رفتن به مطلب

p5q deluxe یا p5k3 deluxe

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

میخواستم بدونم کدوم یکی از این دو مادر بورد بیشتر بدر کار 3d میخوره؟؟

راستی آدرس لیون کامپیوتر تو تهران کجاست؟

ممنون

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز به عقیده بنده P5Q DELUXE با توجه به نوع کاربرد شما بهتر است.چرا که از شکاف توسعه گرافیکی نسخه دوم یعنی PCI EX 2 بهره میبرد و این موضوع با توجه به برتری پهنای باند این شکاف نسبت به نسخه یک مانند p5k3 DELUXE تا حد زیادی بر میزان کارایی کارت گرافیکی که شما نصب خواهید نمود تاثیر گذار خواهد بود.از ماژولهای حافظه دوال چنل DDR2 1200 نیز پشتیبانی خواهد نمود و البته از لحاظ ساپورت پردازنده نیز بهتر از مادربرد p5k3 DELUXE میباشد چر که از پردازنده های CORE 2 QUAD EXTREME تا FSB 1600 پشتیبانی خواهد نمود و البته از چیپست P45 بهره مند است در حالی که p5k3 DELUXE از چیپست P35 استفاده میکند و البته پشتیبانی از CROSS FIRE X

2257_l.jpg

آدرس: تهران،خیابان ولیعصر،بین میدان ولیعصر و چهار راه طالقانی،روبروی مرکز کامپیوتر ایران،کوچه گیلان،پلاک 14،واحد 2

تلفن:88947927-88947928

لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما دوست عزیز

آخه هم قیمت این p5k3 deluxe بیشتر بود و همDDR3 میخورد

واسه همین منو به شک انداخت شما مطمئن هستید؟

میخواستم ببینم کدومش از فناوری جدید تری بهره میبره و تازه به بازار اومده؟؟؟

در مورد کارت گرافیک

آیا من یه HD rAdeon 4870x2 بگیرم بهتره یا دوتا HD Radeon 4870 معمولی؟

در مورد رم

GEIL- Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB) میتونه انتخاب خوبی باشه؟ نظرتون چیه ... قیمتش هم150 تومنه

ممنون

لینک به دیدگاه

درود

بله دوست عزیز p5k3 deluxe از ماژولهای حافظه DDR3تا باس 1333 پشتیبانی میکند که چندان تفاوتی با باس 1200 DDR2 ندارد وهنوز هم مازولهای DDR3 از قیمت بالایی برخوردارند و شما در عوض میتوانید DDR2 را با حجم بیشتر و تایمینگ پایینتر بردارید.

با توجه به اینکه فرمودید کار گرافیکی سه بعدی انجام میدهید صد در صد P5Q DELUXE به دلیل پشتیبانی از کراس فایر ایکس و شکاف توسعه گرافیکی نسخه دوم PCI EX 2 به دلیل پهنای باند تقریبا دو برابر برای شما بهتر خواهد بود .

مثلما P5Q DELUXE به دلیل بهره مندی از چیپست P45 نسبت به p5k3 deluxe که از چیپست p35 بهتر میباشد و از تکنولوژی جدیدتری بهر برده است.

اینطور که در تستها نشان داده شده یک عدد RD4870 X2 از لحاظ توان مصرفی پایینتر از کراس فایر دو کارت RD4870 بوده است و اختلاف کاراییشان اکثرا در حد 1 درصد بوده.در بعضی موارد حتی RD4870 X2 برتری نیز داشته است.

در مورد رم GEIL برند نسبتا خوبی است اما قیمتش رو جناب حسینی باید نظر بدهند.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام

چرا میگید نسبتا خوب؟ آیا رم بهتری پیشنهاد میکنید؟؟

در مورد مین هم پس مطمعن باشم که P5q du رو بردارم دیگه؟؟؟

الان دوباره رفتم یه سرچ کردم نوشته بود که p5q deluxe تا 32بیت رو ساپرت میکنه؟ درسته؟

اصلا اگه از این دوتا صرف نظر کنید به نظر شما بهترین مادر بوردی که تو ایران کار 3بعدی انجام داده کدومه؟

اصلاASUS - Maximus Formula چطوره؟؟؟؟

تورو خدا کمک کنید دوستا از بس که سرچ میکنم و وبگردی هی مادر بورد میاد جلو چشم و کارایی های متفاوت

اگه میشه به سوالم جواب بدین و بگین یه مادر بورد خوب چه مادر بوردی از چه برندی ...

