رفتن به مطلب

مشکل بد سکتور

alia76972
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام   سیستم من جدیدا صفحه اش در بعضی مواقع فریز میشه و عملا هیچ کاری بغییر از ریست سیستم نمی مونه _تقریبا میدونم که هیچ چیز توی کامیپوترم نا میزون نیست بغییر از دمای سی پی یو و کارت گرافیک که دمای سی پی یو 65درجه و کارت گرافیک 75درجه روی گیم هست توی گوگل سرچ کردم و تقریبا کسایی که مشکل منو داشتن هاردشون بد سکتور داشت بعد منم یه برنامه بدسکتور گیری و مراقبت از هارد دان کردم داخل اون چک دادم زده بود بدسکتور نداره !؟ حالا چند تا سوال دارم اول اینکه مشکل از بد سکتور هارده؟؟ دوم اینکه اگه من یه اس اس دی بخرم و بندازم  رو سیستم و ویندوز رو روی اون بزنم اگه هاردم هم بد سکتور داشته باشه مشکل فریز شدن صفحه ام حل میشه؟؟

ویرایش شده توسط alia76972
لینک به دیدگاه

اول از همه پاور رو عوض کنید ، اگر مشکل حل نشد ، برنامه زیر رو نضب کنید ، سلامت هارد باید روی 100 باشه

HDSentinel

بعد سلامت رم ها رو با برنامه زیر چک کنید ، برای 16 گیگ رم حدودا 3 ساعت زمان میبره

memtest86

اگر دو مورد بالایی اوکی بود

این دو برنامه رو نضب کنید

OpenHardwareMonitor

Prime95

سی پی یو رو ببرید زیر فشار و دماش رو چک کنید بعد برنامه زیر رو نضب کنید

3DMark

گرافیک رو ببرید زیر فشار و دماش رو چک کنید

پس اگر هارد ، رم ، گرافیک وسی پی یو و پاور اوکی بود ، اگر روی اسلات PCI کارت شبکه یا کارت صدا یا هر قطعه ی دیگه دارید اونو خارج کنید ، ممکنه اون قطعه مشکل داشته باشه یا با سیستم شما تداخل پیدا میکنه ، در آخرم ویندوز رو تعویض کنید

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

اول از همه پاور رو عوض کنید ، اگر مشکل حل نشد ، برنامه زیر رو نضب کنید ، سلامت هارد باید روی 100 باشه

HDSentinel

بعد سلامت رم ها رو با برنامه زیر چک کنید ، برای 16 گیگ رم حدودا 3 ساعت زمان میبره

memtest86

اگر دو مورد بالایی اوکی بود

این دو برنامه رو نضب کنید

OpenHardwareMonitor

Prime95

سی پی یو رو ببرید زیر فشار و دماش رو چک کنید بعد برنامه زیر رو نضب کنید

3DMark

گرافیک رو ببرید زیر فشار و دماش رو چک کنید

پس اگر هارد ، رم ، گرافیک وسی پی یو و پاور اوکی بود ، اگر روی اسلات PCI کارت شبکه یا کارت صدا یا هر قطعه ی دیگه دارید اونو خارج کنید ، ممکنه اون قطعه مشکل داشته باشه یا با سیستم شما تداخل پیدا میکنه ، در آخرم ویندوز رو تعویض کنید

ممنون بابت راهنمایی سلامت هارد رو تست کردم 100درصد بود سلامت رم هارو زدم هروقت سیستم رو دوباره روشن کردم  تست کنه (گرما میتونه به رم اسیب بزنه؟ البته فک نکنم از رم باشه! ) 

واقعیت 3Dmarkخیلی سنگینه نتونستم دان کنم  اما احتمال 99 درصد از کارت گرافیک نیست چند باری که فریز شده فقط 2 یا سه بارش توی گیم بوده 7یا 8بارش توی وقتی بوده که گوگل کروم در حال اجرا بوده و یا اصلا سیستم تازه روشن شده بوده و توی فول لود نبوده 
هیچ کارت شبکه و کارت صدایی روش ندارم 

الان فقط مونده تست پاور و تست سی پی یو و رم ها که تا حدودی احتمال مشکل از سی پی یو باشه اخه قبلا ولتاژ ها و کلاک و ... رو دست کاری کرده بودم بعد میخواستم بپرسم شما میدونید باید چجوری بزارم رو دیفالت یا اینه ولیتاژ جوری تنظیم شه که کمرین دما رو داشته باشه؟ 

لینک به دیدگاه

در در 15 تیر 1398 در 15:11، alia76972 گفته است :

ممنون بابت راهنمایی سلامت هارد رو تست کردم 100درصد بود سلامت رم هارو زدم هروقت سیستم رو دوباره روشن کردم  تست کنه (گرما میتونه به رم اسیب بزنه؟ البته فک نکنم از رم باشه! ) 

واقعیت 3Dmarkخیلی سنگینه نتونستم دان کنم  اما احتمال 99 درصد از کارت گرافیک نیست چند باری که فریز شده فقط 2 یا سه بارش توی گیم بوده 7یا 8بارش توی وقتی بوده که گوگل کروم در حال اجرا بوده و یا اصلا سیستم تازه روشن شده بوده و توی فول لود نبوده 
هیچ کارت شبکه و کارت صدایی روش ندارم 

الان فقط مونده تست پاور و تست سی پی یو و رم ها که تا حدودی احتمال مشکل از سی پی یو باشه اخه قبلا ولتاژ ها و کلاک و ... رو دست کاری کرده بودم بعد میخواستم بپرسم شما میدونید باید چجوری بزارم رو دیفالت یا اینه ولیتاژ جوری تنظیم شه که کمرین دما رو داشته باشه؟ 

شما از داخل بایوس تنظیمات رو برگردونید روی دیفالت ، کلید F5 روی کیبورد رو بزنید بعد F10 رو بزنید ، اگر مشکلتون برطرف شد ، همینجا اعلام کنید 

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز حامد مددی

تنظیمات رو حالت ecoبود برگردوندم حالت نرمال و ولتاژ هارو هم دیفالت کردم از تمام تست هایی که انجام دادم  هارد و رم و دمای سی پی یو و دمای گرافیک و خود گرافیک (البته یکم دما بالا بود ولی نه زیاد) همه درست بود و یه دو تا چیز بود یکی جای میکروفن جلوی کیس و یکی دیگه جای usb3.1جلوی کیس بود که اون هارو هم در اوردم و برنامه های اضافی رو هم پاک کردم و در حال حاظر دو روزه که فعلا مشکل فریز شدن نداشتم  اگه بصورت کلی برطرف شد اعلام میکنم  که مشکل از کجا بوده تا کسی دوباره مشکلی مثل من داشت بدونه باید چیکار کنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...