رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک Zotac 780Ti OC ( کاهش قیمت )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  خدمت دوستان       برای فروش کارت  Zotac GTX 780Ti OC  خدمتتون هستم.

کارت بسیار تمیز نگه داشته شده و داخل سیستم گیمینگ هم گرد و خاک نگرفته هم تهویه هوا خوب بوده. 

از لیون خریداری شده و از اول دست خودم بوده. برای سیستم خانگی و گیم استفاده شده و به هیچ عنوان اورکلاک و ماین و از این حرفا نشده.

جعبه و متعلقات کارت همه موجود هست.

گارانتی آواژنگ داشته که تموم شده و 24 ساعت هم مهلت تست داره.

کارت مثل خیلی از کارتهای دیگه زوتک یه مقدار توی خنک کردن vram ضعیف هست و برای طول عمر بیشتر بهتره با برنامه Afterburner دمارو روی 82 یا 83 محدود کنید وگرنه در بازیهای سنگین دما به 90 هم میرسه. من خودم همیشه با برنامه ای که بالا گفتم حداکثر دمارو روی 82 میزارم  و کار بسیار راحتی هم هست.

کارت حدود 1 سال پیش مشکل تصویر پیدا کرده بود و یک مربع تقریبا 5 سانت در 2 سانت گوشه صفحه ظاهر شده بود که مشکل از یک قسمتی از چیپش بود  و تعمیرکار گفت چیپش یا باید تعمیر بشه یا با چیپ نو تعویض بشه که تعویض شدن مطمئن تر بود و هزینه بیشتری هم داشت ( حدود 400 تومن 1 سال پیش ). چیپش رو با دستگاه (BGA MACHINE (ZM 6810 که پیشرفته ترین دستگاه برای اینکار هست با چیپ نو تعویض کردن. کارت بعد از اون حدود یک سال کار کرده و همونطوری که توی عکسا مشخصه هم از لحاظ ظاهری هم از لحاظ کارایی  کاملا سالمه و هیچکدوم از فنها هم کوچکترین مشکلی ندارن. فقط گفتم که مدیون خریدار عزیز نباشم.

کاهش قیمت  : 1550

برای شهرستان ابتدا واریز بعد ارسال و برای تهران و کرج خرید حضوری هم امکان داره. فروش با واسطه لیون هم با هزینه خریدار انجام میشه.

بحث کارشناسی درمورد کارت و قیمت ممنوع                      سوالی داشتید در پ.خ در خدمتتون هستم.

IMG_20190701_105008.jpg

IMG_20190704_120458.jpg

IMG_20190704_120522.jpg

IMG_20190704_120537.jpg

IMG_20190704_120605.jpg

IMG_20190704_124426.jpg

IMG_20190704_211342.jpg

لینک به دیدگاه

سلام و احترام

چطور برای خرید باید اقدام کنم؟

0قدر مهلت تست میدید؟

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، KamyarScorpion گفته است :

up

سلام دوست عزیز چطور برای خرید اقدام کنم؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mahdi70000 گفته است :

سلام دوست عزیز چطور برای خرید اقدام کنم؟

پ.خ شد خدمتتون

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...