رفتن به مطلب

کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من می خواستم کارت گرافیک دست دوم بخرم  تو بازار های کامپیوتر ولیعصر هر چقدر گشتم  هیچ کس نداشت من می خواستم به طور حضوری خرید کنم دوستان اگه جایی یا مغازه ای رو میشناسید که کارش این هستش راهنمایی کنید بعد خود لیون کامپیوتر قطعات دست دوم می فروشه ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام 

عزیز قطعه اونم گرافیک دست دوم  خرید از مراکزی مثل بازار ایران و رضا و ....... رو اصلا پیشنهاد نمیکنم . بهتره از همین سایت استفاده کنید و دوستانی که اعتبار بالایی در این کار دارن و زیرنظر داشته باشی تا موردی که میخواید رو پیدا کنید . البته تو قسمت خرید و فروش گرافیک یه نگاهی بندازید شاید گزینه مورد نظرتون همین الانم موجود باشه 

خود لیون هم بعید میدونم داشته باشن یه زمانی قطعات دست دوم میذاشتن ولی خیلی وقته نمیبینم . دنبال چه گرافیکی هستید شما 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، babak_11 گفته است :

سلام 

عزیز قطعه اونم گرافیک دست دوم  خرید از مراکزی مثل بازار ایران و رضا و ....... رو اصلا پیشنهاد نمیکنم . بهتره از همین سایت استفاده کنید و دوستانی که اعتبار بالایی در این کار دارن و زیرنظر داشته باشی تا موردی که میخواید رو پیدا کنید . البته تو قسمت خرید و فروش گرافیک یه نگاهی بندازید شاید گزینه مورد نظرتون همین الانم موجود باشه 

خود لیون هم بعید میدونم داشته باشن یه زمانی قطعات دست دوم میذاشتن ولی خیلی وقته نمیبینم . دنبال چه گرافیکی هستید شما 

یا GTX 1060 6G یا RX580 8G

لینک به دیدگاه

هر دوی این گزینه ها همین الانم موجود هست تو قسمت خرید و فروش گرافیک اگر با قیمتش مشکلی نداشته باشیدمیتونید خریداری کنید . این که از کدوم عزیز خریداری کنید رو بنده نمیتونم بگم خودتون به سابقه افراد نگاه کنید متوجه میشید 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، babak_11 گفته است :

هر دوی این گزینه ها همین الانم موجود هست تو قسمت خرید و فروش گرافیک اگر با قیمتش مشکلی نداشته باشیدمیتونید خریداری کنید . این که از کدوم عزیز خریداری کنید رو بنده نمیتونم بگم خودتون به سابقه افراد نگاه کنید متوجه میشید 

ممنون 😍

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، babak_11 گفته است :

ممنون 😍

لینک به دیدگاه

دسته دوم از بازار رضا یا پاساژ ایران چیزی نخرید ، چون اونا مغازه دارن و کلی کرایه مغازه میدن ، یادم میاد چند سال پیش  یه گرافیک 6790 داشتم بردم پاساژ ایران بفروشم ، دیدم یه مغازه دار دسته دومش رو داره پرسیدم چنده گفت 400 تومان ،گفتم من یدونه از همین کارت گرافیک دارم در حد آک با جعبه چند میخری ازم گفت 150 ! گفتم خودت که 400 داری میفروشی ، گفت ما اینجور کار میکنیم

لینک به دیدگاه

سلام به این دوست عزیزمون پیام بدید ببینید موجود ندارن

بنده خودم چندبار ازشون خرید داشتم 

بی نهایت انسان شریف و درستکاری هستن

@mohammad540800

البته اشاره کنم بسیار هستن دوستانی که مثل ایشون بی نهایت شریف و مطمان هستن داخل این فروم و بنده و دوستان دیگر فروم هم میشناسیمشون 

منتهی چون به تازگی از ایشون کارت مورد نظر شما رو خریداری کردم و بی نهایت رضایت داشتم

گفتم شاید به دردتون بخوره و انشالله که موجود داشته باشن و شما هم تجربه خرید شیرین از این سایت رو بچشید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...