من شهرستانیم باید بلند شم بیام تهران واسه همین این همه راه رو که میام میخوام اطلاعاتم بهتر شده باشه اگه شما لطف کنین

و

من میخوام Q9450 12mb cash بگیرم البته 2.66 .... انتخاب خوبیه؟

یه چیز دیگه من اگه بخوام بدونم که cpu در یه ثانیه چند میلیون عملیات انجام میده باید از فرمول زیر حساب بشه؟

چون 4 هسته ای هست4 ضرب در 2.66 میشه=== 10.64

یعنی حدودا ده و نیم میلیون عملیات رو در ثانیه پردازش میکنه>؟ درست حساب کردم؟؟؟

ممنونو بازم ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

چرا میگید نسبتا خوب؟ آیا رم بهتری پیشنهاد میکنید؟؟

در مورد مین هم پس مطمعن باشم که P5q du رو بردارم دیگه؟؟؟؟

من میخوام Q9450 12mb cash بگیرم.... انتخاب خوبیه؟

ممنون

درود

دلیلی که خدممتتون عرض کردم نسبتا این بود که به نظرم یک مقدار قیمتش به نسبت گرون هست.

الان شما میتوانید با 90 تومن 2GB PATRIOT 1066 ELK DUAL RAM تهیه کنید که اگر تایمینگش با رم مد نظر شما یکی باشه اصلا به صلاحتون نیست که بخواهید 60 تومن اضافه تر و بیهوده هزینه کنید.

در مورد مینبورد فکر میکنم من با دلایلی که براتون شرح دادم نظر خوردمو بهتون اعلام نمودم اما برای این که باز هم شما خیالتون راحت تر باشه من لینک هر کدام از مادربردها رو براتون در سایت سازنده قرار میدهم تا خودتون هم ملاحظه کنید.

مادربرد P5Q DELUXE

مادربرد p5k3 DELUXE

پردازنده شما انتخاب خوبیه

موفق باشید

لینک به دیدگاه

شرمنده و ممنون

پست قبلیتون ویرایش شد... اگه یه نگاه کنین.... :دی

لینک به دیدگاه

راستی

آیا تفاوتی بین محصولات asus p5q ideluxe هست؟

اگه بخوام asus p5q ideluxe/wifi-ap بگیرم چی؟؟؟ تفاتی داره؟ این پنل عقبش یه چیز جدید تری داره اون چی؟

لینک به دیدگاه

سلام

الان دوباره رفتم یه سرچ کردم نوشته بود که p5q deluxe تا 32بیت رو ساپرت میکنه؟ درسته؟

اصلا اگه از این دوتا صرف نظر کنید به نظر شما بهترین مادر بوردی که تو ایران کار 3بعدی انجام داده کدومه؟

اصلاASUS - Maximus Formula چطوره؟؟؟؟

تورو خدا کمک کنید دوستا از بس که سرچ میکنم و وبگردی هی مادر بورد میاد جلو چشم و کارایی های متفاوت

اگه میشه به سوالم جواب بدین و بگین یه مادر بورد خوب چه مادر بوردی از چه برندی ...

من شهرستانیم باید بلند شم بیام تهران واسه همین این همه راه رو که میام میخوام اطلاعاتم بهتر شده باشه اگه شما لطف کنین

و

من میخوام Q9450 12mb cash بگیرم البته 2.66 .... انتخاب خوبیه؟

یه چیز دیگه من اگه بخوام بدونم که cpu در یه ثانیه چند میلیون عملیات انجام میده باید از فرمول زیر حساب بشه؟

چون 4 هسته ای هست4 ضرب در 2.66 میشه=== 10.64

یعنی حدودا ده و نیم میلیون عملیات رو در ثانیه پردازش میکنه>؟ درست حساب کردم؟؟؟

ممنونو بازم ممنون

درود

در مورد رم تایمینگش هم با رم مد نظر شما یکی هست و هر دو 5-5-5-15 هستند و البته هر دو PC8500 پس به نظر بنده پتریوت خیلی به صرفه تره و این رم از سری اکستریم پرفورمنس این کمپانی هست و برای گیم از کارایی خوبی برخورداره و همچنین برای اورکلاک استیبل هست.

PDC22G8500ELK.jpg

منظورتون از 32 بیت رو بیشتر توضیح دهید.

شما باید بودجتون رو برای قطعه مورد نظر بفرمایید تا بشه گفت کدام انتخاب بهتری هست.

ماکزیموس فرمولا مادربرد خوبی هست ولی باز هم P5Q DELUXE الان مشخصات بهتری داره.

سرچ کردن زیاد این عوارض رو هم داره.پیشنهاد میکنم انقدر وسواسی نباشید تا خدای نکرده ضرر نکنید.

لزومی نداره که برای خرید قطعاتتون تشریف بیارید تهران.میتوانید بعد از انتخاب قطعی قطعاتتون از یک شخص مطمعن از طریق پستی خریداری کنید و قطعات رو سالم درب منزل تحویل بگیرید. خود بنده تا الان چندین بار از جناب حسینی خرید داشتم که همگی صحیح و سالم به دستم رسیده و شیراز هم هستم.

