رفتن به مطلب

ارور " not initialized " هارد اینترنال

SHAKIB
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

الان اومدم سیستم رو روشن کردم دیدم سیستم که بالا اومد صفحه آبی مرگ ظاهر شد و ری استارت شد. برای بار دوم که خواست بوت بشه خیلی طول کشید در حد 2 الی 3 دقیقه.

بعد که سیستم بالا اومد همه چی بنظر اوکی بود تا اینکه رفتم تو My Computer دیدم چندتا از درایوها نیستن. به Disk Management مراجعه کردم دیدم وضعیت به این شکله :

http://s9.picofile.com/file/8366139342/error_hard.JPG

هارد 500 گیگ و ssd رو میشناسه فقط هارد 1 ترابایت رو نمیشناسه ارور میده.

تو گوگل سرچ کردم بعضی جاها نوشته بودن از ضربه هست و بعضیا هم گفته بودن صدا میاد از هارد ولی سیستم من ضربه نخورده صدایی هم نمیاد.

دوستان لطفا راهنمایی کنید سپاس

لینک به دیدگاه

درود

دیروز خیلی تو اینترنت گشتم بخاطر حل این مشکل. خیلی از سایتها پیشنهاد استفاده از نرم افزارهایی مثل partition wizard و Easeus رو کرده بودن ولی موردی که بود تو مشکل من حتی این نرم افزارها هم هارد رو شناسایی نمیکردن.

خود Disk Management ویندوز هم همونطور که تو پست اول عکسشو گذاشتم ابتدا یه پیغام جهت Initialize کردن هارد میده ولی وقتی اوکی میکردم میگفت دستگاه رو نمیتونه شناسایی کنه.

در آخر تو یکی از سایتهای خارجی دو نکته رو ذکر کرده بود یکی اینکه باتری cmos رو به مدت 10 ثانیه در بیارید و دوباره سر جاش بزارید دوم هم اینکه کابل پاور هاردها رو جابجا کنید ...

منم آخر شب اول باتری رو در اوردم و بعد هم کابل ها رو جابجا کردم و سیستم رو روشن کردم. بعد از انجام تنظیمات bios سیستم خیلی سریع بوت شد مثل گذشته و دیدم که هارد ها رو بدون مشکل شناسایی کرده.

مشکل من حل شده گفتم این دوتا راهکار رو بگم شاید در آینده دوستی با این مشکل روبرو شد و به اینجا رسید این موارد به دردش بخوره.

سپاس

لینک به دیدگاه

سَلام . برای منم همین مشکل پیش اومــد با جا به جایی کابـل اوکی شــد ...

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

واقعا ممنون بخدا میخواستم هاردمو بندازم سطل اشغال برم یکی دیگه بخرم ممنون واقعا کمکم کردی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...