رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در رابطه با مشکل گرافیک با 2 مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان لیونی

قضیه از این قراره که من 2 تا مانیتور استفاده میکنم که رزلوشن یکسانی ندارند و کارت گرافیکم هم rx 580 است. در حالت آیدل وقتی از دوال مانیتور استفاده میشه فرکانس رم گرافیک میره روی حداکثر 2000 به جای 300 که این باعث بالا رفتن بی مورد مصرف برق و دمای گرافیک میشه. دمای گرافیک در حالت آیدل و تک مانیتور حدود 38 و در حالت دوال به نزدیک 60 میرسه. با توجه به اینکه در اغلب مواقع از گرافیک استفاده نمیکنم این مورد آزار دهندست و احتمالا در طولانی مدت روی گرافیک اثر منفی میزاره.

با توجه به جستجویی که کردم این یک مشکل عمومی هست مخصوصا روی کارت های amd و بعضی از افراد ذکر کرده بودند که در صورتی که هر دو مانیتور رزولوشن و ریفرش ریت یکسانی داشته باشند این موضوع برطرف میشه.

حالا از دوستانی که 2 مانیتور یا بیشتر دارند میخواستم این موضوع رو بررسی کنند ببیند روی سیستم اونها به چه ترتیب هست. اگه هر دو مانیتور یکسان باشند درست میشه یا نه؟

دوستانی که کارت 1060 و دو مانیتور هم دارند اگر بررسی کنند ممنون میشم که ببینم با تعویض rx580 با 1060 این مشکل حل میشه یا نه؟

اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

با تشکر

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، َAhmad1361 گفته است :

سلام خدمت دوستان لیونی

قضیه از این قراره که من 2 تا مانیتور استفاده میکنم که رزلوشن یکسانی ندارند و کارت گرافیکم هم rx 580 است. در حالت آیدل وقتی از دوال مانیتور استفاده میشه فرکانس رم گرافیک میره روی حداکثر 2000 به جای 300 که این باعث بالا رفتن بی مورد مصرف برق و دمای گرافیک میشه. دمای گرافیک در حالت آیدل و تک مانیتور حدود 38 و در حالت دوال به نزدیک 60 میرسه. با توجه به اینکه در اغلب مواقع از گرافیک استفاده نمیکنم این مورد آزار دهندست و احتمالا در طولانی مدت روی گرافیک اثر منفی میزاره.

با توجه به جستجویی که کردم این یک مشکل عمومی هست مخصوصا روی کارت های amd و بعضی از افراد ذکر کرده بودند که در صورتی که هر دو مانیتور رزولوشن و ریفرش ریت یکسانی داشته باشند این موضوع برطرف میشه.

حالا از دوستانی که 2 مانیتور یا بیشتر دارند میخواستم این موضوع رو بررسی کنند ببیند روی سیستم اونها به چه ترتیب هست. اگه هر دو مانیتور یکسان باشند درست میشه یا نه؟

دوستانی که کارت 1060 و دو مانیتور هم دارند اگر بررسی کنند ممنون میشم که ببینم با تعویض rx580 با 1060 این مشکل حل میشه یا نه؟

اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

با تشکر

سلام سیپیوتون intel هست؟ گرافیک داخلی داره؟

اگه بله برید تو بایوس igpu multimonitor رو فعال کنید

در این حالت هم گرافیک داخلی فعال میشه هم گرافیک rx580 حالا هر مانیتور رو به یه گرافیک وصل کنید (البته اگه بازی نمیکنید)

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، memex گفته است :

سلام سیپیوتون intel هست؟ گرافیک داخلی داره؟

سلام. سی پی یو r3 2200g هستش ولی خوب از گرافیک داخلیش استفاده ای نمیشه. من قبلا یک مدت برای رفع این موضوع گرافیک سی پی یو رو فعال کرده بودم و یک مانیتور رو به گرافیک و یکی دیگه رو به خروجی مادربورد وصل کرده بودم که مشکل ذکر شده رو حل میکرد ولی خودش مشکلات دیگه ای داشت که دیگه استفاده نکردم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، َAhmad1361 گفته است :

سلام. سی پی یو r3 2200g هستش ولی خوب از گرافیک داخلیش استفاده ای نمیشه. من قبلا یک مدت برای رفع این موضوع گرافیک سی پی یو رو فعال کرده بودم و یک مانیتور رو به گرافیک و یکی دیگه رو به خروجی مادربورد وصل کرده بودم که مشکل ذکر شده رو حل میکرد ولی خودش مشکلات دیگه ای داشت که دیگه استفاده نکردم

خوب پس هیچی

رزولوشن جفت مانیتور رو یکسان کنید و رفرش ریت هم همینطور چون رفرش ریت فرق داشته باشه داستان میشه اصن

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، memex گفته است :

رزولوشن جفت مانیتور رو یکسان کنید و رفرش ریت هم همینطور چون رفرش ریت فرق داشته باشه داستان میشه اصن

رزولوشن نیتیو مانیتورهای من یکی نیست ولی با این وجود وقتی هر دو رو روی یک رزولوشن غیر نیتیو ست میکنم بازم مشکل برطرف نمیشه

دوستانی که از 2 مانیتور یکسان  با کارت های amd و nvidia استفاده میکنن لطفا این مورد رو بررسی کنند ببینید رو سیستم شما به چه ترتیب هستش.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، َAhmad1361 گفته است :

رزولوشن نیتیو مانیتورهای من یکی نیست ولی با این وجود وقتی هر دو رو روی یک رزولوشن غیر نیتیو ست میکنم بازم مشکل برطرف نمیشه

جفت مانیتور ها 60 هرتزی هست؟

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، memex گفته است :

جفت مانیتور ها 60 هرتزی هست؟

بله

لینک به دیدگاه

من با گرافیک 1070 تست کردم گرافیک همزمان به مانیتور و تلویزیون وصل بود ، مانتیتور تا 75 هرتز رو پشتیبانی میکرد و تلویزیون تا 60 هرتز ، وقتی همزمان مانیتور و تلویزیون روشن بود یا میخواستم بینشون سوئیچ کنم ، تنظیمات صفحه میرفت روی 60 هرتز ، مگر اینکه تلویزیون رو خاموش میکردم ، دوباره تنظیمات رو میزاشتم روی 75 هرتز تا زمانی که تلویزیون رو روشن نمیکردم روی 75 هرتز میموند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...