رفتن به مطلب

نرم افزار oCam رو از روی پی سی ها تون پاک کنید، بیت کوین ماین میکنه !

Hiper4Mance
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اقا هر چه سریع تر نرم افزار Ocam رو از روی کامپیتورهاتون پاک کنید ! این نرم افزار اخیرا (من اخیرا متوجه شدم ولی انگار خیلی وقته اینطوری شده که) یک پوشه بدون اجازه و با دسترسی به نام BRTSvc توی فولدر نرم افزار ها ایجاد میکنه و عملکردش به این صورت هستش که بعد از اینکه 1 دقیقه فعال نباشید (afk) ینی با موس و کیبورد به مدت 1 دقیقه کار نکنید یک پروسه ایجاد میشه به نام brt.exe که نصف پردازنده میخوره ! این همه سند که روی سیستم خودم اجرا شده :

x9vx_capture.png

و جالبیش اینجاس که شما هر وقت فعال میشید پروسه از کار میفته ! یعنی اگه به لطف گراف Task Manager نبود من هیچ وقت متوجه نمیشدم که پردازنده در حال استفاده هستش 

بعد وقتی که سرچ کردم brt.exe دیدم توی فولدره BRTSvs قرار داره و با آیکون unistall حذفش کردم و مشکل حل شد ، اما با هر اپدیت Ocam به نظر می رسه این پوشه دوباره ساخته میشه و از نو شروع میکنه به ماین کردن !

این هم چند تا رفرنس که اعلام کردن :

https://www.reddit.com/r/software/comments/9sy9ny/if_you_have_ocam_screen_recorder_delete_it/

https://www.majorgeeks.com/news/story/ocam_removed_and_blacklisted_due_to_malwarepopupsnags_and_more.html

ویرایش شده توسط Hiper4Mance
لینک به دیدگاه

هر روز پدرسوخته بازی و شارلاتانیسم مرزهای جدیدی رو درمینوردد😂

من الان چند وقته مرورگر کروم رو پاک کردم چون فکر کنم بعد نصب یک برنامه ای یا یه چیزی در مرورگر سی پی یو رفت رو صد در صد و هرکاری میکردم نمیشد جلوش رو گرفت

پاک کردم و دوباره نصب ولی باز هم همون داستان تکرار شد و منم کلا بی خیال این مرورگر شدم(لازم به ذکر هست که سیستم هیچ مشکلی نداره و در هیچ بازی یا مرورگر و برنامه دیگه ای چنین مشکلی ندارم)

این داستانش چیه؟چجور جلوش رو بگیریم؟

افزونه No Coin کروم

این افزونه جواب میده؟

ویرایش شده توسط (Naughty boy)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...