رفتن به مطلب

مشکل با درایورهای جدید amd

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام حسن جان 

خدا رو شکر دیتا بیس thechpowerup مشخصات بایوس ها رو تقریبا کامل نوشته بود .

که تفاوت ۱۵۳  و ۱۵۴  با ۱۵۱ و ۱۵۲ تایمینگ و پاور لیمیت بود.

برای چک کردن سرعت فن ها هم  از ادیتور بایوس استفاده کردم که در سرعت فن ها و ... مشابه هم بودند. و دقیقا نمی دونم اون دفعه که سرعت فنها قاطی کردند بابت چی بوده.

تا اونجایی که من می دونم اگر پردازنده در وسط بازی بخواهد باعث کرش سیستم بشه ، تصویر ثابت باقی می مونه و ممکنه با صدای اذیت کننده ایی از خروجی صدا  ، همراه باشه. 

پس شما دیگه ویندوز و درایو عوض نکن ، نهایتا  کریمسون نصب کن ، تا زمانی که یک بورد ۱۱۵۰ برای آزمودن پیدا کنی. اون موقع دومرتبه درایو بروز رو نصب کن.

اگر باز هم فایده نداشت برو سراغ فلش بایوس (ورژن ۱۵۲) اون هم توسط گارانتی.

بیشترین از این فکرت رو مشغول نفرما .صبر پیشه کن ...درست میشه.

از حامد عزیز هم بخواه به محض اینکه بورد ۱۱۵۰ گیرش اومد خبرت کنه .

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، dmcmrk گفته است :

سلام حسن جان 

خدا رو شکر دیتا بیس thechpowerup مشخصات بایوس ها رو تقریبا کامل نوشته بود .

که تفاوت ۱۵۳  و ۱۵۴  با ۱۵۱ و ۱۵۲ تایمینگ و پاور لیمیت بود.

برای چک کردن سرعت فن ها هم  از ادیتور بایوس استفاده کردم که در سرعت فن ها و ... مشابه هم بودند. و دقیقا نمی دونم اون دفعه که سرعت فنها قاطی کردند بابت چی بوده.

تا اونجایی که من می دونم اگر پردازنده در وسط بازی بخواهد باعث کرش سیستم بشه ، تصویر ثابت باقی می مونه و ممکنه با صدای اذیت کننده ایی از خروجی صدا  ، همراه باشه. 

پس شما دیگه ویندوز و درایو عوض نکن ، نهایتا  کریمسون نصب کن ، تا زمانی که یک بورد ۱۱۵۰ برای آزمودن پیدا کنی. اون موقع دومرتبه درایو بروز رو نصب کن.

اگر باز هم فایده نداشت برو سراغ فلش بایوس (ورژن ۱۵۲) اون هم توسط گارانتی.

بیشترین از این فکرت رو مشغول نفرما .صبر پیشه کن ...درست میشه.

از حامد عزیز هم بخواه به محض اینکه بورد ۱۱۵۰ گیرش اومد خبرت کنه .

ممنون از توجهت

گرافیکو که روی سیستم حامد تست کردیم مشکلی نداشت ولی دور فن روی اون سیستم هم زیاد بود ، حالا دور فن زیاد مشکلی نیست نهایتش آدم دور دستی تعیین میکنه یا از افتربرنر موقع بازی یکبار رست میکنه درست میشه ، خوشبختانه گرافیک خنکی دارم و یکی از دلایل انتخاب msi هم خنکی و نویز پایین هستشو البته طول کارت

مشکل اصلی آدم نمیدونه دلایل یه ایراد چیه ، همون دور فن هم پارسال براش تاپیک زدم راه حلی پیدا نکردم گفتیمم با آپ بایوس حل میشه که نشد البته گارانتی میگفت که دور فنش مشکلی نداره !!!

