رفتن به مطلب

چه نوشیدنی گیمر ها و برنامه نویس ها باید مصرف کنن؟

Recommended Posts

در 6 ساعت قبل، ASTS گفته است :

چرا نمیفروشی از اون انجیر ها و چیز های خوش مزه دیگه :D:D

:D

انجیر حقیقتا حوصله ندارم برم جمع کنم وگرنه خیلی قیمت انجیر خشک بالاست فکر کنم یه 1 میلیونی دستمو بگیره

اون یکی هم که دیگه از تولید به مصرفه امکان فروشش نیست جنس ولایتیه :D

لینک به دیدگاه

من برای قرمزی چشم عینک محافظ چشم گرفتم که نور ابی رو فیلتر میکنه

ولی ظاهرا از هواست این همه سال پای سیستم هستم امسال هر دردی بگی گرفتم :|

ولی خب بهتره برای خستگی چشم یکی از این عینک ها تهیه کنید

من برا عینک 370 دادم که میشه گفت نسبتا ارزون ترینش بود

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، indianboy گفته است :

d95f509d-f874-4f05-b03f-6e03db30d5bc.thumb.jpg.a8a92cf6235e07716532cca3a667dbe9.jpg

این هم از سهمیه یک شب معمولی بنده!!! جای همگی هم خالی ...

لازم به ذکر است که انجیرها با توجه به حمایت از تولید ملی و خودکفایی، تولید خودمون هستش...

اگه نمیگفتی انجیرن فکر میکردم لیمو شیرینن- نرسیدن هنوز کالن انگار . والا من انجیر له شده ی سیاه رنگ فوق شیرین میخورم بازم یوبسم- گیر افتادیما :)))

لینک به دیدگاه

دوستان خشکی چشمی که شما دارین میگید مال زول زدن به کامپیوتر و پلک نزدن هستش. 

درد و کوفتگی در مهره ها و گردن و اینا هم مال بد نشستن و صندلی بد هست. برای مثال گوز میکنید و برای اینکه صندلی تون یکم راحت بشه براتون یک بالشت خیلیی ریز مثل کوسن اینا برای پر کردن گودی کمر برارید ک هم باعث درست نشستن شما میشهو درد نمیگیره کمر و گردنتون. 

کمی هم موقع بازی یا هر کاری ک با کامپیوتر داری مایل بشینید جلوش و مستقیم نباشید روبروش. 

Low blue filter هم اگه داره مانیتور ک چه بهتر

برای اینکه یک ادم توی طول روز سرحال باشه چنتا شرایط لازمه 

اول تغذیه مناسب که اونم این نیست تا مرز ترکیدن بخوریم. سعی کنیم از هر چیز مقوی و مغذی و میوه تا جایی ک میتونیم بخوریم مثال بجای چند کیلو از یک میوه خریدن یک کیلو انواع میوه مخلوط بخریم. اگرم مثل خود بنده ک اکثرا شاید اینطوری باشیم نمیشه هر نوع مواد مورد نیاز بدن رو طول روز تامین کزدو سعی کنین بجای آشغالایی مثل هایپ و انرژی زاها مولتی دیلی(قرص ویتامین هایی که روزانه بدن نیاز داره) بگیرین و استفاده کنید. این خود باعث سرحالی توی طول روز خواهد شد

خوردن روزی دو فنجان قهوه اسپرسو هم برای بدن بسیار مفیده

ویرایش شده توسط centenario
لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، centenario گفته است :

دوستان خشکی چشمی که شما دارین میگید مال زول زدن به کامپیوتر و پلک نزدن هستش. 

درد و کوفتگی در مهره ها و گردن و اینا هم مال بد نشستن و صندلی بد هست. برای مثال گوز میکنید و برای اینکه صندلی تون یکم راحت بشه براتون یک بالشت خیلیی ریز مثل کوسن اینا برای پر کردن گودی کمر برارید ک هم باعث درست نشستن شما میشهو درد نمیگیره کمر و گردنتون. 

