رفتن به مطلب

نصب ایرکولر مناسب در کیس گرین z plus grand

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده قصد نصب یکی از ایرکولرهای زیر رو برای پردازنده ۴۷۹۰k دارم

Thermalright le grand macho RT

Thermaltake riing silent 12 pro red

آیا با توجه به ارتفاع زیادشون قابلیت نصب در کیس green z+ grand رو دارند؟ و اگر گزینه های دیگه ای هم دارید منو بیخبر نذارید

(بجز واترکولر😥😃)

لینک به دیدگاه

توی خود سایت گرین نوشته که این کیس خنک کننده تا ارتفاع 160mm رو پشتیبانی می کنه. برای همین به صورت تئوری جفتش می خوره.

البته به رم ها هم دقت کن که از این بلند ها و هیت سینک دارها نباشن که ممکنه دچار مشکل بشی.

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

درود رفیق

من le grand macho RT رو روی وایپر نصب کردم مشکل نداشت تقریبا 1سانت از درب کیس فاصله داشت میتونی زنگ بزنی گرین بپرسی ضمن اینکه کولر le grand macho RT  چون بلند هست با رم  دچار مشکل نمیشه من تردینت زد داشتم راحت نصب شد .

لینک به دیدگاه

در در 13 تیر 1398 در 16:19، DAVID SUN گفته است :

درود رفیق

من le grand macho RT رو روی وایپر نصب کردم مشکل نداشت تقریبا 1سانت از درب کیس فاصله داشت میتونی زنگ بزنی گرین بپرسی ضمن اینکه کولر le grand macho RT  چون بلند هست با رم  دچار مشکل نمیشه من تردینت زد داشتم راحت نصب شد .

مادربرد شما چیه؟ چون من یه مدل ترمالرایت که فرق زیادی با همین ماچو نداشت رو روی asus z97a دیدم جایگاه اول رو اشغال کرده بود
لازم بذکره مادربورد خودم h81 plus هست

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، alirezafps1 گفته است :

مادربرد شما چیه؟ چون من یه مدل ترمالرایت که فرق زیادی با همین ماچو نداشت رو روی asus z97a دیدم جایگاه اول رو اشغال کرده بود
لازم بذکره مادربورد خودم h81 plus هست

مادربوردم Z270 E بود .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...