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، dmcmrk گفته است :

خیر کرش گرافیک هم به همین صورت هست منتهی اگه تیک تنظیمات ریستور رو در کنترل پنل درایور فعال کنید میپره بیرون وریست میشه درایور

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

ویندوز 1803 هم ریختم با درایور 19.5.2 و فقط درایور ها و برنامه های ضروری واسه بازی نصب کردم هیچ چیز اضافی نصب نکردم که تداخل نکنه اما بازم 😖

تا ویندوز عوض نکردی خودت از طریق atiflash بایوس رو عوض کن و به یه ورژن پایین تر فلش کن برای فایل بایوس هم:

برو سایت msi داخل فرومش ثبتنام کن و تایپک درخواست بایوس بده  و

سریال نامبر کارتت رو کامل براشون بفرست به همراه نسخه دقیق بایوس و مشکل رو اونجا واضح براشون  در خط بعدیش بیان کن نسخه بایوس در برنامه live update نوشته شده میتونی اونجا برداریش

همچنین از سایت techpowerup هم بایوس دانلود نکن چون بایوس های هر سریال نامبر با هم فرق میکنه و ممکنه ممکنه یه موقع faild بشه هرچند احتمالش کمه ولی خوب بهتره این ریسکو نکنی

به دوستان اینجا هم کار نداشته باش بدتر گیج میکنن شمارو  به نظر مشکل شما جدی میاد اگه از بایوس هم نباشه مشکل سخت افزاری داری

فعلا شما کار بالارو انجام بده

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

گرافیکو که روی سیستم حامد تست کردیم مشکلی نداشت

یعنی مثل مال شما در همون بازی ها کرش نمیکرد؟

عجیب غریب شد که

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، dmcmrk گفته است :

سلام مجدد

عذر می خواهم باز هم سوالی دارم.

به عنوان مثال در دیتا بیس techpowerup صرفا برای rx480 gaming X 8gb دقیقا ۵تا بایوس آپلود شده که ۴ تاشون ورژن  بایوس و فرکانس یکسانی دارند . 

از روی چه پارامتری میشه تشخیص داد که این بایوس مناسب کدام کارت گرافیک هست؟

ممنونم

سلام 

استفاده از بایوس هایی که در سایت های متفرقه اپلود شده را توصیه نمیکنیم . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 دقیقه قبل، memex گفته است :

یعنی مثل مال شما در همون بازی ها کرش نمیکرد؟

عجیب غریب شد که

آره ، تست فایر استرایک گرفتیم که پاس کرد بازی شادو واریور که خودم حداکثر 15 دقیقه نمیتونم بازی کنم نیم ساعت خودم بازی کردم (سیستم ایشون هم از مال بنده ضعیفتر بود حتی پاورشون که 530eu هستش )و 3 مرحله رفتم بدون مشکلی ولی مشکل دور فن هم بازم بود درسته به چشم نمیاد و مشکل کوچیک و قابل حلیه ولی چرا باید دور فن درست عمل نکنه و نیازمند رست افتر برنر باشه !؟

لینک به دیدگاه

سلام 

یک کارت دیگه را روی سیستم خود تست کنید . احتمال وجود مشکل بر روی مادربرد شما هم هست .

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

آره ، تست فایر استرایک گرفتیم که پاس کرد بازی شادو واریور که خودم حداکثر 15 دقیقه نمیتونم بازی کنم نیم ساعت خودم بازی کردم (سیستم ایشون هم از مال بنده ضعیفتر بود حتی پاورشون که 530eu هستش )و 3 مرحله رفتم بدون مشکلی ولی مشکل دور فن هم بازم بود درسته به چشم نمیاد و مشکل کوچیک و قابل حلیه ولی چرا باید دور فن درست عمل نکنه و نیازمند رست افتر برنر باشه !؟

عجیب شد واقعا

از طرفی میگید با درایور فلان مشکل ندارم  و این احتمال مشکل سخت افزاریو خیلی کم میکنه

از طرفی میگید رو سیستم ایشون با همون درایورمشکل دار، مشکل نداشته و این احتمال مشکل سخت افزاریو زیاد میکنه

من با مشکلات عجیب غریبی رو به رو بودم ولی این مدلیشو دیگه نداشتم

و چون دسترسی فیزیکی به سیستم شمارو ندارم نمیتونم چیزایی که تو مغزمه رو پیاده سازی کنم و خیلی چیزارو مشاهده کنم در نتیجه ممکنه بیفایده باشه بحث کردنش

خط اخرتونم نمیدونم والا شاید تداخل برنامه ای دارید احتمالا برنامه خاصی شبیه افتربرنر  رو سیستم نصب نیست؟ حالا اون با بایوس دوباره حل میشه

فقط میمونه مشکل شما

گفتید پاور جداگانه گرفتید و تست کردید ایا پاور نیمه ماژولار بود؟ یعنی کابل های خودتونو بهش وصل کردید یا نه کابل به همراه پاور بود؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، memex گفته است :

