رفتن به مطلب

raid

moly
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت اساتید محترم

من میخام ۴ تا هارد رو raid0 کنم جدا از یک اس اس دی که برای بوت ویندوز استفاده میشه

حالا چند تا سوال

اول اینه که اگر روزی مجبور به تعویض ویندوز روی اس اس دی شوم اطلاعات درایور raid ها پاک میشن و نمیشه بهشون دسرسی پیدا کرد

دوم :

با ریست کردن تنظیمات یا برداشتن باطری مین چطور؟ایا اطلاعاطشون پاک میشه یا نمیشه دیگه بهشون دسترسی پیدا کرد؟

سوم:

با تعویض مادر برد چطور؟باز اطلاعات اون ۴ تا هارد پاک میشوند یا نمیشه بهشون دسترسی پیدا کرد؟

سپاس

لینک به دیدگاه

در در 5 تیر 1398 در 22:00، moly گفته است :

من میخام ۴ تا هارد رو raid0 کنم جدا از یک اس اس دی که برای بوت ویندوز استفاده میشه

حالا چند تا سوال

اول اینه که اگر روزی مجبور به تعویض ویندوز روی اس اس دی شوم اطلاعات درایور raid ها پاک میشن و نمیشه بهشون دسرسی پیدا کرد

دوم :

با ریست کردن تنظیمات یا برداشتن باطری مین چطور؟ایا اطلاعاطشون پاک میشه یا نمیشه دیگه بهشون دسترسی پیدا کرد؟

سوم:

با تعویض مادر برد چطور؟باز اطلاعات اون ۴ تا هارد پاک میشوند یا نمیشه بهشون دسترسی پیدا کرد؟

سپاس

مورد اول رو تجربه دارم هیچ مشکلی پیش نمیاد.

مورد دوم هم نباید قاعدتا مشکلی پیش بیاد چون اطلاعات مربوط به رید روی چیپست خود هارد ذخیره میشه کنترلر مادربرد فقط میخونه.

مورد سوم یکم پیچیده س. اگه رید نرم افزاری باشه -یعنی تو ویندوز انجام شده باشه- مشکلی پیش نمیاد ولی اگه از بایوس باشه باید مادربرد جدید کنترلرش مشابه قبلی باشه تا اون متادیتاهای مربوط به رید رو بتونه بخونه. درهرحالتیش راه و روشای مختلفی داره برا انتقال ولی دنبالش نرفتم تاحالا.

ادیت: این مشکلات حل میشه اگه شما بجای کنترلر مادربرد یه "رید کنترلر" جدا تهیه کنی برای این کار

ویرایش شده توسط alireza fattahi
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، alireza fattahi گفته است :

مورد اول رو تجربه دارم هیچ مشکلی پیش نمیاد.

مورد دوم هم نباید قاعدتا مشکلی پیش بیاد چون اطلاعات مربوط به رید روی چیپست خود هارد ذخیره میشه کنترلر مادربرد فقط میخونه.

مورد سوم یکم پیچیده س. اگه رید نرم افزاری باشه -یعنی تو ویندوز انجام شده باشه- مشکلی پیش نمیاد ولی اگه از بایوس باشه باید مادربرد جدید کنترلرش مشابه قبلی باشه تا اون متادیتاهای مربوط به رید رو بتونه بخونه. درهرحالتیش راه و روشای مختلفی داره برا انتقال ولی دنبالش نرفتم تاحالا.

ادیت: این مشکلات حل میشه اگه شما بجای کنترلر مادربرد یه "رید کنترلر" جدا تهیه کنی برای این کار

سلام

نرم افزاری باشه درسته اگر از سیستم رید بک اپ داشته باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد 

در مورد رید از بایوس هم باید بگم که مشکلی پیش نمیاد دوباره تنظیمات رید رو تصحیح میکنید توی لود ویندوز درایو رو تصحیح میکنه یکم زبان بر هست در صورتی دیتا زیاد باشه ولی مشکلی نخواهد داشت

و در مورد سوم هم اتفاق بالا تکرار میشه حتی اگر کنترلر ها مثل هم نباشن در لود ویندوز دیتکت میشه و با یکمی زمان رید اوکی میشه !!

ولی در کل شما که از هارد های برای رید استفاده کردید و اس اس دی ویندوز کاملا جداست نرم افزاری رید کنید ولی اگر از اس اس دی برای کش رید استفاده کردید از بایوس اقدام کنید 

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

در در 5 تیر 1398 در 22:00، moly گفته است :

حالا چند تا سوال

دوم :

سوم:

سپاس

1. نه مشکلی برای تعویض ویندوز نیست.

2. با ریست کردن تنظیمات بایوس، باید قبل از ورود مجدد به سیستم حتما تنظیم کنترلر ساتا رو بر روی RAID قرار بدین وگرنه ممکنه سیستم بالا نیاد و یا آسیب به RAID برسه. پس اگر ریست کردین، باید مجدد قبل از ورود به سیستم دوباره تنظیم ساتا بر روی RAID قرار بگیره و سپس وارد ویندوز شوید.

3. با تعویض مادربرد عین گزینه 2 باید عمل کنید. چیزی پاک نمیشه. تعویض مادربرد هم باید به صورت ارتقا باشه و نه پسرفت و عقب گرد.

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان عزیز

در 3 ساعت قبل، The.13east گفته است :

سلام

نرم افزاری باشه درسته اگر از سیستم رید بک اپ داشته باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد 

در مورد رید از بایوس هم باید بگم که مشکلی پیش نمیاد دوباره تنظیمات رید رو تصحیح میکنید توی لود ویندوز درایو رو تصحیح میکنه یکم زبان بر هست در صورتی دیتا زیاد باشه ولی مشکلی نخواهد داشت

و در مورد سوم هم اتفاق بالا تکرار میشه حتی اگر کنترلر ها مثل هم نباشن در لود ویندوز دیتکت میشه و با یکمی زمان رید اوکی میشه !!

ولی در کل شما که از هارد های برای رید استفاده کردید و اس اس دی ویندوز کاملا جداست نرم افزاری رید کنید ولی اگر از اس اس دی برای کش رید استفاده کردید از بایوس اقدام کنید 

پس اگه خاستم ۴ تا هارد رید شده رو روی مادر برد جدید انتقال بدم باید برم در تنظیمات بایوس برد جدید و ساتا رو رو رید بزارم ،بعد ریست کنم و با دگمه ctr+i وارد پنجره raid بشم و گزینه recovery raid رو بزنم. همه فایلها بازنشانی میشه .درسته؟

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، moly گفته است :

ممنون از دوستان عزیز

پس اگه خاستم ۴ تا هارد رید شده رو روی مادر برد جدید انتقال بدم باید برم در تنظیمات بایوس برد جدید و ساتا رو رو رید بزارم ،بعد ریست کنم و با دگمه ctr+i وارد پنجره raid بشم و گزینه recovery raid رو بزنم. همه فایلها بازنشانی میشه .درسته؟

عاره ریدت رو درست کنی مثل مادربرد قبلی بعد ریست کنی تویلود ویندوز مثلا 30 دقیقه نگهت میداره میزنه drive scaning بعد درست میشه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، The.13east گفته است :

عاره ریدت رو درست کنی مثل مادربرد قبلی بعد ریست کنی تویلود ویندوز مثلا 30 دقیقه نگهت میداره میزنه drive scaning بعد درست میشه

اوکی ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...