رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید گوشی موبایل از چین؟ ( علی اکسپرس)

Nezami
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

من و یکی از دوستانم قصد خرید گوشی موبایل از علی اکسپرس رو داریم که چند تا سوال برامون پیش اومده؟!

ممنون میشم دوستانی که تجربه خرید تلفن همراه از چین رو دارن راهنمایی کنند. ممنون

1- آیا قانونی برای منع خرید تلفن همراه وجود داره؟

2- میزان دقیق گمرکی رو میشه قبل از خرید محاسبه کرد؟

3- برای رجیستر کردن  گوشی ها به مشکلی خواهیم خورد؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

گوشی که قصد خریدش رو داریم این مدل هست که تو ایران ، دیجی کالا فقط همراه با 2 ماژول قیمت 10/890/000 تومان روش گذاشته.

این در حالی هست که داخل علی اکسپرس با شیپینگ رایگان + همه ماژول های همراهش با دلار 13000 هزار تومان ، 6/066/000 تومان تمام میشود. ( هزینه گمرکی و پست ایران حساب نشده )

ویرایش شده توسط Nezami
لینک به دیدگاه

سلام هزینه گمرک و پست ازتون می گیره ، حدود 10 تا 15 درصد می شه ، حدود 400 فکر کنم بشه نهایت 600 تومن .دیگه نیاز به پاسپورت نیست .

تجربه این مدلی رو نداشتم ، فقط دو تا از دپستان شیامی رو انجام داده بودن ، مدل ردمی 7

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام هزینه گمرک و پست ازتون می گیره ، حدود 10 تا 15 درصد می شه ، حدود 400 فکر کنم بشه نهایت 600 تومن .دیگه نیاز به پاسپورت نیست .

تجربه این مدلی رو نداشتم ، فقط دو تا از دپستان شیامی رو انجام داده بودن ، مدل ردمی 7

تا جایی که الان اطلاع دارم نیاز به پاسپورت هست و حتما هم باید خروج داشته باشه،و سه ماه هم از این قضیه نباید گذشته باشه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، rfadayi گفته است :

تا جایی که الان اطلاع دارم نیاز به پاسپورت هست و حتما هم باید خروج داشته باشه،و سه ماه هم از این قضیه نباید گذشته باشه

این برا گوشی هست که از گمرک و‌پست اومده باشه درسته ، این مدل دیگه هم هست ، چون از میلدی رسمی وارد شده نیازی به پاسپورت نیست . اصل همون پول هست که پست موقع تحویل ازتون می گیره با کپی یا شماره کارت ملی خاطرم نیست ، بعد حله

لینک به دیدگاه

منم سه روز پیش این روش رو اطلاع پیدا کردم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...