رفتن به مطلب

فروش کولر پردازند wraith max cooler am4

Miladaa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود دوستان، کولر کم استفاده شده و خیلی تمیزه، واترکولر خریداری کردم این دیگه به کارم نمیاد.

قیمت و دوستان عزیز 250

مسئولیت و هزینه ارسال با خریدار محترم.

اول ارسال برای کاربران با سابقه هم امکان پذیره.سوالی داشتین در خدمتم.

IMG_20190707_011414_447.jpg

IMG_20190707_011411_422.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، alieghbali07 گفته است :

سلام دوست عزیز، این کولر روی سی پی یو بوده؟ 

سلام و درود، بله این کولر cpu هستش که rgb داره، نسخه های جداگانه داخل فروشگاهای ایران موجود نیست!

ویرایش شده توسط Miladaa
لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، Miladaa گفته است :

سلام و درود، بله این کولر cpu هستش که rgb داره، نسخه های جداگانه داخل فروشگاهای ایران موجود نیست!

چرا موجوده من دیدم مواردی رو کیفیتشون کمتره نسبت به فابریک، اگه تایید میکنید که روی cpu بوده بنده با واسطه لیون خریدارم

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، alieghbali07 گفته است :

چرا موجوده من دیدم مواردی رو کیفیتشون کمتره نسبت به فابریک، اگه تایید میکنید که روی cpu بوده بنده با واسطه لیون خریدارم

من این کولر رو داخل همین فرم خریدم، به گفته فروشنده کولر cpu هستش، ولی در هر صورت من در خدمتم.

لینک به دیدگاه

با توجه به طراحی این هیت سینگ اگر نگاه کنید به فن فابریک atlon x4 یا x6 شباهت کاملی دارن که دقیقا میشه گفت amd همون طرح قدیم رو پیاده کرده با این تفاوت که تعداد شیار ها رو زیاد ونوع فن رو کلا تعوض کرده 

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، amir1155 گفته است :

با توجه به طراحی این هیت سینگ اگر نگاه کنید به فن فابریک atlon x4 یا x6 شباهت کاملی دارن که دقیقا میشه گفت amd همون طرح قدیم رو پیاده کرده با این تفاوت که تعداد شیار ها رو زیاد ونوع فن رو کلا تعوض کرده 

ممنون از راهنمایی دوست عزیز. up

لینک به دیدگاه

کولر به دوست عزیزمون @Fariman norozi به صورت حضوری فروخته شد ختم تایپ.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...