رفتن به مطلب

مهمان ناخوانده :ویروس read only

Sabertooth
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دیروز یه فلش دادن برای ریختن بکاپ ..هر کاری کردم همش ارور قفل بودن فلش میداد..بیخیالش شدم و بعد چند ساعت فلش خودم رو وصل کردم و دیدم همون بلا سر خودم اومده

سیستم بدون مشکل کار میکنه اما..تمام پوشه ها تیک read only فعال شده(از طریق رجیستری و cmd و نرم افزار هم مشکل حل نشد)بیتدیفندر و کاسپر رو به جون سیستم انداختم چیزی پیدا نکردن اما اون فلش که بانی این مصیبت شد 3تا تروجان داشت اما پاک یا حذف نمیشد..یه فلش دیگه داشتم گفتم ویندوز بریزم روش که اونم همین بلا سرش اومد..میترسم رو سیستم دیگه تست کنم اونا هم به چیز برن

منتظر یاری پاکتان هستیم

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

ویندوزتو عوض کن بلافاصله بیت دیفندر یا کسپر نصب کن باهاش اسکن بزن. احتمالش هست چون این ویندوزت الوده شده نمیشناسه ویروسو.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

ویندوزتو عوض کن بلافاصله بیت دیفندر یا کسپر نصب کن باهاش اسکن بزن. احتمالش هست چون این ویندوزت الوده شده نمیشناسه ویروسو.

همین کارو تو 3 روز با 8 بار ویندوز عوض کردن و گرفتن ویندوز از دوستان انجام دادم..فلشی که این بلا رو سرم اورد الان کاملا پاک هست...بیتدفندر توتال انتی و اینترنت سکوریتی با اینترنت اکسپلوره دانلود و نصب کردم.کاسپر هم همینطور هر انتی ویروسی کهsoft98 داره رو نصب و تست کردم  حتی اسکن انلاین رو

در ۱ ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

داداش با eset و avira هم یه تستی بزن.

بالا توضیح دادم

نه اذیتم میکنه نه چیزی فقط روی تمام فولدرهای سیستم تیکread only مشکی شده مربعش.اگه دوستان میخوان بهتر درک کنن یه پوشه رو فشرده کنم انتی ویروسشون رو به چالش بکشن😁

کلی تو گوگل سرچ کردم گویا با LLF کردن هاردها هم از بین نمیره!

خستم کرده🤕

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

همین کارو تو 3 روز با 8 بار ویندوز عوض کردن و گرفتن ویندوز از دوستان انجام دادم..فلشی که این بلا رو سرم اورد الان کاملا پاک هست...بیتدفندر توتال انتی و اینترنت سکوریتی با اینترنت اکسپلوره دانلود و نصب کردم.کاسپر هم همینطور هر انتی ویروسی کهsoft98 داره رو نصب و تست کردم  حتی اسکن انلاین رو

پس خدا صبرتون بده

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

soft98

سلام بر انجمن همین سایت زود تر به نتیجه می رسی

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام بر انجمن همین سایت زود تر به نتیجه می رسی

قبلی ها نرسیدن!

https://forum.soft98.ir/showthread.php?t=77152

https://forum.soft98.ir/showthread.php?t=69533

https://forum.soft98.ir/showthread.php?t=33353&page=2

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

نه اذیتم میکنه نه چیزی فقط روی تمام فولدرهای سیستم تیکread only مشکی شده مربعش.اگه دوستان میخوان بهتر درک کنن یه پوشه رو فشرده کنم انتی ویروسشون رو به چالش بکشن1f601.png

سلام

برای بنده بفرستید فقط روی فایل فشرده رمز بذارید

لینک به دیدگاه

در در 11 تیر 1398 در 18:44، Sabertooth گفته است :

دیروز یه فلش دادن برای ریختن بکاپ ..هر کاری کردم همش ارور قفل بودن فلش میداد..بیخیالش شدم و بعد چند ساعت فلش خودم رو وصل کردم و دیدم همون بلا سر خودم اومده

سیستم بدون مشکل کار میکنه اما..تمام پوشه ها تیک read only فعال شده(از طریق رجیستری و cmd و نرم افزار هم مشکل حل نشد)بیتدیفندر و کاسپر رو به جون سیستم انداختم چیزی پیدا نکردن اما اون فلش که بانی این مصیبت شد 3تا تروجان داشت اما پاک یا حذف نمیشد..یه فلش دیگه داشتم گفتم ویندوز بریزم روش که اونم همین بلا سرش اومد..میترسم رو سیستم دیگه تست کنم اونا هم به چیز برن

منتظر یاری پاکتان هستیم

پیشنهاد میشه شید آنتی ویروس استفاده کن    یک ماه از اکانت رایگان میتونی استفاده کنی
https://sheedsoft.com/download

photo_2019-07-18_01-24-17.thumb.jpg.d43c9c07b90a361c83408eca9b36f8b2.jpg
یه تروجان هم گیر من افتاد   تمام فایل های exe رو خراب کرد
 بعدش permission  کل ویندوز خراب کرد
هیچی باز نمیشد
فقط راح حل شید آنتی ویروس بود  که فایل هارم تعممیر کرد
تعجب کردم بقیه آنتی ویروس ها فقط الکی هستن اسم در کردن همین  بدون لایسنس هیچی نیستن هیچی.