عجیب شد واقعا

از طرفی میگید با درایور فلان مشکل ندارم  و این احتمال مشکل سخت افزاریو خیلی کم میکنه

از طرفی میگید رو سیستم ایشون با همون درایورمشکل دار، مشکل نداشته و این احتمال مشکل سخت افزاریو زیاد میکنه

من با مشکلات عجیب غریبی رو به رو بودم ولی این مدلیشو دیگه نداشتم

و چون دسترسی فیزیکی به سیستم شمارو ندارم نمیتونم چیزایی که تو مغزمه رو پیاده سازی کنم و خیلی چیزارو مشاهده کنم در نتیجه ممکنه بیفایده باشه بحث کردنش

خط اخرتونم نمیدونم والا شاید تداخل برنامه ای دارید احتمالا برنامه خاصی شبیه افتربرنر  رو سیستم نصب نیست؟ حالا اون با بایوس دوباره حل میشه

فقط میمونه مشکل شما

گفتید پاور جداگانه گرفتید و تست کردید ایا پاور نیمه ماژولار بود؟ یعنی کابل های خودتونو بهش وصل کردید یا نه کابل به همراه پاور بود؟

هر چیزی باشه تست میکنم هر چی به ذهنتون رسید البته از دوست عزیزمون یه باندل امانت میگیرم روی اون هم تست کنیم با کابل hdmi جدید (احتمالش کمه ولی ما که این همه تست کردیم اونم روش)

نه پاور تستی گفتم که 530 eu هستش و نسبتا پاور قدیمی به حساب میاد و ماژولار هم نیست و اول پاور خودمو از سیستم جدا کردم و پاور ایشون زدم و تست کردم بعد رمها رو عوض کردم و تست و بعد اسلات رمها رو عوض کردم که نتیجه همون فریز شد 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

ممنون از توجهت

گرافیکو که روی سیستم حامد تست کردیم مشکلی نداشت ولی دور فن روی اون سیستم هم زیاد بود ، حالا دور فن زیاد مشکلی نیست نهایتش آدم دور دستی تعیین میکنه یا از افتربرنر موقع بازی یکبار رست میکنه درست میشه ، خوشبختانه گرافیک خنکی دارم و یکی از دلایل انتخاب msi هم خنکی و نویز پایین هستشو البته طول کارت

مشکل اصلی آدم نمیدونه دلایل یه ایراد چیه ، همون دور فن هم پارسال براش تاپیک زدم راه حلی پیدا نکردم گفتیمم با آپ بایوس حل میشه که نشد البته گارانتی میگفت که دور فنش مشکلی نداره !!!

سلام حسن عزیز

نفرما ، ممکنه به لحاظ نرم افزاری فقط هماهنگ بودند و به همین علت کارت بر روی سیستم ایشون درست عمل کرده همین(نه صرفا به خاطر عدم مشکل سخت افزاری).

خیلی هامون از جمله خودم گفتند مشکل نرم افزاری هست(و هنوز معتقدم) . و اگر یادتون باشه در اولین کامنتی هم که دادم صراحتا گفتم «مشکل از بایوسه و بایوس رو فلش کن».

شما خیالت از بابت پاور، رم و کارت گرافیک راحت شده ، الان اینجا شما نگران پردازنده و مادربوردی ، برای همینه پیشنهاد دادم که تا تست مادربورد ، کاری که گفتم رو بکنی.

این روند رو هم می تونی برعکس کنی ، اول بایوس رو فلش بزنی بعد به فکر تست مادربورد باشی.

اما الان که همه تلاش رو کردی که عیب یابی سخت افزاری کنی ، خب مادربورد رو هم تست کن و بعد برو سراغ تست بایوس. این وسط هم برای اینکه کمی فکرت آرام بگیره ، کریمسون نصب کن تا کرش ها ناراحتت نکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 25 دقیقه قبل، dmcmrk گفته است :

سلام حسن عزیز

نفرما ، ممکنه به لحاظ نرم افزاری فقط هماهنگ بودند و به همین علت کارت بر روی سیستم ایشون درست عمل کرده همین(نه صرفا به خاطر عدم مشکل سخت افزاری).