در مورد فرمول محاسبه نرخ محاسبات پردازنده بر ثانیه متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

راستی

آیا تفاوتی بین محصولات asus p5q ideluxe هست؟

اگه بخوام asus p5q ideluxe/wifi-ap بگیرم چی؟؟؟ تفاتی داره؟ این پنل عقبش یه چیز جدید تری داره اون چی؟

مدل asus p5q ideluxe/wifi-ap تا حدی از لحاظ ساپورت رم با مدل asus p5q ideluxe داره و البته ویژگی WiFi-AP @n که جزییات بیشتر رو در ادرس زیر میتونید مطالعه بفرمایید.

P5Q3 Deluxe/WiFi-AP @n

موفق باشید

لینک به دیدگاه

شما دوتا رنج قیمت در نظر بگیر

یکی زیر 300 تومن

بگید چه مادر بوردی خوبه(فکر میکنم با این تفاسیر بازم P5q Deluxe)

یکی زیر 400 تومن

بگید چه مادربوردی خوبه

آخه تا اونجایی که من مطلع هستم میگن مادر بورد تو کار گرافیکی تاثیر زیادی داره؟ نه؟

در مورد 32 bit باید بگم که اشتباه شد و منظورم opreation سیستم ویندوز برای cpu بود که خوشبختانه Q9450 هم 64بیت هست

ممنون

لینک به دیدگاه

شما دوتا رنج قیمت در نظر بگیر

یکی زیر 300 تومن

بگید چه مادر بوردی خوبه(فکر میکنم با این تفاسیر بازم P5q Deluxe)

یکی زیر 400 تومن

بگید چه مادربوردی خوبه

آخه تا اونجایی که من مطلع هستم میگن مادر بورد تو کار گرافیکی تاثیر زیادی داره؟ نه؟

در مورد 32 bit باید بگم که اشتباه شد و منظورم opreation سیستم ویندوز برای cpu بود که خوشبختانه Q9450 هم 64بیت هست

ممنون

درود

در رنج زیر 300 همان P5Q DELUXE به طوری که در بعضی بنچمارکها مادربردهای دارای چیپ X48 رو هم شکست داده مخصوصا در حالت کراس فایر

http://images.tweaktown.com/imagebank/4854845_g_08.gif

http://images.tweaktown.com/imagebank/4854845_g_06.gif

http://www.bit-tech.net/hardware/2008/05/28/asus-p5q-deluxe-intel-p45-has-arrived/13

13

10

در رنج زیر 400 تومن مادربردهای با چیپست X48 نسبت به مادربردهای با چیپ P45 برتری دارند.البته این تفاوت آنچنان زیاد هم نیست و اصلا هم به صرفه نیست .

از بین مادربردهای با چیپ X48 موجود در بازار :

RAMPAGE FORMULA با قیمت تقریبی 340 تومن .

یا GIGABYTE X48 DQ6 با قیمت 390 تومن

05152200371l.gif

05152554772l.gif

article.php?cat=mobos&id=603&pagenumber=6

article.php?cat=mobos&id=603&pagenumber=5

article.php?cat=mobos&id=603&pagenumber=5

در کل با توجه به کلیه معایب و مزایا و فاکتور مهم نسبت قیمت و کارایی فعلا P5Q DELUXE با قیمت تقریبی 235 تومن به عقیده بنده بهترین انتخاب برای شما خواهد بود

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام

دستت درد نکنه

با این حساب سیستمی که میخوام ببندم...

Main:Asusu P5Q Deluxe

CPU: Intel Core 2 Quad 9450 12M Cash

(شاید 2تا )VGA:Radeon club 4870 512mb 256bit

RAM:2*2GB PATRIOT 1066 ELK DUAL RAM

Power :green 780W

????? Case :

خوب دوست من یه سوال

میتونین قیمت هارو بنویسین .. گرچه خودم حدودی دارم

میگم منظورت از Dual RAm چیه؟ منظورت Dual Channel هست؟

راستی چون من میخوام یه لیست داشته باشم میخوا بدون غلط اسم ها رو درست بنویسم و اگه جایی اشتباه نوشتم شما لطف کنین و یه کوچیک تصحیحش کنید..

در مورد کیس چی بگیرم؟ فقط جادار باشه...

لینک به دیدگاه

سلام

دستت درد نکنه

با این حساب سیستمی که میخوام ببندم...

Main:Asusu P5Q Deluxe

CPU: Intel Core 2 Quad 9450 12M Cash

(شاید 2تا )VGA:Radeon club 4870 512mb 256bit

Power :green 780W

????? Case :

خوب دوست من یه سوال

میتونین قیمت هارو بنویسین .. گرچه خودم حدودی دارم

میگم منظورت از Dual RAm چیه؟ منظورت Dual Channel هست؟

راستی چون من میخوام یه لیست داشته باشم میخوا بدون غلط اسم ها رو درست بنویسم و اگه جایی اشتباه نوشتم شما لطف کنین و یه کوچیک تصحیحش کنید..

