قیمت مدل XTREME باشه که 3 گیگ هستش. اشتباه نمی کنید؟

قیمت همین هست دوست عزیز ،فردا میتونید تماس بگیرید با نمایندگی و قیمت ازشون بگیرید. Xtreme اصلا پیدا نمیشه و اگه هم پیدا بشه قیمت خیلی بالایی خواهد داشت.

لینک به دیدگاه

دوستان این کارت MSI GTX 580 Lightning امروز خود ماتریس 830 میفروخت. متاسفانه چون مشتری عجله داشت و باید سیستم رو تحویلشون میدادم مجبور شدم با اسرار از اون شرکتی که خریده بودم کارت رو با 40 تومن ضرر براشون برگشت بدم یعنی 800 تومن. این کارت MSI GTX 580 Lightning واقعا ارزش خرید با این قیمت رو نداشت که متاسفانه تو ایران اصلا نظارت نیست و دارن این کارتMSI GTX 580 Lightning رو با قیمت 830 میفروشن. یکی از دوستان قراره تا یک ساعت دیگه مدل MSI GTX 580 Lightning Xtreme Edition رو برام پیدا کنه که اگه پیدا نشد 2 تا 560Ti به مشتری پیشنهاد دادم که هم قیمتش مناسب تره هم قویتره.

از همه دوستان تشکر میکنم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

امروز کارت MSI GTX 580 Lightning Xtreme Edition رو آقای حسینی زحمت کشیدن و برامون پیدا کردن با قیمت 850 حساب کردن. ایشون واقعا کارشون درسته چند تا جا دیگه پیدا کردم که با قیمت های مختلف 870،880 و.. میفروختن ، بهترین قیمت رو آقای حسینی دادن، همیشه دوستان از ایشون تعریف میکردن امروز دیگه مطمئن شدم که خیلی انصاف دارن و کارشون واقعا درسته.

امید وارم همیشه تو زندگی و کارشون موفق باشند.

با تشکر

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...