خیلی هامون از جمله خودم گفتند مشکل نرم افزاری هست(و هنوز معتقدم) . و اگر یادتون باشه در اولین کامنتی هم که دادم صراحتا گفتم «مشکل از بایوسه و بایوس رو فلش کن».

شما خیالت از بابت پاور، رم و کارت گرافیک راحت شده ، الان اینجا شما نگران پردازنده و مادربوردی ، برای همینه پیشنهاد دادم که تا تست مادربورد ، کاری که گفتم رو بکنی.

این روند رو هم می تونی برعکس کنی ، اول بایوس رو فلش بزنی بعد به فکر تست مادربورد باشی.

اما الان که همه تلاش رو کردی که عیب یابی سخت افزاری کنی ، خب مادربورد رو هم تست کن و بعد برو سراغ تست بایوس. این وسط هم برای اینکه کمی فکرت آرام بگیره ، کریمسون نصب کن تا کرش ها ناراحتت نکنه.

الان ویندوز 1803 نصب کردم با همون درایور 19.5.2 ولی فورزا 3 که  2 بار خواستم تموم کنم یکبار ویندوز پرید و دفعه دوم موقع بازی برق رفت و سیو بازی خراب شد الان دوباره نصب کردم دارم بازی کنم یک ساعتی بازی کردم و مشکلی خاصی نداشتم فقط یکبار بازی خود به خود بسته شد

اول بزار با باندل دیگه تست کنیم ،

با کریمسون هم نمیشه بازی های جدید انجام داد چون پیغام میدن درایور به روز کن

راستی اقا تو اینوفورزا 3 ، head to head چرا نمیشه راه حلی پیدا نکردین ؟

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

الان ویندوز 1803 نصب کردم با همون درایور 19.5.2 ولی فورزا 3 که  2 بار خواستم تموم کنم یکبار ویندوز پرید و دفعه دوم موقع بازی برق رفت و سیو بازی خراب شد الان دوباره نصب کردم دارم بازی کنم یک ساعتی بازی کردم و مشکلی خاصی نداشتم فقط یکبار بازی خود به خود بسته شد

اول بزار با باندل دیگه تست کنیم ،

با کریمسون هم نمیشه بازی های جدید انجام داد چون پیغام میدن درایور به روز کن

راستی اقا تو اینوفورزا 3 ، head to head چرا نمیشه راه حلی پیدا نکردین ؟

سلام 

انشا.. که حل میشه . نه متاسفانه راه حلی پیدا نکردم. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای اولین بار موقع فریز اول تصویر و موزیک ثابت شد بعدش پیغام no signal برای چند ثانیه داد و بعدش بازی بسته شد و ویندوز به حالت عادی برگشت بدون نیاز به خاموش و روشن کردن سیستم و همون پیغام درایور گرافیک مبنی بر خطای سیستم ، و ادامه که به حالت دفالت در اومد بازی خم فورزا 3

در ۱ ساعت قبل، dmcmrk گفته است :

سلام 

انشا.. که حل میشه . نه متاسفانه راه حلی پیدا نکردم. 

راه حلشو پیدا کردم توی تاپیک اخبار و ... گذاشتم 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام 

استفاده از بایوس هایی که در سایت های متفرقه اپلود شده را توصیه نمیکنیم . 

بله تایید میشه دوستان دقت کنید بایوس رو از مرجع رسمی سازنده بگیرید و با تطبیق شماره سریال و شماره بایوس قبلی تون

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، dmcmrk گفته است :

ممکنه به لحاظ نرم افزاری فقط هماهنگ بودند و به همین علت کارت بر روی سیستم ایشون درست عمل کرده همی

ندانسته صحبت کردن خیلی بده

ایشون ویندوز عوض کردن و فقط درایور ریختن بدون هیچ برنامه اضافه ای

پس نمیتونه حرف شما درست باشه

مشکل باید تو برق رسانی باشه چون موقع لود کرش میکنه

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

هر چیزی باشه تست میکنم هر چی به ذهنتون رسید

شما یه برنامه تست که مدتش طولانی باشه دانلود کن هر چی دوست داری حتی furmark 

از طریق درایور کنتزل پنل power limit رو 50 درصد زیاد کن تا رو فرکانس بوست ثابت بمونه بعد اقدام به تست کن در طی تست دما رو زیر نظر داشته باش که یه موقع زیاد نشه اگه تو تست هم کرش کرد شما مشکل برق رسانی داری حالا یا از کابل پاوره یا خود پاور یا مشکل مادربرد

