رفتن به مطلب

فورت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

من یه مشکل تو بازی فورتنایت جدیدا برام پیش اومده که قبلا نبود

مشکل اینه که خیلی لگ دارم

سیستمم هم میکشه

hd 6770

ram 8

fx 6200

خواهشا اگه میدونید راهنمایی کنید ممنون

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، efn گفته است :

سلام خسته نباشید

من یه مشکل تو بازی فورتنایت جدیدا برام پیش اومده که قبلا نبود

مشکل اینه که خیلی لگ دارم

سیستمم هم میکشه

hd 6770

ram 8

fx 6200

خواهشا اگه میدونید راهنمایی کنید ممنون

رزولیشن و تنظیمات رو بیارین پایین تا حدودی اوکی میشه. بازی رفته رفته بخاطر تغییرات اعمال شده سنگین تر میشه و به طبع اون سیستم بالاتری میخاد. سیستم شما برای این بازی دیگه کم کم، خارج از رده میشه.

در 55 دقیقه قبل، !CyrusTheGreat! گفته است :

سلام

توی انلاین یا افلاین؟

والا تا جایی که بنده اطلاع دارم فورتنایت کاملا انلاینه.

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

تا حالا بازی نکردم

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

رزولیشن و تنظیمات رو بیارین پایین تا حدودی اوکی میشه. بازی رفته رفته بخاطر تغییرات اعمال شده سنگین تر میشه و به طبع اون سیستم بالاتری میخاد. سیستم شما برای این بازی دیگه کم کم، خارج از رده میشه.

دوست عزیز اگر دقت کنید گفتم که قبلا این مشکلو نداشتم و ۶۰ فریم رو میگرفتم اما بعد از یه آپدیت اینجوری شد همه چی هم پایینه

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، efn گفته است :

دوست عزیز اگر دقت کنید گفتم که قبلا این مشکلو نداشتم و ۶۰ فریم رو میگرفتم اما بعد از یه آپدیت اینجوری شد همه چی هم پایینه

داداش درایور کارت گرافیکتونو به وسیله ی Ddu پاک کنین بعد درایور جدید رو از سایت دانلود کنید و سپس نصبش کنین. اینکه اپدیت ویندوز اگه منظورتون باشه ممکنه از ویندوز هم باشه. اگه اپدیت بازی بوده باشه که کاریش نمیشه کرد چون اپدیت اخریه بازیو یکم سنگین تر کرده نسبت به قبل. منظورم سیزن9 هستش. به هر حال شما این راه حلی که گفتمو تست کن ایشالا مشکلت حل بشه.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

داداش درایور کارت گرافیکتونو به وسیله ی Ddu پاک کنین بعد درایور جدید رو از سایت دانلود کنید و سپس نصبش کنین. اینکه اپدیت ویندوز اگه منظورتون باشه ممکنه از ویندوز هم باشه. اگه اپدیت بازی بوده باشه که کاریش نمیشه کرد چون اپدیت اخریه بازیو یکم سنگین تر کرده نسبت به قبل. منظورم سیزن9 هستش. به هر حال شما این راه حلی که گفتمو تست کن ایشالا مشکلت حل بشه.

ممنون

لینک به دیدگاه

آپدیت جدید سطح گرافیک بافت های بازی رو افزایش داده گه باعث شده سیستم های قدیمی تر دیگه خیلی روون بازی رو اجرا نکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...