رفتن به مطلب

خرید از ترکیه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلامدوستان من میتونم از ترکیه کامپیوتر یا قطعات کامپیوتر بخرم و با خودم بیارم؟ تو مرز گیر میدن؟ یا برعکس از ایران بخرم ببرم اونجا. 

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 16 تیر 1398 در 08:57، Sina_xhiavi گفته است :

سلامدوستان من میتونم از ترکیه کامپیوتر یا قطعات کامپیوتر بخرم و با خودم بیارم؟ تو مرز گیر میدن؟ یا برعکس از ایران بخرم ببرم اونجا. 

سلام،  ترکیه اصلا گیر نمیده و شما آزادین، ایران هم قانون داره که اجناس زیر ۱۰۰ دلار بلامانع هست و بالای ۱۰۰ دلار شامل گمرک میشه و مالیات داره ... ولی در کل اگه جنستون رو از آکبندی در بیارین هیچ مشکلی نداره ... یا اگه کوچیک باشه داخل کیف یا ساک هیچ مشکلی نداره گیر نمیدن من تجربه هوایی نداشتم ولی زمینی از وان گرفتم خیلی ارزون تر در میاد 

لینک به دیدگاه

سلام

با اجازه از استارتر عزیز

داداشم یه دوستی داره سالی چند بار میره ترکیه به نظرتون چطوری بگم یه گرافیک برام بگیره که از ایران واسم ارزونتر در بیاد؟ راهی داره؟ 

AMD rx5700xt

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام

با اجازه از استارتر عزیز

داداشم یه دوستی داره سالی چند بار میره ترکیه به نظرتون چطوری بگم یه گرافیک برام بگیره که از ایران واسم ارزونتر در بیاد؟ راهی داره؟ 

AMD rx5700xt

سلام عزیز 

بنده از قیمت قطعات الکترونیکی اونور کم و بیش خبر دارم و تازه وان بودم  . واقعیتش بعضی قطعات گرون تر هم در میاد برات و قیمتا تمامی اجناس تقریباً با ایران برابره در ضمن یه سری قوانین و محدودیت ها داره مثلاً  نمیتونی کالای آکبند وارد کنی یعنی باید حتماً اونور پلمپش باز بشه و استفاده بشه . 

در کل برات نمیصرفه داداش بی‌خیالش شو

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Chabouk گفته است :

سلام عزیز 

بنده از قیمت قطعات الکترونیکی اونور کم و بیش خبر دارم و تازه وان بودم  . واقعیتش بعضی قطعات گرون تر هم در میاد برات و قیمتا تمامی اجناس تقریباً با ایران برابره در ضمن یه سری قوانین و محدودیت ها داره مثلاً  نمیتونی کالای آکبند وارد کنی یعنی باید حتماً اونور پلمپش باز بشه و استفاده بشه . 

در کل برات نمیصرفه داداش بی‌خیالش شو

ممنونتم داداش 🌺🌺

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...