کمی هم موقع بازی یا هر کاری ک با کامپیوتر داری مایل بشینید جلوش و مستقیم نباشید روبروش. 

Low blue filter هم اگه داره مانیتور ک چه بهتر

برای اینکه یک ادم توی طول روز سرحال باشه چنتا شرایط لازمه 

اول تغذیه مناسب که اونم این نیست تا مرز ترکیدن بخوریم. سعی کنیم از هر چیز مقوی و مغذی و میوه تا جایی ک میتونیم بخوریم مثال بجای چند کیلو از یک میوه خریدن یک کیلو انواع میوه مخلوط بخریم. اگرم مثل خود بنده ک اکثرا شاید اینطوری باشیم نمیشه هر نوع مواد مورد نیاز بدن رو طول روز تامین کزدو سعی کنین بجای آشغالایی مثل هایپ و انرژی زاها مولتی دیلی(قرص ویتامین هایی که روزانه بدن نیاز داره) بگیرین و استفاده کنید. این خود باعث سرحالی توی طول روز خواهد شد

خوردن روزی دو فنجان قهوه اسپرسو هم برای بدن بسیار مفیده

درست میفرماید. تجربه ی بنده هم گفتنش خالی از لطف نیست .

بنده روزی حدود 16 - 17 ساعت پشت رایانه هستم به مدت 15  ساله - با افزایش سن خستگی جسمی و چشمی و سر دردسراغم اومده مخصوصا بعد از ظهر به بعد- نور سفید مانیتور باعث سردرد و چشمم درد برای بنده میشه.

راه حلش رو خودم پیدا کردم . شاید منطقی نباشه یا شاید فقط برای بنده جواب داده - لیمو ترش و چای سبز و قهوه با زنجبیل تقریبا دوای همه ی دردهام بود . چشمم قویتر شده و کمتر به نور سفید حساسه .سردردهام کلا از بین رفته.با یک متخصص طب سنتی توی تلگرام صحبت کردم گفت اگر با این سه مورد حالت بهتر شده حتما چربی خون داری .

خیلی وقته عادت کردم صبح شکم خالی قهوه همراه با یه نوک قاشق زنجبیل میخورم. بعد از قهوه حتما یک لیوان پر آب مصرف میکنم .

با هر وعده ی غذا یک یا دو لیموترش میچکونم روی غذا یا به عنوان چاشنی استفاده میکنم

چای سبز رو هم معمولا بعد از ظهر ساعت 6 به بعد دم میکنم میخورم

البته این رو هم بگم بنده طبع گرم و تر دارم شاید بقیه افراد با این سه تا چیزی که گفتم تغییری احساس نکنن برای بنده که معجزه کرده-  فقط قهوه و زنجبیل افزایش میل جنسی میاره که دیگه خود دانید :)))

لینک به دیدگاه

در در 23 مرداد 1398 در 05:08، indianboy گفته است :

انجیر منم خیلی نمیخورم

من واسه انجیر جون میدم.بخور انجیر پاره کن زنجیر!

امروز موقع غروب رفتم نون بگیرم که  از درخت همسایه چند تا انجیر مشکی رو چیدم که  یکیش نرسیده بود و شیره داشت منم هولکی  و بد جور زبونمو نفله کرد ولی از این کارام دست بر نمیدارم.اونموقع ها

که ماشین داشتم و راننده آژانس بودم هر جا درخت انجیر بود توی سطح شهر من بلد بودم.

در در 23 مرداد 1398 در 09:40، hosin گفته است :

انجیر حقیقتا حوصله ندارم برم جمع کنم

خیلی وقتا من میوه رو خارج از فصلش هوسشو میکنم مثلا  انار توی بهار و انبه توی عید و انجیر توی زمستون .

برای اینکه آف تاپیک نشه

کسی شیر نمیخوره موقع کار با پی سی؟من یکی ده تا کیبورد خراب کردم همش شیر عسل میریخت روشون!

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...