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، memex گفته است :

ندانسته صحبت کردن خیلی بده

سلام

دقیقا :D 

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 ساعت قبل، memex گفته است :

شما یه برنامه تست که مدتش طولانی باشه دانلود کن هر چی دوست داری حتی furmark 

از طریق درایور کنتزل پنل power limit رو 50 درصد زیاد کن تا رو فرکانس بوست ثابت بمونه بعد اقدام به تست کن در طی تست دما رو زیر نظر داشته باش که یه موقع زیاد نشه اگه تو تست هم کرش کرد شما مشکل برق رسانی داری حالا یا از کابل پاوره یا خود پاور یا مشکل مادربرد

قبلا  کورکلاک و مموری نصف کردم حداکثر مقداری که میشه کم کرد پاور لیمیت هم فکر کنم 30 تا کم کردم که بازم کرش کرد ولی اون موقع دور فن دیگه روی 100% نرفت فکر نکنم مشکل برق رسانی داشته باشه چون با پاور 530 تست کردیم که خروجی شاخه 12 ، 450 واته که واسه 480 کمه اونم کارکرده 

فورمارک هم کارت سالم به باد میده !

باندل بگیرم بعد تست اون ببینیم چی میشه

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

قبلا  کورکلاک و مموری نصف کردم حداکثر مقداری که میشه کم کرد پاور لیمیت هم فکر کنم 30 تا کم کردم که بازم کرش کرد ولی اون موقع دور فن دیگه روی 100% نرفت فکر نکنم مشکل برق رسانی داشته باشه چون با پاور 530 تست کردیم که خروجی شاخه 12 ، 450 واته که واسه 480 کمه اونم کارکرده 

فورمارک هم کارت سالم به باد میده !

باندل بگیرم بعد تست اون ببینیم چی میشه

مشکل برق رسانی هم میتونه باشه در کنار احتمال  نرم افزاری چون خود 480 از اسلات مادربرد هم تغذیه میکنه و قبلا مشکلات مصرفی داشته....

حالا نمیدونم دقیقا مشکل چیه میگم دسترسی فیزیکی ندارم کار خیلی سخته بخوام احتمال بدم...

شما تنها راه ممکنت اینه قطعه قطعه در بیاری عوض کنی تست کنی این دیگه بهترین راهه وقتی کسی دسترسی به سیستمت نداره

اگه تا الانم احتمال غلط دادیم واقعا چاره ای نیست چون هیچ دسرسی ندارم به سیستم

حالا مشکل پیدا شد اینجا اعلام کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با باندل جدید برد و پردازنده تست شد که همون دقیقه اول فریز شد 😤

پیدا کنید پرتغال فروش را ... 😭

لینک به دیدگاه

اقا شما که این همه تست کردی ببر یه سر گارانتی برات بایوس ورژن قبلی رو بزنن با اونم تست کن. گارانتی گرین تو پاساژ کبود هست حضوری ببری اوکی میکنن براتون

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

با باندل جدید برد و پردازنده تست شد که همون دقیقه اول فریز شد 1f624.png

پیدا کنید پرتغال فروش را ... 1f62d.png

سلام

بایاس یا بایوس یا هرچیز دیگری که نامش هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، ho3einsa گفته است :

اقا شما که این همه تست کردی ببر یه سر گارانتی برات بایوس ورژن قبلی رو بزنن با اونم تست کن. گارانتی گرین تو پاساژ کبود هست حضوری ببری اوکی میکنن براتون

دفعه قبل بردم فرستادن تهران 2 هفته هم طول کشید اینبار باید بپرسم یا پافشاری کنم اونجا بزنن

در هم اکنون، dmcmrk گفته است :

سلام

بایاس یا بایوس یا هرچیز دیگری که نامش هست.

آخرین گزینم همین بود که مونده گرافیک دیگه و کابل تصویر دیگه تست کنم بعدش بایوس 152 یا هر کدوم که به صلاح بود 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

از گارانتی کاری بر نیومد بده تعمیرکار 

گرافیکم سوخت 1 ماه تعمیرکارهای شهر پاسکاریم کردن آخرش فرستادم پیش یکی که کارش گرافیکه

در اخر هم فروختمش و 1060 گرفتم  خیالم راحت شد(این قضیه باعث اذیتتون شده)

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...