در مورد کیس چی بگیرم؟ فقط جادار باشه...

درود

بله منظورم همون دوال چنل هست.

لیست قطعات مورد نظر شما به شرح زیر هست

MB:ASUS P5Q DELUXE

CPU:INTEL CORE 2 QUAD Q9450

VGA:RADEON HD 4870 CLUB 3d 512MB/256BIT

POWER:GREEN GP780B

ظاهرا قصد بستن 4گیگ رم رو با توجه به نوشتارتون دارید که با این قیمت مناسب تصمیم خوبی هم گرفتید.

در مورد قیمت جناب حسینی مدیریت سایت براتون لطف کنند بهتر هست چون بازار هر روز نوسان داره و اطلاعات قیمت ایشون به روزتر هست ضمن اینکه کارت گرافیک HD4870 با برند HIS و پردازنده Q9450 رو هم خودشون وارد نمودند و تا چند ساعت دیگه قیمتشو در سایت قرار میدهند.

خوب کیس هم سلیقه ای هست و هم کاربردی.اگر شما به کولینگ سیستم و اسکلت کیس وجنس بدنه و راحت تر جاگرفتن قطعات بیشتر اهمیت میدهید و یا قصد اورکلاک حرفه ای دارید باید بیشتر به کاراییش اهمیت بدهید تا ظاهرش.اگر فقط ظاهر براوتون مهمه که تکلیف روشنه و باید ببینید و بپسندید.در هر دو حال قیمت و بودجه شما هم تاثیر گذار خواهد بود.

از کیسهای ایرانی گرین مدل های خوبی رو داره که میتونید از لینک زیر ببینید و انتخاب کنید

GREEN CASE

و از کیسهای خارجی کولر مستر کیسهای خوبی رو داره ولی خوب باید ببینید چه مدلهایش در ایران موجوده و البته قیمت های نسبتا بالایی رو هم دارند.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در كيفيت و كارايي p5q delux اصلا شكي نيست دوست من.شما كه انقدر وسواس داريد چه بهتر كه مادر بردي رو برداريد كه جواب خودشو پس داده باشه.p5q delux در همين مدت كمي كه اومده نشون داده كه مادر برد بسيار خوبيه.شك نكن.خوبيشم اينه كه به تعداد كافي تو بازار موجوده و كسي نميتونه قيمت نجومي بده.چون قيمتش معلوم شده

لینک به دیدگاه

آقا دیگه مطمون شدم که P5q Deluxe خداست

فقط قیمت ها رو میخوام

به آقای حسنی هم P.m دادم ...ولی هنوز چیزی نیومد...

لینک به دیدگاه

آقا دیگه مطمون شدم که P5q Deluxe خداست

فقط قیمت ها رو میخوام

به آقای حسنی هم P.m دادم ...ولی هنوز چیزی نیومد...

درود

دوست خوبم پیغام خصوصیتون رو چک کنید .

لینک به دیدگاه

من p5k asus خریدم.روش زده از 45 nm هم ساپورت میکنه.می خواستم بدونم باید بایوس اپدیت بشه یا همینجوری هم می تونم استفاده کنم.cpu 8400

لینک به دیدگاه

من p5k asus خریدم.روش زده از 45 nm هم ساپورت میکنه.می خواستم بدونم باید بایوس اپدیت بشه یا همینجوری هم می تونم استفاده کنم.cpu 8400

درود

دوست عزیز کلا هر اندازه بایوس مادربردتون به روز تر باشه بهتر هست و اشکالات ورژن های قبلی رو معمولا در ورژن های جدیدتر بر طرف کردند و در بعضی مواقع قابلیت هایی رو هم اضافه میکند.مادربرد شما از بایوس ورژن 0803 قادر به ساپورت پردازنده E8400 هست .باید ببینید ورزن فعلیش چیه و یا اگر پردازنده رو انداختید روش و دیدید مشکلی نداشت که هیچ و گرنه به آخرین ورژنش که 1006

هست آپدیت کنید.برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=P5K

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

معمولا وقتي روش زده 45 نانومتري رو ساپورت ميكنه به اين معنيه كه بايوسش براي ساپورت اين نوع پردازنده ها اپديت شده.ما كه تا حالا تو مچ شدن p5k با سي پي يو هاي 45 نانو متري مثل سري 8000 هيچ مشكلي نداشتيم.اميد وارم شما هم به مشكلي بر نخوريد

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...
با سلام.بهترین مادر برد برای بازی تا سقف 150.000 که عمری باشه

دوست من به این تاپیک مراجعه کنید

http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=37

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...