انشالله که نیازی نباشه ویندوز بزنی

خبرشو حتما بگو راهنمایی چیزی لازم داشتی.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

برای بنده بفرستید فقط روی فایل فشرده رمز بذارید

ویروس که معلوم نیست کدوم سوراخ موشی رفته اما یه پوشه میسازم و فشرده میکنم

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

ویروس که معلوم نیست کدوم سوراخ موشی رفته اما یه پوشه میسازم و فشرده میکنم

من قبلا این مشکل رو داشتم که هارد اکسترنال هم زدم به سیستم اونم اینطوری شد با یه سیستم دیگه لایو لینوکس رو ریختم رو فلش و داخل لینوکس کل فایل هایی که می خواستم رو ریختم رو یه هارد دیگه بقیه رو هم با هارد ها فرمت کردم و از اون زمان اوکی هستش.

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

من قبلا این مشکل رو داشتم که هارد اکسترنال هم زدم به سیستم اونم اینطوری شد با یه سیستم دیگه لایو لینوکس رو ریختم رو فلش و داخل لینوکس کل فایل هایی که می خواستم رو ریختم رو یه هارد دیگه بقیه رو هم با هارد ها فرمت کردم و از اون زمان اوکی هستش.

2ترا گیم و فیلمهای 5 سال کوهنوردی دارم با این وضعیت اینترنت ترجیح میدم فعلا ویروسی باشم..کلا انتی ویروسها بیشتر برای پیشگیری و ویروسی نشدن ساخته شدن 

گویا لپتاپ خواهرم هم همین بلا سرش اومده..گوشیشو به سیستمم وصل کرده!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

2ترا گیم و فیلمهای 5 سال کوهنوردی دارم با این وضعیت اینترنت ترجیح میدم فعلا ویروسی باشم..کلا انتی ویروسها بیشتر برای پیشگیری و ویروسی نشدن ساخته شدن 

گویا لپتاپ خواهرم هم همین بلا سرش اومده..گوشیشو به سیستمم وصل کرده!

هیچی به هیچی وصل نکن چون خیلی سریع به همه چیز منتقل میشه

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

تست کردید فایل رو؟

بله و مثل یه پوشه معمولی بود (رمز نذاشته بودید)

لینک به دیدگاه

رمز گذاشتم مثل اینکه ....

چیزی بدست اوردید؟

از طریق لینوکس ویروس کشی کنم چی؟

لینک به دیدگاه

Kaspersky Rescue Disk 18

krd_14239_0113-455763.png

بعد 2 ساعت اسکن هیچی پیدا نکرد...😖

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

Kaspersky Rescue Disk 1

بعد 2 ساعت اسکن هیچی پیدا نکرد...1f616.png

به احتمال خیلی زیاد دیگه ویروس یا تروجانی وجود نداره فقط این فایل های شما هستن که  read only موندن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، alo400 گفته است :

به احتمال خیلی زیاد دیگه ویروس یا تروجانی وجود نداره فقط این فایل های شما هستن که  read only موندن

بعید میدونم..تا پوشه از read only بر میدارم و میبندمش دوباره برمیگرده..

بنظرتون یه هارد پاک وصل سیستم کنم و ویندوز 7 نصب کنم از روی dvd .چون تو تمام تست ها ویندوز رو هاردهای الوده نصب میکردم

تست میکنم و نتیجه اعلام میکنم

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

بعید میدونم..تا پوشه از read only بر میدارم و میبندمش دوباره برمیگرده..

فکر خوبیه ولی رو هر سیستمی که داری انتقال میدی و هر کاری که میکنی انتی ویروس اپدیت شده یادت نره

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، alo400 گفته است :

فکر خوبیه ولی رو هر سیستمی که داری انتقال میدی و هر کاری که میکنی انتی ویروس اپدیت شده یادت نره

هارد جدید وصل کردم هاردهای خودمو جدا کردم..cd ویندوز xp از دوستان گرفتم هیچ حافظه دیکه ای وصل نبود ویندوز بالا اومد سریع یه پوشه ساختن راست کلیک کردم ..بله بازم read only

تنها حافظه میمونه بایوس! خستم کرد 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

هارد جدید وصل کردم هاردهای خودمو جدا کردم..cd ویندوز xp از دوستان گرفتم هیچ حافظه دیکه ای وصل نبود ویندوز بالا اومد سریع یه پوشه ساختن راست کلیک کردم ..بله بازم read only

دوست عزیز من چند ساله کامپیوترم ویروسی نشده خدارو شکر ولی قبلنا یه ویروس اذیتم میکرد تنها راه رو انتی ویروس norton میدیدم حتما امتحانش کن فکر کنم فری تریال داشته باشه، اگه میتونی نسخه ای که از طریق بوت بالا میاد و کامپیوترو اسکن میکنه رو هم امتحان کن  از همین انتی ویروس نورتون یا اوست

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

خیلی جالب شد برام این چیزی که تو داری میگی رو من چند سال قبل باهاش روبرو شده بودم ولی اصلا حتی فکرشم نمیکردم از بایوس باشه اخرش هم نتونستم درستش کنم . چون سیستم خودم نبود زیاد  پیگیرش هم نشدم صاحبش داد بیرون درستش کردن

لینک به دیدگاه

اوبونتو نصب کردم  اصلا شناختی ازش ندارم ولی حداقل میتونم هارد اکسترنال و فلش هام رو از autorun.inf پاک کنم..

لینوکس کار مجرب نیازمندیم💐

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...